Allround schoorsteenvegers in Aarlanderveen

Beste Schoorsteenveger Aarlanderveen

vakkundige Schoorsteenveger AarlanderveenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Aarlanderveen met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele opgewekte (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand inwoners en bedrijven zien wat Van der Meij als ervaren schoorsteenveger kunnen doen.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Aarlanderveen

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN extra voorrijdkosten voor een werkbezoek bij u in de dorp Aarlanderveen. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteen veger in Aarlanderveen

ervaren schoorsteen veger AarlanderveenVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen meer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Aarlanderveen zoals met;

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen nest verwijderen
 • schoorsteen opnieuw metselen Aarlanderveen
 • flexibel rookkanaal Aarlanderveen
 • rvs rookgasafvoer
 • prefab schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen vervangen in Aarlanderveen

Schoorsteenkap Kopen Aarlanderveen

schoorsteen kap vervangen in AarlanderveenWilt u een schoorsteenkap kopen in Aarlanderveen!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden de beste schoorsteenkappen in Aarlanderveen. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist bied ook de beste schoorsteen kap in Aarlanderveen Nederland. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Aarlanderveen

Rookkanaal aanleggen Aarlanderveen

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in AarlanderveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Aarlanderveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal kopen in Aarlanderveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in AarlanderveenEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Let dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een open haard, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen renovatie in Aarlanderveen

Schoorsteen renovatie Aarlanderveen

algehele schoorsteen restauratie in AarlanderveenVoor Schoorsteen renovatie in Aarlanderveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam schoorsteen specialist en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Aarlanderveen NL-ZH, zoals vele andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij specialist in schoorsteen renoveren doet NIET in dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer een week kan duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs-indicatie ligt ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s ongeveer een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Aarlanderveen

Houtkachel kopen Aarlanderveen

houtkachel aanschaffen AarlanderveenWilt u wellicht een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel vinden
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel wederverkoper is meestal geen installateur, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij geregeld samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat kachel winkels NIET uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, model en merk houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen geheim dat “eerlijke” schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Aarlanderveen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in AarlanderveenHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het monteren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen een uitstekende kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel 3 zijdig
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Aarlanderveen

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Aarlanderveen

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in AarlanderveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u gelijk een betrouwbaar advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop snel uw moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een rustgevende sfeer in uw woning en/of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Aarlanderveen met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Aarlanderveen

Mechanische ventilatie schoonmaken Aarlanderveen

meganische ventilatiebox reinigen in AarlanderveenMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot vegen Aarlanderveen

Dakgoot reinigen Aarlanderveen

dakgoot reinigen AarlanderveenReinigen dakgoten in Aarlanderveen is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Aarlanderveen

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgootreiniger een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Aarlanderveen

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Aarlanderveen

Ook voor bladvanger groot} in Aarlanderveen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Aarlanderveen

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Aarlanderveen

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Aarlanderveen

Dak en schoorsteen specialist Aarlanderveen

dak en schoorsteen specialist AarlanderveenErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Aarlanderveen zowel aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Aarlanderveen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een goed en passend advies geven en een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Aarlanderveen

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Aarlanderveen; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt af en toe de Hollandse dorp van Aarlanderveen, een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze leuke dorp heeft als postcode-gebied: 2445, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens dit bezoek zullen wij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. beschikbaar in Aarlanderveen, Zuid-Holland NL-ZH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten