Schoorsteenvegers Beverwijk

Erkende schoorsteen veger Beverwijk

Erkende Schoorsteenveger Beverwijk

vakkundige Schoorsteenveger BeverwijkZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Beverwijk met uitstekende aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel uiterst tevreden (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt in principe iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat Van der Meij als professionele dak en schoorsteenspecialist kunnen doen.

Wij maken voor u gratis en vrijblijvende offerte, professioneel advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Beverwijk

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist berekent GEEN EXTRA voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de stad Beverwijk NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist in Beverwijk

ervaren schoorsteenservice BeverwijkVan der Meij is een erkende schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de stad Beverwijk zoals met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen verwijderen
 • nieuwe schoorsteen metselen Beverwijk
 • dubbelwandig rookkanaal Beverwijk
 • rookgasafvoer monteren
 • prefab schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen kopen in Beverwijk

Schoorsteenkap Kopen Beverwijk

schoorsteenkap vervangen in BeverwijkU wilt een schoorsteenkap kopen in Beverwijk!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Beverwijk NL-NH. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de meest beste schoorsteenkappen in Beverwijk NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf biedt tevens de beste ronde schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Beverwijk

Rookkanaal aanleggen Beverwijk

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in BeverwijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Beverwijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Wij zijn als installateur uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal kopen in Beverwijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal kopen in BeverwijkEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een gashaard, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Beverwijk

Schoorsteen renovatie Beverwijk

totale schoorsteenrenovatie in BeverwijkVoor Schoorsteen renovatie in Beverwijk moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen voegbedrijf en ook actief met schoorsteenrenovatie in Beverwijk NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist doet NIET in dure ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 collega’s). Uw prijs-indicatie is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden circa een volledige werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Beverwijk

Houtkachel kopen Beverwijk

houtkachel aanschaffen BeverwijkOverweegt u misschien een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de bestelde kachel ook aangesloten moet worden… Een houtkachel dealer is niet zozeer een ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij veel samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als specialist dat een kachelwinkel NIET de kachel ook voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij ongetwijfeld ieder type, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een installatie bedrijf. Denk erom dat vakkundige schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Beverwijk NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in BeverwijkHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het leveren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een betaalbare kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • scherpe houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Beverwijk

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Beverwijk

Een beste hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in BeverwijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een passend advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern model houthaard voor een knusse warmte in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Beverwijk met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box schoonmaken in Beverwijk

Mechanische ventilatie schoonmaken Beverwijk

meganische ventilatie schoonmaken in BeverwijkMechanische ventilatie vervangen is voor ons een kleine moeite! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatie installeren en/of schoonmaken.

dakgoot vegen Beverwijk

Dakgoot reinigen Beverwijk

dakgoot reinigen BeverwijkDakgoten reinigen in Beverwijk is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Beverwijk

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgotenreiniger een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Beverwijk

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Beverwijk

Ook voor bladvanger groot} in Beverwijk kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Beverwijk

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Beverwijk

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Beverwijk

Dak en schoorsteen specialist Beverwijk

dak en schoorsteen specialist BeverwijkSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Beverwijk aan bedrijven en gezinnen in de plaats Beverwijk in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een no-nonsens advies geven met een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Beverwijk

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Beverwijk; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt zeer regelmatig de Nederlandse stad genaamd Beverwijk, een stad in de gemeente Beverwijk. Deze leuke stad ligt qua postcodegebied: 1940, in onze Nederlandse provincie Noord-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren. Tijdens dit bezoek zullen wij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Overigens ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Beverwijk, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten