Vakkundige schoorsteenservice in Aalsmeerderbrug

Erkende Schoorsteenveger Aalsmeerderbrug

erkende Schoorsteenveger AalsmeerderbrugZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Aalsmeerderbrug met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel opgewekte (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping bestaat het grootste risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kan iedereen zien wat wij als erkende schoorsteen veger kunnen doen.

U krijgt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Aalsmeerderbrug

Van der Meij schoorsteenservice rekent geen extra voorrijkosten voor een werkbezoek met u in de woonplaats Aalsmeerderbrug. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Aalsmeerderbrug

vakkundige schoorsteenveger AalsmeerderbrugVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen meer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Aalsmeerderbrug zoals o.a. met:

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen nest verwijderen
 • een schoorsteen metselen Aalsmeerderbrug
 • houtkachel rookkanaal Aalsmeerderbrug
 • plaats rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap vervangen in Aalsmeerderbrug

Schoorsteenkap Kopen Aalsmeerderbrug

schoorsteenkap vervangen in AalsmeerderbrugU wilt een schoorsteenkap kopen in Aalsmeerderbrug!!? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij leveren de beste schoorsteenkap in Aalsmeerderbrug. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de beste schoorsteen kap in Aalsmeerderbrug NL. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de allerbeste ronde schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal kopen in Aalsmeerderbrug

Rookkanaal aanleggen Aalsmeerderbrug

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in AalsmeerderbrugWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal installeren, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Aalsmeerderbrug

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveger uitstekend ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal kopen in Aalsmeerderbrug

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal kopen in AalsmeerderbrugEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Aalsmeerderbrug

Schoorsteen renovatie Aalsmeerderbrug

volledige schoorsteenrenovatie in AalsmeerderbrugVoor Schoorsteen renovatie in Aalsmeerderbrug moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren schoorsteen specialist en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Aalsmeerderbrug NL-ZH, zoals vele andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon mededelen. Daar mag u zeker van zijn!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen renovatie?

Een volledige schoorsteenrenovatie betekent het compleet verwijderen, dan weer opbouwen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen renovatie stappen (in grote lijnen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen puin
 • huren van een muur steiger
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof weg halen
 • kopen en metselen van schoorsteen stenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optie)
 • aanbrengen van spouwanker-systeem (optioneel)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteen pot installatie
 • schoorsteenkap installatie
 • aanbrengen van daklood
 • dakgoten schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen VEGEN van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u o.a. plaatjes van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is sowieso anders. Bij schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie bij meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij uiteraard goede korting op de prijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Aalsmeerderbrug

algehele schoorsteen renovatie in AalsmeerderbrugU begrijpt wellicht (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie circa 5 werkdagen zal duren (met twee werknemers). Onze prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij collega’s pak ‘em beet een hele werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Aalsmeerderbrug

Houtkachel kopen Aalsmeerderbrug

houtkachels aanschaffen AalsmeerderbrugOverweegt u misschien een beste houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten… Een houtkachel winkel is meestal geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het beste zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder type, merk en model pelletkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is geen leugen dat goede schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Aalsmeerderbrug.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in AalsmeerderbrugHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de montage en het plaatsen van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of open haard kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • lage prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Aalsmeerderbrug

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit is een houtkachel waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Aalsmeerderbrug

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw hrna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in AalsmeerderbrugU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een no-nonsens advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Koop vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een knusse temperatuur in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Aalsmeerderbrug met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box reinigen in Aalsmeerderbrug

Mechanische ventilatie schoonmaken Aalsmeerderbrug

meganische ventilatiesystem reinigen in AalsmeerderbrugMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mvbox plaatsen
 • ventilatiesystemen hoogbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen woningen
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie of schoonmaken.

dakgoot vegen Aalsmeerderbrug

Dakgoot reinigen Aalsmeerderbrug

dakgoot vegen AalsmeerderbrugDakgoot schoonmaken in Aalsmeerderbrug is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Aalsmeerderbrug

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoot service een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Aalsmeerderbrug

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Aalsmeerderbrug

Ook voor bladvanger groot} in Aalsmeerderbrug kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Aalsmeerderbrug

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Aalsmeerderbrug

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Aalsmeerderbrug

Dak en schoorsteen specialist Aalsmeerderbrug

Schoorsteenspecialist AalsmeerderbrugErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Aalsmeerderbrug aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Aalsmeerderbrug in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u ter plaatse een professional advies overhandigen met een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Aalsmeerderbrug

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Aalsmeerderbrug; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt zeer regelmatig de leuke woonplaats genaamd Aalsmeerderbrug, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcode-gebied; 1436, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. beschikbaar in Aalsmeerderbrug, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten