Schoorsteenveger Leidschenveen

Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Leidschenveen

Beste Schoorsteenveger Leidschenveen

beste Schoorsteenveger LeidschenveenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Leidschenveen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel tevreden (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand kunnen particulieren en bedrijven lezen wat wij als erkende schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Leidschenveen

Van der Meij schoorsteenservice berekent geen extra voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Leidschenveen. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenvegers in Leidschenveen

ervaren schoorsteenveger LeidschenveenVan der Meij is een ervaren schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Leidschenveen zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • metselen schoorsteen prijs Leidschenveen
 • rookkanaal pelletkachel Leidschenveen
 • plaats rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteen kap plaatsen in Leidschenveen

Schoorsteenkap Kopen Leidschenveen

schoorsteenkap plaatsen in LeidschenveenEen schoorsteenkap kopen in Leidschenveen?? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij bieden de beste schoorsteenkap in Leidschenveen. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Installateur levert ook de beste schoorsteenkap in Leidschenveen Nederland. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de beste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Leidschenveen

Rookkanaal aanleggen Leidschenveen

enkelwandig rook-kanaal vervangen in LeidschenveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Leidschenveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als installatiebedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal kopen in Leidschenveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal kopen in LeidschenveenEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvrij staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, roetkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Leidschenveen

Schoorsteen renovatie Leidschenveen

volledige schoorsteen renovatie in LeidschenveenVoor Schoorsteen renovatie in Leidschenveen moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen voegbedrijf en ook zeer druk in de weer schoorsteenrenovatie in Leidschenveen NL, zoals veel andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon mededelen. Daar mag u op vertrouwen!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een volledige schoorsteen renovatie wil zeggen het compleet slopen, vervolgens weer opbouwen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteen renovatie methode (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen puin
 • huren van een muur steiger
 • wegslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • kopen en metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • monteren van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot installatie
 • schoorsteen kap monteren
 • installeren lood
 • dakgoot schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Op onze website ziet u her en der afbeeldingen van onze eerdere renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is echter verschillend. Indien rookkanaal of schoorsteen renovatie van meer dan 1 schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld mooie korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Leidschenveen

complete schoorsteen renovatie in LeidschenveenU snapt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie ongeveer een volledige week zal duren (met twee werknemers). Onze prijs-indicatie zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s circa een hele werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Leidschenveen

Houtkachel kopen Leidschenveen

houtkachel aanschaffen LeidschenveenWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de nieuwe kachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel shop is niet zozeer een schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij zeer zeker elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een installatie bedrijf. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Leidschenveen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in LeidschenveenHoutkachels zijn gewild dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in het monteren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct aanschaffen tegen een goede prijs en kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Leidschenveen

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit is een houtkachel waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Leidschenveen

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een stooktijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in LeidschenveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een professional advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houthaard voor een warme warmte in uw woning of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Leidschenveen met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox schoonmaken in Leidschenveen

Mechanische ventilatie reinigen Leidschenveen

meganische mvbox schoonmaken in LeidschenveenMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er zijn diverse soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box reinigen
 • ventilatiesystemen huis specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem installeren
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Leidschenveen

Dakgoot reinigen Leidschenveen

dakgoot schoonmaken LeidschenveenReinigen dakgoten in Leidschenveen is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Leidschenveen

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoot service een klusje wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of soms met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Leidschenveen

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Leidschenveen

Ook voor bladvanger dakgoot} in Leidschenveen kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Leidschenveen

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Leidschenveen

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Leidschenveen

Dak en schoorsteen specialist Leidschenveen

Schoorsteenspecialist LeidschenveenErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Leidschenveen zowel aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Leidschenveen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u vrijwel direct een goed en passend advies aanbieden en een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Leidschenveen

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bewoners en bedrijven in de Nederlandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Leidschenveen; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt af en toe de Nederlandse woonplaats genaamd Leidschenveen; een woonplaats in de gemeente The Hague. Deze fijne woonplaats bevindt zich in postcodegebied: 2492, in onze Hollandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen mag u Van der Meij bereiken.

Van der Meij Dakwerkers staat 7 dagen per week tot uw dienst in Leidschenveen, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten