Schoorsteenveger Benthuizen

Vakkundige schoorsteenservice Benthuizen

Schoorsteenveger Benthuizen

allround Schoorsteenveger BenthuizenZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Benthuizen met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel opgewekte (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust verder, in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven zien wat Van der Meij als erkende schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Benthuizen

Van der Meij schoorsteen veger rekent GEEN EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de woonplaats Benthuizen. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenvegers Benthuizen

allround dak en schoorsteenspecialist BenthuizenVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Benthuizen zoals onder andere met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen voegen
 • metselen schoorsteen prijs Benthuizen
 • flexibel rookkanaal Benthuizen
 • rookgasafvoer pelletkachel
 • schoorsteenkap cv ketel
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteen kap plaatsen in Benthuizen

Schoorsteenkap Kopen Benthuizen

schoorsteenkap plaatsen in BenthuizenWilt u een schoorsteenkap kopen in Benthuizen?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkap in Benthuizen. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft ook de allerbeste schoorsteen kap in Benthuizen NL. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteen veger biedt tevens de meest beste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste goede schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Benthuizen

Rookkanaal aanleggen Benthuizen

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in BenthuizenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal installeren, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Benthuizen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is installatiebedrijf goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Benthuizen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal kopen in BenthuizenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvrij staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Benthuizen

Schoorsteen renovatie Benthuizen

gehele schoorsteen renovatie in BenthuizenVoor Schoorsteen renovatie in Benthuizen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een expert in schoorstenen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Benthuizen NL-ZH, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar kunt u op vertrouwen!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een algehele schoorsteen restauratie wil zeggen het compleet slopen, vervolgens wederom opbouwen en reinigen van uw schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteen restauratie stappen (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen puin
 • plaatsen van een steiger
 • slijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof weg halen
 • metselen van nieuwe bouwstenen
 • monteren van spouwmuur isolatie (optie)
 • monteren van spouwankersysteem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteenkap monteren
 • installeren daklood
 • dakgoten schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u her en der foto’s van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is altijd verschillend. Bij rookkanaal of schoorsteen herstel van meerdere schoorstenen dan geven wij uiteraard aantrekkelijke korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Benthuizen

volledige schoorsteen renovatie in BenthuizenU begrijpt waarschijnlijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie circa 5 werkdagen kan duren (met twee collega’s). Uw prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s ongeveer een hele werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Benthuizen

Houtkachel kopen Benthuizen

houtkachels kopen BenthuizenOverweegt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden… Een houtkachelwinkel is echter geen ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij veel samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET de kachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk elk type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Het is geen geheim dat vakkundige schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Benthuizen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in BenthuizenHoutkachels worden steeds meer gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en de installatie van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en openhaard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen een prima prijs!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Benthuizen

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Benthuizen

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in BenthuizenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u direct een passend advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een warme sfeer in uw woning en/of gebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Benthuizen met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box schoonmaken in Benthuizen

Mechanische ventilatie reinigen Benthuizen

mechanische ventilatiesysteem reinigen in BenthuizenMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot reinigen Benthuizen

Dakgoot reinigen Benthuizen

dakgoot schoonmaken BenthuizenDakgoot schoonmaken in Benthuizen kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Benthuizen

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een taak die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of eventueel met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat uw regenwater weer goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Benthuizen

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Benthuizen

Ook voor bladvanger groot} in Benthuizen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Benthuizen

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Benthuizen

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Benthuizen

Dak en schoorsteen specialist Benthuizen

Schoorsteenspecialist BenthuizenErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Benthuizen aan particulieren en bedrijven in de plaats Benthuizen in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u onmiddelijk een betrouwbaar advies geven met een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Benthuizen

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Benthuizen; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt regelmatig de Hollandse woonplaats genaamd Benthuizen; een woonplaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcodegebied: 2730, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak komen inspecteren. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen per week beschikbaar in Benthuizen, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten