Erkende schoorsteenservice in Hoofddorp

Beste Schoorsteenveger Hoofddorp

beste Schoorsteenveger HoofddorpZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Hoofddorp met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel tevreden (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping bestaat een groter risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, in deze pagina kan iedereen zien wat Van der Meij als erkende schoorsteen veger kunnen betekenen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Hoofddorp

Van der Meij schoorsteen veger rekent geen EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Hoofddorp. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenservice in Hoofddorp

erkende dak en schoorsteenspecialist HoofddorpVan der Meij is een ervaren erkend schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels 16+ jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Hoofddorp zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • schoorsteen opnieuw metselen Hoofddorp
 • pelletkachel rookkanaal Hoofddorp
 • rvs rookgasafvoer
 • roterende schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen plaatsen in Hoofddorp

Schoorsteenkap Kopen Hoofddorp

schoorsteenkap plaatsen in HoofddorpWilt u een schoorsteenkap kopen in Hoofddorp!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Hoofddorp. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Installateur bied tevens de meest beste schoorsteenkap in Hoofddorp NL-ZH. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenveger biedt tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Hoofddorp

Rookkanaal aanleggen Hoofddorp

enkelwandig rook-kanaal vervangen in HoofddorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Hoofddorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal vervangen in Hoofddorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in HoofddorpEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Hoofddorp

Schoorsteen renovatie Hoofddorp

algehele schoorsteen renovatie in HoofddorpVoor Schoorsteen renovatie in Hoofddorp moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een goede schoorsteen voegbedrijf en tegelijkertijd ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Hoofddorp NL, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch mededelen. Daar kunt u zeker van zijn!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een complete schoorsteenrenovatie wil zeggen het compleet verwijderen, dan opnieuw metselen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen renovatie stappen (over het algemeen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen puin
 • plaatsen van steigers
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof weg halen
 • kopen en metselen van metsel stenen
 • aanbrengen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • monteren van spouwanker systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteenkap plaatsen
 • aanbrengen van dak lood
 • dakgoot reinigen INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u hier en daar afbeeldingen van onze eerdere restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is ongetwijfeld anders. Bij rookafvoerkanaal of schoorsteen restauratie bij meer dan 1 schoorstenen dan bieden wij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Hoofddorp

algehele schoorsteen restauratie in HoofddorpU begrijpt wellicht (vanzelfsprekend dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van een week kan duren (met twee van onze monteurs). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers ongeveer een werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Hoofddorp

Houtkachel kopen Hoofddorp

houtkachels aanschaffen HoofddorpWilt u wellicht een goede houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de bestelde kachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel shop is niet zozeer een installateur, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij geregeld samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! uw kachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut elk type, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installatie bedrijf. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Hoofddorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in HoofddorpHoutkachels zijn populair gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de levering en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en open haarden kunt terecht bij Van der Meij en snel aanschaffen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • kleine houtkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Hoofddorp

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Hoofddorp

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in HoofddorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een no-nonsens advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Bestel vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne design houthaard voor een rustgevende warmte in uw woning of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Hoofddorp met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie reinigen in Hoofddorp

Mechanische ventilatie schoonmaken Hoofddorp

meganische ventilatiebox reinigen in HoofddorpMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem installateur
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie systemen en reinigen.

dakgoot reinigen Hoofddorp

Dakgoot reinigen Hoofddorp

dakgoot reinigen HoofddorpReinigen dakgoten in Hoofddorp kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Hoofddorp

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoot service een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Hoofddorp

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Hoofddorp

Ook voor bladvanger dakgoot} in Hoofddorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Hoofddorp

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Hoofddorp

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Hoofddorp

Dak en schoorsteen specialist Hoofddorp

Schoorsteenspecialist HoofddorpSchoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Hoofddorp zowel aan bedrijven en gezinnen in de plaats Hoofddorp in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u gelijk een professional advies aanbieden en een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Hoofddorp

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Hoofddorp; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt af en toe de Nederlandse woonplaats genaamd Hoofddorp; een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze leuke woonplaats ligt qua postcode-gebied; 2130, in de Nederlandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. bereikbaar in Hoofddorp, Noord-Holland NL-NH. Geopend van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten