Schoorsteenveger Bentveld

Ervaren schoorsteenveger in Bentveld

Erkende Schoorsteenveger Bentveld

vakkundige Schoorsteenveger BentveldZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Bentveld met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele uiterst tevreden (allemaal bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, in deze pagina inwoners en bedrijven bekijken wat wij als erkende schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Bentveld

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN! extra voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Bentveld. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenveger in Bentveld

ervaren schoorsteenservice BentveldVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen langer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Bentveld zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen verwijderen
 • een schoorsteen metselen Bentveld
 • rookkanaal houtkachel Bentveld
 • rookgasafvoer wind
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen plaatsen in Bentveld

Schoorsteenkap Kopen Bentveld

schoorsteenkappen vervangen in BentveldU wilt een schoorsteenkap kopen in Bentveld!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Bentveld. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger heeft ook de allerbeste schoorsteen kap in Bentveld NL. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van der Meij Schoorsteen vegen levert tevens de meest beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste ronde schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal vervangen in Bentveld

Rookkanaal aanleggen Bentveld

enkel-wandig rookkanaal vervangen in BentveldWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Bentveld

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Bentveld

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal kopen in BentveldEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw allesbrander
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen restauratie in Bentveld

Schoorsteen renovatie Bentveld

complete schoorsteen renovatie in BentveldVoor Schoorsteen renovatie in Bentveld moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een expert in schoorstenen en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Bentveld NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer 5 tot 6 dagen kan duren (met twee collega’s). Uw prijs-indicatie ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij personeelsleden circa een volledige werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Bentveld

Houtkachel kopen Bentveld

houtkachels aanschaffen BentveldWilt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel handelaar is meestal geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het beste zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder type, model en merk houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen leugen dat goede schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Bentveld.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in BentveldHoutkachels worden steeds meer gewild gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is expert in transporteren en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een prima prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van de volgende onderwerpen:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • houtkachel inbouw rendement
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Bentveld

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Bentveld

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in BentveldU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een goed advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een knusse warmte in uw woning of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoten reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Bentveld met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie schoonmaken in Bentveld

Mechanische ventilatie reinigen Bentveld

mechanische ventilatiesystem reinigen in BentveldMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er zijn verschillenden soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen schoonmaken schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Bentveld

Dakgoot reinigen Bentveld

dakgoot vegen BentveldReinigen dakgoten in Bentveld kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Bentveld

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een klus die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater wederom normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Bentveld

Niet alleen dakgoot laten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Bentveld

Ook voor bladvanger groot} in Bentveld kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Bentveld

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Bentveld

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Bentveld

Dak en schoorsteen specialist Bentveld

dak en schoorsteen specialist BentveldErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Bentveld aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Bentveld in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een goed advies geven en een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Bentveld

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Bentveld; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt zeer regelmatig de leuke woonplaats genaamd Bentveld; een woonplaats in de gemeente Zandvoort. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcode-gebied; 2116, in onze Hollandse provincie Noord-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het mag kosten.

Ook voor kachel onderdelen en accessoires kunt u ons bereiken.

Van der Meij Dakwerker staat 7 dagen pw. bereikbaar in Bentveld, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten