Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Haarlem

Beste Schoorsteenveger Haarlem 2018

Schoorsteenveger in HaarlemZoekt u de beste erkende schoorsteenveger in Haarlem met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ???

Van der Meij Schoorsteenvegers wordt aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele opgewekte bewoners en bedrijven voor het uitvoeren van diverse schoorsteen schoonmaak werkzaamheden. Reparatie en herstel werkzaamheden van alle typen schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen brand, lees daarom graag verder, onderstaand in deze pagina kan iedereen bekijken wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en zeer prettige klanten-service.

Erkende Schoorsteenveger in Haarlem

Van der Meij is een Erkende Schoorsteenveger in Haarlem Noord-Holland. Wij hanteren lage voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de stad Haarlem. Van der Meij komt graag bij u langs !

Schoorsteenservice in Haarlem

beste dak en schoorsteenspecialist HaarlemVan der Meij is een allround schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen 16+ jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de stad Haarlem zoals met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen repareren
 • schoorsteen opnieuw metselen Haarlem
 • isoduct rookkanaal Haarlem
 • rookgasafvoer houtkachel plat dak
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard

Schoorsteen onderdelen Haarlem

Ook voor onderdelen voor schoorsteen onderdelen in Haarlem kunt u ons bellen, ook dakgooten schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels.

schoorsteenkappen kopen in Haarlem

Schoorsteenkap Kopen Haarlem

schoorsteenkappen kopen in HaarlemWilt u een schoorsteenkap kopen in Haarlem? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkappen in Haarlem NL-NH. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Installateur levert ook de meest beste schoorsteenkappen in Haarlem NL-ZH. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist Van Der Meij Installateur biedt tevens de beste roterende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste ronde schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal aanleggen in Haarlem

Rookkanaal aanleggen Haarlem

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in HaarlemWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Haarlem

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Haarlem

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in HaarlemEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Let dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Haarlem

Schoorsteen renovatie Haarlem

complete schoorsteen renovatie in HaarlemVoor Schoorsteen renovatie in Haarlem moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende een expert in schoorstenen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Haarlem NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer 5 werkdagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een volledige werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken, af te voeren en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Haarlem

Houtkachel kopen Haarlem

houtkachel aanschaffen HaarlemOverweegt u eventueel een goede houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel handelaar is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij regelmatig samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat kachel winkels niet! uw kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij werkelijk elk type, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installateur. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Haarlem NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in HaarlemHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het monteren en het installeren van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel en openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel bestellen tegen een goede kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Haarlem

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Haarlem

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in HaarlemU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een goed advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een warme warmte in uw woning of pand via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Haarlem met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox schoonmaken in Haarlem

Mechanische ventilatie schoonmaken Haarlem

meganische mv box reinigen in HaarlemMechanische ventilatie vervangen is voor ons een kleine moeite!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen renovatie schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • installateur ventilatiesystemen
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag slimmer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen of reinigen.

dakgoot reinigen Haarlem

Dakgoot reinigen Haarlem

dakgoot schoonmaken HaarlemDakgoot schoonmaken in Haarlem kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Haarlem

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een klus die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Haarlem

Niet alleen dakgoten reinigenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Haarlem

Ook voor bladvanger groot} in Haarlem kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Haarlem

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Haarlem

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Haarlem

Dak en schoorsteen specialist Haarlem

Schoorsteenspecialist HaarlemErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Haarlem aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Haarlem in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een no-nonsehttp://nl.wikipedia.org/wiki/Haarlem/ns advies geven met een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Haarlem

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Haarlem; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt af en toe de leuke stad van Haarlem, een stad in de gemeente Haarlem. Deze mooie stad heeft als postcode-gebied; 2000, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week beschikbaar in Haarlem, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten