Schoorsteenveger Beinsdorp

Allround schoorsteen veger Beinsdorp

Erkende Schoorsteenveger Beinsdorp

beste Schoorsteenveger BeinsdorpZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Beinsdorp met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele uiterst tevreden (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust verder, in deze pagina kunt u zien wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteenservice kunnen uitvoeren.

Wij maken voor u gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Beinsdorp

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Beinsdorp NL-NH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Allround dak en schoorsteenspecialist in Beinsdorp

vakkundige schoorsteen veger BeinsdorpVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Beinsdorp zoals o.a. met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs Beinsdorp
 • pelletkachel rookkanaal Beinsdorp
 • rookgasafvoer pelletkachel
 • schoorsteenkap op maat
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap plaatsen in Beinsdorp

Schoorsteenkap Kopen Beinsdorp

schoorsteen kap vervangen in BeinsdorpWilt u een schoorsteenkap kopen in Beinsdorp!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Beinsdorp. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen levert ook de allerbeste schoorsteen kap in Beinsdorp NL. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de beste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Beinsdorp

Rookkanaal aanleggen Beinsdorp

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in BeinsdorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal installeren, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Beinsdorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Beinsdorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in BeinsdorpEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteenrenovatie in Beinsdorp

Schoorsteen renovatie Beinsdorp

gehele schoorsteen renovatie in BeinsdorpVoor Schoorsteen renovatie in Beinsdorp moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende schoorsteen voegbedrijf en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Beinsdorp NL, zoals vele andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 werknemers). Uw prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Beinsdorp

Houtkachel kopen Beinsdorp

houtkachels aanschaffen BeinsdorpWilt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook moet worden aangesloten! Een houtkachel wederverkoper is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij veel samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij als specialist dat kachel winkels NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het beste zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Hou er rekening mee dat goede schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Beinsdorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in BeinsdorpHoutkachels zijn populair gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het monteren en de installatie van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachels en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel bestellen tegen een uitstekende prijs!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • Dovre inbouw houtkachel
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Beinsdorp

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Beinsdorp

Een goede hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de hrna een stooktijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in BeinsdorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u vrijwel direct een goed advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Bestel vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Beinsdorp met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box schoonmaken in Beinsdorp

Mechanische ventilatie reinigen Beinsdorp

mechanische MV box schoonmaken in BeinsdorpMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er zijn diverse typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem vervangen
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatie installeren en/of schoonmaken.

dakgoot reinigen Beinsdorp

Dakgoot reinigen Beinsdorp

dakgoot reinigen BeinsdorpDakgoot schoonmaken in Beinsdorp is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Beinsdorp

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een opdracht wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat uw hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Beinsdorp

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Beinsdorp

Ook voor bladvanger groot} in Beinsdorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Beinsdorp

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Beinsdorp

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Beinsdorp

Dak en schoorsteen specialist Beinsdorp

dak en schoorsteen specialist BeinsdorpErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Beinsdorp zowel aan particulieren en bedrijven in de plaats Beinsdorp in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een passend advies overhandigen en een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Beinsdorp

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Beinsdorp; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt geregeld de Hollandse woonplaats genaamd Beinsdorp, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze fijne woonplaats heeft als postcodegebied: 2144, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het mag gaan kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Beinsdorp, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar van van 8 tot 8 Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten