Schoorsteenveger Nieuwveen

Vakkundige schoorsteen veger Nieuwveen

Erkende Schoorsteenveger Nieuwveen

beste Schoorsteenveger NieuwveenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Nieuwveen met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel enthousiaste (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat een groot risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt in principe dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kan iedereen lezen wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen doen.

U ontvangt van ons gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Nieuwveen

Van der Meij schoorsteenservice rekent GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Nieuwveen. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenservice in Nieuwveen

beste schoorsteenvegers NieuwveenVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Nieuwveen zoals o.a. met:

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Nieuwveen
 • pelletkachel rookkanaal Nieuwveen
 • flex rookgasafvoer
 • rvs schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkap plaatsen in Nieuwveen

Schoorsteenkap Kopen Nieuwveen

schoorsteenkappen vervangen in NieuwveenWilt u een schoorsteenkap kopen in Nieuwveen!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkap in Nieuwveen. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger bied ook de meest beste schoorsteenkap in Nieuwveen NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenveger biedt tevens de beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de allerbeste vierkante schoorsteenkap en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Nieuwveen

Rookkanaal aanleggen Nieuwveen

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in NieuwveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Nieuwveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal kopen in Nieuwveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in NieuwveenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw allesbrander
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen restauratie in Nieuwveen

Schoorsteen renovatie Nieuwveen

algehele schoorsteen restauratie in NieuwveenVoor Schoorsteen renovatie in Nieuwveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende specialist in schoorsteen vegen en tevens druk in de weer schoorsteenrenovatie in Nieuwveen NL, zoals veel andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist doet NIET in dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie circa een volledige week kan duren (met 2 van onze monteurs). De richtprijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s circa een hele week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen renovatie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Nieuwveen

Houtkachel kopen Nieuwveen

houtkachel aanschaffen NieuwveenWilt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook nog eens aangesloten moet worden! Een houtkachel verkoper is niet zozeer een ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij regelmatig samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat kachel winkels niet! de houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder type, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenvegers schaars zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Nieuwveen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in NieuwveenHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de montage en het plaatsen van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen een goede kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw kachel ventilator
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Nieuwveen

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Nieuwveen

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw hrna een stooktijd van gemiddeld 2 uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in NieuwveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u direct een betrouwbaar advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop snel uw landelijk, klassiek of moderne model houthaard voor een knusse temperatuur in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Nieuwveen met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox reinigen in Nieuwveen

Mechanische ventilatie reinigen Nieuwveen

meganische ventilatiesystem schoonmaken in NieuwveenMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij zo gebeurt!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er zijn verschillenden typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • ventilatiebox reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie en reinigen.

dakgoot reinigen Nieuwveen

Dakgoot reinigen Nieuwveen

dakgoot vegen NieuwveenDakgootreiniging in Nieuwveen kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Nieuwveen

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgootreiniger een taak die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Nieuwveen

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Nieuwveen

Ook voor bladvanger dakgoot} in Nieuwveen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Nieuwveen

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Nieuwveen

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Nieuwveen

Dak en schoorsteen specialist Nieuwveen

Schoorsteenspecialist NieuwveenSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Nieuwveen aan bedrijven en particulieren in de plaats Nieuwveen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u vrijwel direct een betrouwbaar advies overhandigen inclusief een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Nieuwveen

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Nieuwveen; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt geregeld de leuke woonplaats genaamd Nieuwveen, een woonplaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode-gebied: 2440, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Ook voor kachel accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen per week tot uw dienst in Nieuwveen, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten