Ervaren schoorsteenservice Aalsmeer

Schoorsteenveger Aalsmeer

beste Schoorsteenveger AalsmeerZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Aalsmeer met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt in principe dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, in deze pagina kunt u lezen wat wij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsopgave, inzichtelijk advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Aalsmeer

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Aalsmeer. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger Aalsmeer

vakkundige dak en schoorsteenspecialist AalsmeerVan der Meij is een vakkundige erkend schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Aalsmeer zoals o.a. met:

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • schoorsteen opnieuw metselen Aalsmeer
 • isoduct rookkanaal Aalsmeer
 • rookgasafvoer wind
 • schoorsteenkap cv ketel
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap vervangen in Aalsmeer

Schoorsteenkap Kopen Aalsmeer

schoorsteenkap plaatsen in AalsmeerEen schoorsteenkap kopen in Aalsmeer!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij bieden de beste schoorsteenkap in Aalsmeer NL-NH. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger levert tevens de meest beste schoorsteen kap in Aalsmeer NL. Van der Meij is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van Der Meij Schoorsteenvegers biedt tevens de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste goede schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Aalsmeer

Rookkanaal aanleggen Aalsmeer

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in AalsmeerWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Aalsmeer

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Aalsmeer

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in AalsmeerEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvrij staal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een houtkachel, rookgas afvoerkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Aalsmeer

Schoorsteen renovatie Aalsmeer

complete schoorsteen renovatie in AalsmeerVoor Schoorsteen renovatie in Aalsmeer moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen specialist en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Aalsmeer NL, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie iets van 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs is tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers ongeveer een week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Aalsmeer

Houtkachel kopen Aalsmeer

houtkachel kopen AalsmeerOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten… Een houtkachel shop is meestal geen installateur, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij intensief samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel niet! de kachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt elk type, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Denk erom dat goede schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Aalsmeer NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in AalsmeerHoutkachels zijn gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de levering en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en open haard kunt terecht bij Van Der Meij en snel kopen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • Dovre inbouw houtkachel
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Aalsmeer

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels: dit is een houtkachel waarmee die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Aalsmeer

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw hrna een tijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in AalsmeerU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u gelijk een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop vandaag nog een klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw huis en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een betrouwbare houtkachel specialist in Aalsmeer met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox reinigen in Aalsmeer

Mechanische ventilatie vervangen Aalsmeer

meganische ventilatiesysteem schoonmaken in AalsmeerMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw luchtwegen.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • ventilatiebox reinigen
 • ventilatiesystemen bedrijven specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie systemen en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Aalsmeer

Dakgoot reinigen Aalsmeer

dakgoot vegen AalsmeerReinigen dakgoten in Aalsmeer kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Aalsmeer

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgootreiniger een klus wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of soms met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Aalsmeer

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Aalsmeer

Ook voor bladvanger dakgoot} in Aalsmeer kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Aalsmeer

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Aalsmeer

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Aalsmeer

Dak en schoorsteen specialist Aalsmeer

Schoorsteenspecialist AalsmeerSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Aalsmeer zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Aalsmeer in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u vrijwel direct een goed advies aanbieden met een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Aalsmeer

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bewoners en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Aalsmeer; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt met regelmaat de Hollandse woonplaats van Aalsmeer, een woonplaats in de gemeente Aalsmeer. Deze leuke woonplaats ligt in postcode gebied; 1430, in onze Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand snel bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week tot uw dienst in Aalsmeer, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten