Allround dak en schoorsteenspecialist Achttienhoven

Beste Schoorsteenveger Achttienhoven

ervaren Schoorsteenveger AchttienhovenZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Achttienhoven met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele uiterst tevreden (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kan iedereen lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, vakkundig advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Achttienhoven

Van der Meij schoorsteenservice rekent GEEN! extra voorrijdkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Achttienhoven. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste schoorsteen veger Achttienhoven

beste schoorsteenveger AchttienhovenVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels meer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Achttienhoven zoals met:

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • nieuwe schoorsteen metselen Achttienhoven
 • rookkanaal houtkachel Achttienhoven
 • wat is een rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen plaatsen in Achttienhoven

Schoorsteenkap Kopen Achttienhoven

schoorsteenkappen vervangen in AchttienhovenEen schoorsteenkap kopen in Achttienhoven!!? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij leveren de beste schoorsteenkappen in Achttienhoven. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Installateur levert tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Achttienhoven NL. Vandermeij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de meest beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Achttienhoven

Rookkanaal aanleggen Achttienhoven

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in AchttienhovenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Achttienhoven

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg bedrijf goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Achttienhoven

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in AchttienhovenEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met o.a. deze verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Achttienhoven

Schoorsteen renovatie Achttienhoven

gehele schoorsteen restauratie in AchttienhovenVoor Schoorsteen renovatie in Achttienhoven moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook actief met schoorsteenrenovatie in Achttienhoven NL, zoals vele andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie circa een week zal duren (met 2 werknemers). Uw prijs-indicatie ligt tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers circa een werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Achttienhoven

Houtkachel kopen Achttienhoven

houtkachels kopen AchttienhovenWilt u wellicht een beste houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel shop is niet zozeer een schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij veel samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld voor u het beste zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt ieder type, model en merk houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is echt waar dat goede schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Achttienhoven.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in AchttienhovenHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is expert in het monteren en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk aanschaffen tegen een betaalbare prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • kleine houtkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • scherpe prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Achttienhoven

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een “Hoge Rendement” houtkachel, dit is een houtkachel waarmee die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Achttienhoven

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in AchttienhovenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern model houthaard voor een knusse warmte in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Achttienhoven met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Achttienhoven

Mechanische ventilatie vervangen Achttienhoven

meganische mv box reinigen in AchttienhovenMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • ventilatiebox plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen hoogbouw
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag meer wijzer voor wat betreft meganische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Achttienhoven

Dakgoot reinigen Achttienhoven

dakgoot reinigen AchttienhovenDakgoot laten reinigen in Achttienhoven kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Achttienhoven

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgotenreiniger een taak wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of soms met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat uw regenwater weer normaal wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Achttienhoven

Niet alleen dakgoten reinigenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Achttienhoven

Ook voor bladvanger regenpijp} in Achttienhoven kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Achttienhoven

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Achttienhoven

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Achttienhoven

Dak en schoorsteen specialist Achttienhoven

dak en schoorsteen specialist AchttienhovenSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Achttienhoven aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Achttienhoven in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u gelijk een no-nonsens advies geven met daarbij een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Achttienhoven

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Achttienhoven; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt af en toe de Hollandse woonplaats van Achttienhoven, een woonplaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze fijne woonplaats ligt qua postcodegebied; 3615, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor kachel accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Achttienhoven, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten