Schoorsteenveger Bennebroek

Allround schoorsteen veger Bennebroek

Schoorsteenveger Bennebroek

beste Schoorsteenveger BennebroekZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Bennebroek met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel vaste klanten (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand inwoners en bedrijven zien wat wij als erkende schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Bennebroek

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert geen EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de dorp Bennebroek. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste schoorsteen veger Bennebroek

ervaren schoorsteenvegers BennebroekVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels meer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de dorp Bennebroek zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • nieuwe schoorsteen metselen Bennebroek
 • rvs rookkanaal Bennebroek
 • houtkachel rookgasafvoer
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haard kopen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Bennebroek

Schoorsteenkap Kopen Bennebroek

schoorsteen kap plaatsen in BennebroekU wilt een schoorsteenkap kopen in Bennebroek!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Bennebroek. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de meest beste schoorsteenkappen in Bennebroek NL-ZH. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist Van der Meij Schoorsteenveger levert tevens de allerbeste ronde schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste vierkante schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Bennebroek

Rookkanaal aanleggen Bennebroek

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in BennebroekWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Bennebroek

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is erkend schoorsteenveegbedrijf goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Bennebroek

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal vervangen in BennebroekEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal gemaakt van roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Bennebroek

Schoorsteen renovatie Bennebroek

algehele schoorsteen restauratie in BennebroekVoor Schoorsteen renovatie in Bennebroek moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen voegbedrijf en ook zeer actief met schoorsteenrenovatie in Bennebroek NL, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch mededelen. Daar mag u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een gehele schoorsteen renovatie betekent het compleet verwijderen, vervolgens opnieuw metselen en reinigen van uw schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteen renovatie stappen (over het algemeen):

 • het verwijderen van oude schoorsteen puin
 • plaatsen van een muur steiger
 • wegslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis weg halen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • aanbrengen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwanker systeem (optioneel)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteenpot plaatsen
 • schoorsteen kap installeren
 • installeren dak lood
 • dakgoot reinigen GRATIS
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp GRATIS

Op onze website ziet u o.a. plaatjes van onze eerdere renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is sowieso verschillend. Indien rookkanaal of schoorsteen herstel van een aantal schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld interessante korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Bennebroek

complete schoorsteen renovatie in BennebroekU begrijpt waarschijnlijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteenrenovatie iets van 5 werkdagen zal duren (met twee werknemers). Uw prijs is ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers ongeveer een hele werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Bennebroek

Houtkachel kopen Bennebroek

houtkachels kopen BennebroekOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel wederverkoper is meestal geen installateur, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! uw houtkachel ook voor u installeert (u kunt de kachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt elk type, model en merk kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een installatie bedrijf. Hou er rekening mee dat goede schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Bennebroek.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in BennebroekHoutkachels zijn populair dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het monteren en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en snel bestellen tegen de allerbeste kwaliteit!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • vloerplaat houtkachel
 • scherpe prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Bennebroek

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Bennebroek

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in BennebroekU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u direct een betrouwbaar advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Bennebroek met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie reinigen in Bennebroek

Mechanische ventilatie reinigen Bennebroek

meganische ventilatiesysteem schoonmaken in BennebroekMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij een kleine moeite! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de luchtwegen.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen huis specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatie wc
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot vegen Bennebroek

Dakgoot reinigen Bennebroek

dakgoot reinigen BennebroekDakgoten reinigen in Bennebroek is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Bennebroek

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Bennebroek

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Bennebroek

Ook voor bladvanger dakgoot} in Bennebroek kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Bennebroek

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Bennebroek

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Bennebroek

Dak en schoorsteen specialist Bennebroek

Schoorsteenspecialist BennebroekErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Bennebroek aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Bennebroek in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een betrouwbaar advies geven inclusief een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Bennebroek

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Bennebroek; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt met regelmaat de Hollandse dorp van Bennebroek; een dorp in de gemeente Bloemendaal. Deze mooie dorp ligt in postcodegebied; 2120, in onze Hollandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u ons bereiken.

Van Der Meij Dakwerkers staat 7 dagen pw. bereikbaar in Bennebroek, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten