Erkende schoorsteenvegers Amsterdam

Erkende Schoorsteenveger Amsterdam

allround Schoorsteenveger AmsterdamZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Amsterdam met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door vele enthousiaste (allemaal bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand. Van der Meij Dakwerker voorkomt min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat wij als vakbekwame schoorsteenservice kunnen uitvoeren.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Amsterdam

Van der Meij schoorsteenveger rekent geen extra voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de stad Amsterdam NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist in Amsterdam

vakkundige schoorsteenveger AmsterdamVan der Meij is een ervaren schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f inmiddels langer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de stad Amsterdam zoals met;

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • schoorsteen opnieuw metselen Amsterdam
 • dubbelwandig rookkanaal Amsterdam
 • rookgasafvoer installeren
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap vervangen in Amsterdam

Schoorsteenkap Kopen Amsterdam

schoorsteenkap kopen in AmsterdamEen schoorsteenkap kopen in Amsterdam? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Amsterdam NL-NH. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Installateur heeft ook de beste schoorsteenkappen in Amsterdam NL. Vandermeij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Installateur levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal kopen in Amsterdam

Rookkanaal aanleggen Amsterdam

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in AmsterdamWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Amsterdam

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem, Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Amsterdam

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in AmsterdamEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw open haard
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen restauratie in Amsterdam

Schoorsteen renovatie Amsterdam

gehele schoorsteenrenovatie in AmsterdamVoor Schoorsteen renovatie in Amsterdam moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende een schoorsteenveegbedrijf en tegelijkertijd ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Amsterdam NL, zoals vele andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen zal duren (met twee collega’s). De prijs ligt ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een volledige werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen renovatie.

De schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels kopen in Amsterdam

Houtkachel kopen Amsterdam

houtkachel aanschaffen AmsterdamOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden! Een houtkachel verkoper is niet automatisch ook ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel niet! uw houtkachel ook voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt ieder willekeurig, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een erkende schoorsteenveger. Het is geen geheim dat goede schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Amsterdam NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in AmsterdamHoutkachels zijn gewild gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de levering en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en direct aanschaffen tegen een prima kwaliteit!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw buiten
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Amsterdam

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarmee die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Amsterdam

Een goede hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de hrna een tijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in AmsterdamU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een goed en passend advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Bestel vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een gezellige temperatuur in uw huis of kantoor via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Amsterdam met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Amsterdam

Mechanische ventilatie schoonmaken Amsterdam

meganische ventilatie schoonmaken in AmsterdamMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen huis reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • duco ventilatiesystemen
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot reinigen Amsterdam

Dakgoot reinigen Amsterdam

dakgoot schoonmaken AmsterdamDakgoot laten reinigen in Amsterdam is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Amsterdam

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgotenreiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Amsterdam

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Amsterdam

Ook voor bladvanger groot} in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Amsterdam

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Amsterdam

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Amsterdam

Dak en schoorsteen specialist Amsterdam

dak en schoorsteen specialist AmsterdamErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Amsterdam aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Amsterdam in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u ter plaatse een professional advies overhandigen inclusief een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Amsterdam

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Amsterdam; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt vrij veel de Hollandse stad van Amsterdam; een stad in de gemeente Amsterdam. Deze fijne stad bevindt zich in postcode gebied; 1000, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal kosten.

Ook voor kachel accessoires en onderdelen mag u Van der Meij benaderen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Amsterdam, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten