Erkende schoorsteenservice in Velserbroek

Beste Schoorsteenveger Velserbroek

ervaren Schoorsteenveger VelserbroekZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Velserbroek met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele uiterst tevreden (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand kan iedereen lezen wat wij als professionele schoorsteenservice kunnen doen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende offerte, professioneel advies en een zeer vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Velserbroek

Van der Meij schoorsteenvegers berekent geen EXTRA voorrijkosten voor een bezoek bij u in de woonplaats Velserbroek. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenvegers in Velserbroek

ervaren schoorsteenvegers VelserbroekVan der Meij is een erkende schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf inmiddels meer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Velserbroek zoals onder andere met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen repareren
 • nieuwe schoorsteen metselen Velserbroek
 • enkelwandig rookkanaal Velserbroek
 • aluminium rookgasafvoer
 • rvs schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteen kap plaatsen in Velserbroek

Schoorsteenkap Kopen Velserbroek

schoorsteenkap kopen in VelserbroekU wilt een schoorsteenkap kopen in Velserbroek? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkap in Velserbroek. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de allerbeste schoorsteen kap in Velserbroek NL-ZH. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerker Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste goede schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal kopen in Velserbroek

Rookkanaal aanleggen Velserbroek

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in VelserbroekWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Velserbroek

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal plaatsen in Velserbroek

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal kopen in VelserbroekEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met de volgende behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Velserbroek

Schoorsteen renovatie Velserbroek

complete schoorsteenrenovatie in VelserbroekVoor Schoorsteen renovatie in Velserbroek moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam een expert in schoorstenen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Velserbroek NL-ZH, zoals vele andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon offereren. Daar mag u zeker van zijn!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een complete schoorsteen renovatie betekent het compleet verwijderen, dan weer opbouwen en reinigen van uw schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen renovatie methode (over het algemeen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen puin
 • huren van steigers
 • wegslijpen van de kapotte voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis verwijderen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • monteren van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteen pot installeren
 • schoorsteenkap plaatsen
 • plaatsen lood
 • dakgoten schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u meerdere foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is vrijwel altijd anders. Indien rookafvoerkanaal of schoorsteen restauratie bij een aantal schoorstenen dan bieden wij uiteraard interessante korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Velserbroek

totale schoorsteen restauratie in VelserbroekU snapt waarschijnlijk (vanzelfsprekend dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie circa 5 tot 6 dagen zal duren (met twee werknemers). De prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s circa een week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Velserbroek

Houtkachel kopen Velserbroek

houtkachels aanschaffen VelserbroekWilt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen?, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel shop is meestal geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld het beste zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk elk type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Het is echt waar dat goede schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Velserbroek.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in VelserbroekHoutkachels zijn gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de installatie en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en snel aanschaffen tegen een betaalbare kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • scherpe houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Velserbroek

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Velserbroek

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in VelserbroekU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een betrouwbaar advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop snel uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een rustgevende temperatuur in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Velserbroek met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Velserbroek

Mechanische ventilatie reinigen Velserbroek

mechanische ventilatiesystem schoonmaken in VelserbroekMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een prima werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen huis specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem reinigen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Velserbroek

Dakgoot reinigen Velserbroek

dakgoot schoonmaken VelserbroekDakgoot schoonmaken in Velserbroek is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Velserbroek

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgotenreiniger een klusje wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schep of soms met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw woning of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Velserbroek

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Velserbroek

Ook voor bladvanger regenpijp} in Velserbroek kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Velserbroek

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Velserbroek

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Velserbroek

Dak en schoorsteen specialist Velserbroek

dak en schoorsteen specialist VelserbroekSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Velserbroek zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Velserbroek in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een no-nonsens advies overhandigen met daarbij een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Velserbroek

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Velserbroek; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt geregeld de Hollandse woonplaats van Velserbroek; een woonplaats in de gemeente Velsen. Deze fijne woonplaats ligt qua postcodegebied: 1990, in de Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Ook voor kachel accessoires en onderdelen kunt u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen pw. bereikbaar in Velserbroek, Noord-Holland NL-NH. Geopend van van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten