Erkende schoorsteen veger in Vriezekoop

Schoorsteenveger Vriezekoop

ervaren Schoorsteenveger VriezekoopZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Vriezekoop met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel uiterst tevreden (allemaal bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand inwoners en bedrijven bekijken wat wij als professionele schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Vriezekoop

Van der Meij schoorsteenservice hanteert GEEN extra voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de buurtschap Vriezekoop. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenvegers Vriezekoop

vakkundige schoorsteenveger VriezekoopVan der Meij is een erkende erkend schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels meer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de buurtschap Vriezekoop zoals bijvoorbeeld met;

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • een schoorsteen metselen Vriezekoop
 • warmfire rookkanaal Vriezekoop
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap vervangen in Vriezekoop

Schoorsteenkap Kopen Vriezekoop

schoorsteenkappen kopen in VriezekoopWilt u een schoorsteenkap kopen in Vriezekoop? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Vriezekoop. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de meest beste schoorsteenkap in Vriezekoop Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van der Meij Dakwerkers Van der Meij Installateur heeft tevens de beste ronde schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste uitstekende schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Vriezekoop

Rookkanaal aanleggen Vriezekoop

enkelwandig rookkanaal kopen in VriezekoopWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Vriezekoop

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveger goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Vriezekoop

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in VriezekoopEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Vriezekoop

Schoorsteen renovatie Vriezekoop

algehele schoorsteen renovatie in VriezekoopVoor Schoorsteen renovatie in Vriezekoop moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Vriezekoop NL, zoals veel andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie circa een week kan duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs is ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een hele werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Vriezekoop

Houtkachel kopen Vriezekoop

houtkachels aanschaffen VriezekoopOverweegt u wellicht een goede houtkachel kopen?, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 uw nieuwe houtkachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel verkoper is meestal geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten wij als geen ander dat kachel winkels NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder type, merk en model pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Denk erom dat vakkundige schoorsteenbedrijven schaars zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Vriezekoop.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in VriezekoopHoutkachels zijn populair dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in transporteren en de installatie van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en gelijk aanschaffen tegen een betaalbare prijs!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Vriezekoop

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel, dit is een houtkachel waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Vriezekoop

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de hrna een stooktijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in VriezekoopU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u gelijk een professional advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een warme sfeer in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Vriezekoop met uitstekende referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Vriezekoop

Mechanische ventilatie vervangen Vriezekoop

meganische mv box reinigen in VriezekoopMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een prima werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan diverse typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen schoonmaken schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatie installeren en schoonmaken.

dakgoot vegen Vriezekoop

Dakgoot reinigen Vriezekoop

dakgoot vegen VriezekoopDakgootreiniging in Vriezekoop is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Vriezekoop

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoor reiniger een opdracht die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer zal lekken zodat uw regenwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Vriezekoop

Niet alleen reinigen van dakgotenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij waardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Vriezekoop

Ook voor bladvanger groot} in Vriezekoop kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Vriezekoop

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Vriezekoop

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Vriezekoop

Dak en schoorsteen specialist Vriezekoop

dak en schoorsteen specialist VriezekoopSchoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Vriezekoop zowel aan bewoners en bedrijven in de plaats Vriezekoop in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u ter plaatse een no-nonsens advies aanbieden met een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Vriezekoop

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Vriezekoop; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt zeer regelmatig de Nederlandse buurtschap van Vriezekoop, een buurtschap in de gemeente Kaag and Braassem. Deze fijne buurtschap ligt qua postcode gebied; 2451, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken. Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens wat de situatie is en wat het zal kosten.

Ook voor kachel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van der Meij Dakwerkers staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Vriezekoop, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten