Vogelnest Verwijderen Service bij last van vogels in schoorsteen Zuid-Holland

Vogels in Schoorsteen Verwijderen

Vogel in Schoorsteen Verwijderen

Van der Meij Schoorsteenveger kan u als geen ander uitstekend helpen met jet onstoppen van uw schoorsteen en de vogels in uw Schoorsteen Verwijderen  vogelnest verwijderen uit schoorsteen of vogelwering.

Neem vandaag nog contact op met Van der Meij wanneer het gaat om;

  • Vogel in Schoorsteen Verwijderen Stopt vervelende geluiden
  • Vogelwering zonnepanelen voorkomt schade en herrie
  • Vogelnest schoorsteen, voorkomt slechte trek en brandgevaar
  • Vogel onder dakpannen verwijderen voorkomt schade aan uw dakbeschot
  • Vogel onder dakpannen verjagen bespaard uiteindelijk geld
  • Vogelnest verwijderen voorkomt schoorsteenbrand
  • Verwijderen vogelnest dakgoot voorkomt hemelwaterafvoer verstopping
  • Van der Meij Schoorsteenveger is uw Vogelwering Dakgoot Leverancier
Een vogelnest is een broedplaats voor vogels. Organisch nestmateriaal wordt door vogels verzameld uit de omgeving  zoals takjes, grassprieten en bladeren. Een vogelnestje biedt vogels een veilige plaats om hun eieren in te leggen en hun kuikens te voeden totdat ze zelf kunnen vliegen.

Vogelnest Verwijderen in schoorsteen Vogelwering bij last van vogels Zuid-Holland

Vogels in Schoorsteen Verwijderen

Vogelnest Verwijderen Zuid-Holland

Vogelnestjes verwijderen in heel Zuid-Holland (bird nest removal) is over het algemeen (en eerlijk gezegt) niet zo angstaanjagend of afschrikwekkend als bijvoorbeeld het verwijderen van zoiets als een horzel of wespennest, maar een vogelnest in Schoorsteen is eigenlijk veel gevaarlijker.. voor u en uw brandverzekering !

Bent u een huiseigenaar die geconfronteerd wordt met het verwijderen van een vogelnest in uw schoorsteen of dakgoot, neem dan conact op met Van der Meij Schoorsteenveger.  Regelmatige visuele inspecties van de buitenkant van uw huis zijn noodzakelijk om terugkerende problemen met vogelnesten te voorkomen.

Vogelnest verwijderen uit schoorsteen

Een vogelnest in de schoorsteen is brandgevaarlijk ! Uw schoorsteen raakt namelijk verstopt waardoor er geen lucht-trek meer is en de rook van uw haard zal terugstromen (de verkeerde kant op, uw kamer in). In dit soort situaties is de kans op koolmonoxidevergiftiging zeer groot. Een vogelnest in het rookkanaal is in Nederland de nummer 1 oorzaak van een schoorsteenbrand.
Vogel vast in rookkanaal

Vogel vast in rookkanaal

Zit bij u een vogel vast in rookkanaal !? Van der Meij staat klaar om u snel en vakkundig van dienst te zijn. De oorzaak is meestal als volgt; een vogel (die zich probeert te nestelen in uw schoorsteen) kan in de problemen komen door in uw rookkanaal naar beneden te vallen. De nog levende vogel zit dan opgesloten in uw rookkanaal. De vogel kan niet omhoog vliegen of kruipen en raakt dus in paniek. De vogel zal proberen zijn leven te redden, met als gevolg dat de vogel een enorm kabaal zal maken (wat u kunt horen in vanuit uw woonkamer).

Van der Meij zal eerst bekijken waar de vogel zich ongeveer bevindt in uw rookafvoerkanaal. De levende vogel zal door Van der Meij van onderuit voorzichtig (diervriendelijk) terug omhoog de schoorsteen worden geduwd. Het is belangrijk voor u en de vogel om zo spoedig mogelijk

De vogel wordt vervolgens bovenaan de schoorsteen opgevangen en in veiligheid gebracht. Vogels met ernstig letsel worden door Van der Meij overgedragen aan de vogelbescherming. Tenslotte zullen wij u informeren hoe u kunt voorkomen dat er later weer een vogel vast in schoorsteen zal komen te zitten.
Vogelnesten laten verwijderen in Noordwijk

Vogelnesten laten verwijderen in Noordwijk

Heeft u last van vogelnestjes onder uw dakpan en wilt u vogelnest laten verwijderen in Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Voorhout of andere plaatsen in Zuid-Holland ?

Van der Meij zorgt er voor dat u ochtends niet meer wakker zal worden gemaakt door gepiep van vogels. Met Van der Meij kan u uw vogelnest snel en vakkundig laten verwijderen.

Bij Vogelnest verwijderen uit schoorsteen maakt Van der Meij gebruik van adembescherming om inademing van parasieten, stof en ziekteverwekkers te voorkomen die schadelijk voor de gezondheid zijn.

Mensen krijgen meestal geen ziekten als gevolg van rechtstreekse overdracht van vogels. Mensen kunnen gevaarlijke ziekten oplopen na het inademen van stof dat afkomstig is van vogel uitwerpselen in, op of rond een vogelnest.

Wij gooien het nest en eventueel dode vogels in een vuilniszak en verzegelen de zak op de juiste manier om verspreiding van eventueel aanwezig ongedierte te voorkomen.

vogelnesten verwijderen Noordwijk
Vogels onder dakpannen verwijderen

Vogels onder dakpannen verwijderen

Vogels onder dakpannen verwijderen is iets wat Van der Meij zeer snel en bedreven voor u uit kan voeren. Veel kleinere vogelsoorten bouwen in Nederland graag nesten onder dakpannen. Vogelnestjes van mussen (vogel soort) nestelen zich graag tussen de kieren van de onderste rij dakpannen. Vogels veroorzaken ook geluidsoverlast en veroorzaken schade aan het dak omdat kleine vogeltjes met hun snaveltjes pikken aan de isolatiemateriaal en het dakbeschot. Volgens doen dit om meer ruimte vrij te maken voor het vogelnest.

Vogelnest onder dakpan verwijderen is voor Van der Meij geen probleem. Van der Meij kan uw vogelnestjes verwijderen en voorkomen dat er nieuwe vogels gaan zitten.

Vogels onder dakpannen verjagen mag dat ?

Vogels onder dakpannen verjagen mag dat ? .. ja over het algemeen mag dit volgens de Europese wetgeving. Een vogelnest verwijderen mag dat ? .. niet altijd ! Het kan zijn dat de EU wetgeving een juridische vogelsoort bescherming handhaafd voor bepaalde vogelsoorten. Vogelnest verwijderen mag dus niet altijd van de Europese wetgeving. Uiteraard zijn wij hier als expert

Alle vogels die van nature voorkomen in de Europese Unie vallen onder de wet bescherming natuurbescherming. Volgens de wet natuurbescherming heerst er een verbod op het opzettelijk vernielen vernielen en kapotmaken van nesten, rustplaatsen van vogels, en eieren van vogels.

In de wet natuurbescherming zijn vogels in vijf categorieën verdeeld er zijn bijvoorbeeld vogels die hun verblijfplaats het hele jaar gebruiken of anders trekvogels die een gedeelte van het jaar in Nederland blijven. Ontheffing kan alleen worden aangevraagd voor vogels die hun nest na de broedtijd zullen verlaten daarmee dus flexibel zijn in het vinden van nieuwe broedplaatsen.

De nesten van een kraai of kauw mogen na de broedtijd ( )worden verwijdert. Nestjes van huismussen of gierzwaluwen mogen NIET worden verwijdert. Bij uw gemeente kan er een ontheffing worden aangevraagd voor het verwijderen van beschermde vogelnesten.

Vogelnesten die zich op grote hoogte bevinden dient u het beste te laten verwijderen door een ervaren en professionele schoorsteenveger zoals Van der Meij. Hetzelfde geldt overigens voor het schoonmaken van de dakgoot of het verwijderen van nestjes onder de dakpannen.

vogels verwijderen uit schoorsteen
Dode vogel in schoorsteen verwijderen

Dode vogel in schoorsteen verwijderen

Niemand in Nederland mag dus zomaar willekeurig vogelnestjes verwijderen, echter; een dode vogel in schoorsteen weg laten halen is geen enkel probleem qua wetgeving.

Vogel vast in schoorsteen verwijderen

Een vogel vast in schoorsteen betekent dat u direct actie moet ondernemen, enerzijds om de vogel te redden, anderzijds om de enorme herrie te doen stoppen. De vogel wordt voorzichtig (van onderuit uw rookkanaal in) omhoog geduwd met stokken. Een ernstig gewonde vogel wordt door Van der Meij afgevoerd en overhandigd aan de dierenbescherming.

heeft u dus last van een vogel in open haard, vogel in kachelpijp, vogel in schoorsteen, vogels in dakgoot of vogel onder zonnepaneel; Van der Meij is snel, vakkundig en voordelig bij u ter plaatse.

Vogelnesten verwijderen uit schouw

Vogelnesten verwijderen uit schouw vormt veel afval. Bij onregelmatig onderhoud kan een vogelnest groter en groter worden. Om deze reden hanteren wij een vaste uur prijs (van 100 euro per uur) omdat niet valt in te schatten hoeveel afvalresten en moeten worden afgevoerd. Van der Meij zorgt voor een diervriendelijke afhandeling en een schoon eind resultaat.

vogels verwijderen uit schouw
Verwijderen vogelnest dakgoot

Verwijderen vogelnest dakgoot

Verwijderen vogelnest dakgoot; uw dakgoot is ook een favoriete plaat plek voor vogeltjes om vogelnestjes te bouwen. Het nest veroorzaakt een verstopping waardoor uw regenwater moeilijk weg kan stromen. Een aanwezig vogelnestje kan uw regenpijp ook verstopt doen raken waardoor de kans groot is dat de verstopping uw dakgoot zal laten overstromen. Overstroming van water in uw dakgoot veroorzaakt dakbeschot beschadiging.

vogelwering duivenwering ongediertebestrijding

Prijs vogelnesten verwijderen

De prijs vogelnesten verwijderen wordt berekent op basis van een vast uurtarief van € 100,00 per uur.

Controleer altijd in het vroege voorjaar of er nieuwe nesten zijn, want vogels keren terug naar een warmer klimaat. Naast vogelnest laten verwijderen doen wij ook reinigen, kopen, vervangen, schoonmaken en repareren van uw schoorsteen.
Vogels Vogelwering Dakgoot

Vogels Vogelwering Dakgoot

Van der Meij is als erkend schoorsteenveger niet alleen bekend maar ook als ongediertebestrijding aangezien wij vogelnestjes of dode vogels verwijderen, maar ook vakkundig met het nemen van preventieve maatregelen zoals vogelwering.

Vogelwering Dakgoot Zuid-Holland

Voor Vogelwering Dakgoot in Zuid-Holland moet u beslist Van der Meij Schoorsteenveger benaderen ! Dakgoot vogelwering wordt ook wel gaasbescherming genoemd, dit is een rooster dat in of over over uw dakgoot wordt geplaatst. Het beschermgaas zorgt er voor dat vogels niet meer uw dakgoot in kunnen om zich daar kunnen nestelen.

Dakpan vogelwering Noordwijk aan Zee

Dakpan vogelwering is betekent een bescherming met speciaal gaas. Er wordt een rooster geplaatst onder uw dakpannen om vogels te weren. Met vogelafweerpinnen voorkomt u overlast, vuil, nestvorming, geluidsoverlast van vogels. Van der Meij kan voor snel en zorgvuldig afweerpinnen plaatsen zodat u geen last meer heeft van vogels.

Vogel afweerpinnen duivenwering

Als vogelwering (duivenwering) zijn vogel afweerpinnen een snel, makkelijk en effectief afweermiddel tegen ongewenste dieren zoals katten en vogels. Vogelpinnen of duivenpinnen zijn strips die op oppervlakken worden gemonteerd om te te beschermen tegen duiven, kauwen, kraaien en andere vogels. De vogels kunnen niet veilig landen daar waar de pinnen zijn bevestigd zoals bijvoorbeeld op; de venster bank, dakgoten, nokken, balustrades, muren, monumenten, poorten of hekken.

De afweerpinnen zijn gemaakt uit buigzame strippen (lat-vormig). Op iedere strip zijn spijker-achtige punten (spikes) aangebracht (vanuit de fabriek). De strippen zijn ook makkelijk plooibaar waardoor ze rond boomstammen kunnen worden gebogen om te voorkomen dat katten in de book kunnen klimmen. De strip kunnen wij bijsnijden op iedere gewenste maat. In de lat zijn gaten voorgeboord. Deze gaten worden gebruikt om de lat te bevestigen met schroeven of montagekit.
Vogel in schoorsteen advies

Vogel in schoorsteen advies

Heeft u besloten om ons te benaderen voor vogelnest verwijderen of vogelwering, Vraag nu direct een gratis een vrijblijvende prijsopgaaf aan !

Bent u op zoek naar iets anders ? Wij leveren ook complete nieuwe installaties en zijn dealer van stookinstallaties zoals voor uw allesbrander, houtkachel, pelletkachel, schoorsteenkap, sierkappen, windwijzer en meer !

Van der Meij werkt collegiaal en nauw samen met brandweer en brand verzekering organisaties. woningbouw verenigingen en vele andere fantastische bedrijven en leuke mensen. Vakbekwaam dakwerker, hoogwerker en schoorsteenveger met meer dan 16 jaar praktijk ervaring en 20.000 tevreden klanten.

In het geval van een schoorsteen wordt om o.a. ook vogels te weren een schoorsteenkap op uw schoorsteen geplaatst. Een goede schoorsteenkap zorgt dus dat vogels niet meer uw schoorsteen kunnen indringen. vogels groot ook wel vogeltrek genoemd is een afsluitsysteem om uw dag te beschermen tegen valse andere dieren het voorkomt.

Voor bedrijven en particulieren in heel Zuid-Holland en Noord-Holland.
7 dagen per week beschikbaar
Bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur
Telefoon 0614786157

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten