Schoorsteenveger Hoge Rijndijk

Erkende schoorsteenservice Hoge Rijndijk

Erkende Schoorsteenveger Hoge Rijndijk

vakkundige Schoorsteenveger Hoge RijndijkZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Hoge Rijndijk met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende offerte, kostenbesparend advies en zeer prettige klantenservice.

Schoorsteen vegen in Hoge Rijndijk

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist rekent GEEN EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Hoge Rijndijk. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenvegers in Hoge Rijndijk

vakkundige schoorsteenveger Hoge RijndijkVan der Meij is een ervaren schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Hoge Rijndijk zoals onder andere met;

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen repareren
 • metselen schoorsteen prijs Hoge Rijndijk
 • rookkanaal houtkachel Hoge Rijndijk
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • houtkachel schoorsteenkap
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap kopen in Hoge Rijndijk

Schoorsteenkap Kopen Hoge Rijndijk

schoorsteen kap kopen in Hoge RijndijkWilt u een schoorsteenkap kopen in Hoge Rijndijk? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkappen in Hoge Rijndijk. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers heeft ook de beste schoorsteenkap in Hoge Rijndijk NL. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist Van der Meij Schoorsteen veger biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Hoge Rijndijk

Rookkanaal aanleggen Hoge Rijndijk

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Hoge RijndijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal installeren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Hoge Rijndijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Hoge Rijndijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Hoge RijndijkEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Hoge Rijndijk

Schoorsteen renovatie Hoge Rijndijk

algehele schoorsteen restauratie in Hoge RijndijkVoor Schoorsteen renovatie in Hoge Rijndijk moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen specialist en ook zeer druk in de weer schoorsteenrenovatie in Hoge Rijndijk NL, zoals vele andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon offereren. Daar kunt u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een algehele schoorsteen renovatie wil zeggen het compleet slopen, dan wederom metselen en schoonmaken van uw schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteenrenovatie stappen (over het algemeen):

 • het weghalen van oud schoorsteen afval
 • plaatsen van een muur steiger
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof weg halen
 • kopen en metselen van metsel stenen
 • monteren van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteenkap monteren
 • plaatsen dak lood
 • dakgoten reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u links en rechts foto’s van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Elke schoorsteen is sowieso verschillend. Indien schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie van een aantal schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld goede korting op de kostprijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Hoge Rijndijk

totale schoorsteen renovatie in Hoge RijndijkU snapt hopelijk (op voorhand dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer een week zal duren (met 2 werknemers). Uw prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s circa een week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Hoge Rijndijk

Houtkachel kopen Hoge Rijndijk

houtkachel aanschaffen Hoge RijndijkOverweegt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook moet worden aangesloten… Een houtkachel shop is niet zozeer een schoorsteen specialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij nauw samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel niet! uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw kachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het beste zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Hoge Rijndijk.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Hoge RijndijkHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het leveren en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct bestellen tegen een uitstekende prijs!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw rendement
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Hoge Rijndijk

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Hoge Rijndijk

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Hoge RijndijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u ter plaatse een professional advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop snel een moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een rustgevende sfeer in uw woning en/of kantoor via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Hoge Rijndijk met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem schoonmaken in Hoge Rijndijk

Mechanische ventilatie schoonmaken Hoge Rijndijk

mechanische MV box reinigen in Hoge RijndijkMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij een kleine moeite! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • mv box schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • duco ventilatiesystemen
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatie systemen of reinigen.

dakgoot reinigen Hoge Rijndijk

Dakgoot reinigen Hoge Rijndijk

dakgoot reinigen Hoge RijndijkDakgoot schoonmaken in Hoge Rijndijk kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Hoge Rijndijk

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgotenreiniger een opdracht die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Hoge Rijndijk

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Hoge Rijndijk

Ook voor bladvanger dakgoot} in Hoge Rijndijk kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Hoge Rijndijk

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Hoge Rijndijk

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Hoge Rijndijk

Dak en schoorsteen specialist Hoge Rijndijk

dak en schoorsteen specialist Hoge RijndijkSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Hoge Rijndijk zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Hoge Rijndijk in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een goed advies geven met een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Hoge Rijndijk

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Hoge Rijndijk; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt best vaak de Nederlandse woonplaats genaamd Hoge Rijndijk, een woonplaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze leuke woonplaats ligt qua postcodegebied; 2380, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Hoge Rijndijk, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten