Allround schoorsteenveger Abbenes

Erkende Schoorsteenveger Abbenes 2018

erkende Schoorsteenveger AbbenesZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Abbenes met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel vaste klanten (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, in deze pagina kan iedereen zien wat wij als professionele schoorsteenservice kunnen doen.

U krijgt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, kostenbesparend advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Abbenes

Van der Meij schoorsteen veger hanteert geen EXTRA voorrijkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Abbenes NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteen veger in Abbenes

erkende schoorsteenveger AbbenesVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Abbenes zoals met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • schoorsteen dichtmetselen Abbenes
 • rookkanaal pelletkachel Abbenes
 • mechanische rookgasafvoer
 • rvs schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkap plaatsen in Abbenes

Schoorsteenkap Kopen Abbenes

schoorsteen kap kopen in AbbenesU wilt een schoorsteenkap kopen in Abbenes!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkappen in Abbenes. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de beste schoorsteenkap in Abbenes NL. Vandermeij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Installateur biedt tevens de allerbeste roterende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste goede schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Abbenes

Rookkanaal aanleggen Abbenes

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in AbbenesWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Abbenes

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Abbenes

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in AbbenesEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Abbenes

Schoorsteen renovatie Abbenes

gehele schoorsteen restauratie in AbbenesVoor Schoorsteen renovatie in Abbenes moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Abbenes NL-ZH, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteenrenovatie ongeveer 7 dagen zal duren (met 2 werknemers). De richtprijs is tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een volledige week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Abbenes

Houtkachel kopen Abbenes

houtkachel kopen AbbenesOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel dealer is meestal geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij als geen ander dat kachel winkels NIET uw kachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder willekeurig, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een installateur. Het is geen geheim dat betrouwbare schoorsteenvegers schaars zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Abbenes.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in AbbenesHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in transporteren en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel aanschaffen tegen een prima prijs en kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachels
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Abbenes

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Abbenes

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in AbbenesU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u ter plaatse een goed en passend advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit gratis en vrijblijvend aan.

Bestel vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een gezellige warmte in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Abbenes met veel goede referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox reinigen in Abbenes

Mechanische ventilatie vervangen Abbenes

mechanische MV box reinigen in AbbenesMechanische ventilatie reinigen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen bedrijven specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem renovatie
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Abbenes

Dakgoot reinigen Abbenes

dakgoot vegen AbbenesDakgoot schoonmaken in Abbenes kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Abbenes

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgotenreiniger een klus die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer zal lekken zodat het regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Abbenes

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Abbenes

Ook voor bladvanger groot} in Abbenes kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Abbenes

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Abbenes

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Abbenes

Dak en schoorsteen specialist Abbenes

Schoorsteenspecialist AbbenesSchoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Abbenes zowel aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Abbenes in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u direct een betrouwbaar advies geven met een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Abbenes

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Abbenes; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt vrij veel de leuke woonplaats van Abbenes, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze leuke woonplaats ligt in postcodegebied; 2157, gelegen in onze Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal kosten.

Ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen kunt u ons inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen pw. beschikbaar in Abbenes, Noord-Holland NL-NH. Geopend: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten