Allround schoorsteenveger in Katwijk aan Zee

Schoorsteenveger Katwijk aan Zee

erkende Schoorsteenveger Katwijk aan ZeeZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Katwijk aan Zee met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Jaarlijks herhaaldelijk worden wij opgebeld door zeer veel vaste klanten (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt min of meer iedere dag schoorsteenbrand, lees daarom zeker door.

Onderstaand inwoners en bedrijven bekijken wat wij als professionele schoorsteen veger kunnen doen. U krijgt van ons gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave, inzichtelijk advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Katwijk aan Zee

Van der Meij schoorsteenvegers rekent geen extra voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Katwijk aan Zee. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenveger in Katwijk aan Zee

ervaren schoorsteenvegers Katwijk aan ZeeVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Katwijk aan Zee zoals met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • schoorsteen dichtmetselen Katwijk aan Zee
 • dubbelwandig rookkanaal Katwijk aan Zee
 • rookgasafvoer vervangen kosten
 • schoorsteenkap cv ketel
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteen kap vervangen in Katwijk aan Zee

Schoorsteenkap Kopen Katwijk aan Zee

schoorsteen kap kopen in Katwijk aan ZeeEen schoorsteenkap kopen in Katwijk aan Zee!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Katwijk aan Zee. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers levert ook de meest beste schoorsteenkappen in Katwijk aan Zee NL-ZH. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteenveger heeft tevens de meest beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal vervangen in Katwijk aan Zee

Rookkanaal aanleggen Katwijk aan Zee

enkel-wandig rookkanaal kopen in Katwijk aan ZeeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal inspectie, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Katwijk aan Zee

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is erkend schoorsteenveegbedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal aanleggen in Katwijk aan Zee

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Katwijk aan ZeeEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is haast altijd uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw pelletkachel
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Katwijk aan Zee

Schoorsteen renovatie Katwijk aan Zee

volledige schoorsteen renovatie in Katwijk aan ZeeVoor Schoorsteen renovatie in Katwijk aan Zee moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een schoorsteenveegbedrijf en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Katwijk aan Zee NL-ZH, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van 5 tot 6 dagen zal duren (met twee collega’s). Onze richtprijs ligt tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restauratie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Katwijk aan Zee

Houtkachel kopen Katwijk aan Zee

houtkachels aanschaffen Katwijk aan ZeeWilt u eventueel een goede houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de gekochte houtkachel ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel dealer is niet automatisch ook schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat kachel winkels NIET uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij zeer zeker ieder type, model en merk pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Denk erom dat goede schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Katwijk aan Zee.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in Katwijk aan ZeeHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de montage en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en snel bestellen tegen een uitstekende kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • kleine houtkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Katwijk aan Zee

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels, dit is een houtkachel waarmee die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Katwijk aan Zee

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een stooktijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Katwijk aan ZeeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u gelijk een professional advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel snel uw landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een rustgevende temperatuur in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een betrouwbare houtkachel specialist in Katwijk aan Zee met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatie reinigen in Katwijk aan Zee

Mechanische ventilatie schoonmaken Katwijk aan Zee

meganische MV box reinigen in Katwijk aan ZeeMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie systemen en reinigen.

dakgoot reinigen Katwijk aan Zee

Dakgoot reinigen Katwijk aan Zee

dakgoot reinigen Katwijk aan ZeeDakgoot schoonmaken in Katwijk aan Zee kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Katwijk aan Zee

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een opdracht wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage panden maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of mogelijk met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer zal lekken zodat het hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Katwijk aan Zee

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Katwijk aan Zee

Ook voor bladvanger dakgoot} in Katwijk aan Zee kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Katwijk aan Zee

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Katwijk aan Zee

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Katwijk aan Zee

Dak en schoorsteen specialist Katwijk aan Zee

Schoorsteenspecialist Katwijk aan ZeeSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Katwijk aan Zee aan bedrijven en gezinnen in de plaats Katwijk aan Zee in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u vrijwel direct een no-nonsens advies geven met daarbij een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Katwijk aan Zee

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Katwijk aan Zee; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt nogal vaak de leuke woonplaats van Katwijk aan Zee, een woonplaats in de gemeente Katwijk. Deze Hollandse woonplaats ligt in postcode-gebied; 2223, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal kosten.

Bovendien ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen per week tot uw dienst in Katwijk aan Zee, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten