Erkende schoorsteenveger in Amstelveen

Schoorsteenveger Amstelveen

erkende Schoorsteenveger AmstelveenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Amstelveen met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele enthousiaste (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand kunt u zien wat wij als erkende dak en schoorsteenspecialist voor u uit handen kunnen nemen.

Voor u maken wij een GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Amstelveen

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een afspraak met u in de stad Amstelveen NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteen veger Amstelveen

beste dak en schoorsteenspecialist AmstelveenVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de stad Amstelveen zoals met;

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen repareren
 • een schoorsteen metselen Amstelveen
 • houtkachel rookkanaal Amstelveen
 • gegalvaniseerde rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap plaatsen in Amstelveen

Schoorsteenkap Kopen Amstelveen

schoorsteenkappen plaatsen in AmstelveenWilt u een schoorsteenkap kopen in Amstelveen?? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkap in Amstelveen NL-NH. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteen vegen bied tevens de meest beste schoorsteenkap in Amstelveen NL. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteen veger biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste uitstekende schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Amstelveen

Rookkanaal aanleggen Amstelveen

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in AmstelveenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Amstelveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als installateur prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Amstelveen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in AmstelveenEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, rookgas afvoerkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteenrenovatie in Amstelveen

Schoorsteen renovatie Amstelveen

gehele schoorsteenrenovatie in AmstelveenVoor Schoorsteen renovatie in Amstelveen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een expert in schoorstenen en ook actief met schoorsteenrenovatie in Amstelveen NL-ZH, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie ongeveer 7 dagen kan duren (met twee van onze monteurs). Uw prijs-indicatie zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden circa een hele werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Amstelveen

Houtkachel kopen Amstelveen

houtkachels kopen AmstelveenOverweegt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel handelaar is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij nauw samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als specialist dat een kachelwinkel NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Denk erom dat betrouwbare schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Amstelveen NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in AmstelveenHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de installatie en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en direct bestellen tegen een uitstekende prijs!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Amstelveen

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Amstelveen

Een goede HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in AmstelveenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een rustgevende warmte in uw huis of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Amstelveen met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox schoonmaken in Amstelveen

Mechanische ventilatie reinigen Amstelveen

meganische ventilatiesysteem schoonmaken in AmstelveenMechanische ventilatie reinigen is voor ons geen enkel probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen in huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem onderhoud
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot reinigen Amstelveen

Dakgoot reinigen Amstelveen

dakgoot schoonmaken AmstelveenReinigen dakgoten in Amstelveen is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Amstelveen

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een klus die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of mogelijk met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Amstelveen

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Amstelveen

Ook voor bladvanger groot} in Amstelveen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Amstelveen

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Amstelveen

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Amstelveen

Dak en schoorsteen specialist Amstelveen

dak en schoorsteen specialist AmstelveenSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Amstelveen zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Amstelveen in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Prima! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u ter plaatse een goed advies geven met een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Amstelveen

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Amstelveen; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt af en toe de Hollandse stad van Amstelveen; een stad in de gemeente Amstelveen. Deze leuke stad bevindt zich in postcode-gebied: , gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen mag u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Amstelveen, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten