Schoorsteenveger Bleiswijk

Ervaren schoorsteenvegers in Bleiswijk

Erkende Schoorsteenveger Bleiswijk

beste Schoorsteenveger BleiswijkZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Bleiswijk met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel opgewekte (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt eigenlijk dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand kunt u lezen wat wij als erkende dak en schoorsteenspecialist kunnen uitvoeren.

Voor u maken wij een GRATIS en geheel vrijblijvende offerte, vakkundig advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Bleiswijk

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN extra voorrijkosten voor een bezoek bij u in de woonplaats Bleiswijk. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenveger Bleiswijk

vakkundige dak en schoorsteenspecialist BleiswijkVan der Meij is een erkende schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen langer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Bleiswijk zoals onder andere met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Bleiswijk
 • gas openhaard zonder rookkanaal Bleiswijk
 • rookgasafvoer monteren
 • prefab schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Bleiswijk

Schoorsteenkap Kopen Bleiswijk

schoorsteen kap kopen in BleiswijkWilt u een schoorsteenkap kopen in Bleiswijk!!? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Bleiswijk. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen bied tevens de allerbeste schoorsteenkap in Bleiswijk Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Bleiswijk

Rookkanaal aanleggen Bleiswijk

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in BleiswijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal installeren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Bleiswijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als schoorsteenveger prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Bleiswijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal aanleggen in BleiswijkEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Bleiswijk

Schoorsteen renovatie Bleiswijk

volledige schoorsteen restauratie in BleiswijkVoor Schoorsteen renovatie in Bleiswijk moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Bleiswijk NL, zoals vele andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een eerlijke dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon informeren. Daar mag u op vertrouwen!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een totale schoorsteenrenovatie betekent het compleet weghalen, dan weer opbouwen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteenrenovatie methode (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen afval
 • huren van een bouwsteiger
 • uitslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis weg halen
 • metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuur isolatie (optie)
 • plaatsen van spouwanker systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot installeren
 • schoorsteenkap monteren
 • plaatsen van daklood
 • dakgoten schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen VEGEN van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u links en rechts afbeeldingen van onze eerdere renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is ongetwijfeld verschillend. Indien rookafvoerkanaal of schoorsteen restauratie van meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij uiteraard interessante korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Bleiswijk

gehele schoorsteen restauratie in BleiswijkU snapt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog inspectie. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie ongeveer een volledige week kan duren (met 2 van onze monteurs). De prijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers circa een hele week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Bleiswijk

Houtkachel kopen Bleiswijk

houtkachels kopen BleiswijkWilt u eventueel een goede houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel wederverkoper is meestal geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij intensief samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installateur komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder willekeurig, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Bleiswijk.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in BleiswijkHoutkachels worden steeds meer gewild vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in het leveren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en snel kopen tegen de allerbeste prijs!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel te koop
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • vloerplaat houtkachel
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Bleiswijk

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Bleiswijk

Een beste HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de hrna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in BleiswijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een goed en passend advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel snel uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een rustgevende warmte in uw huis of gebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Bleiswijk met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Bleiswijk

Mechanische ventilatie vervangen Bleiswijk

mechanische ventilatiebox reinigen in BleiswijkMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij een kleine moeite!! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de uw ademhaling.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen huis
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Bleiswijk

Dakgoot reinigen Bleiswijk

dakgoot schoonmaken BleiswijkDakgoot schoonmaken in Bleiswijk kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Bleiswijk

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoor reiniger een opdracht die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Bleiswijk

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Bleiswijk

Ook voor bladvanger regenpijp} in Bleiswijk kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Bleiswijk

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Bleiswijk

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Bleiswijk

Dak en schoorsteen specialist Bleiswijk

dak en schoorsteen specialist BleiswijkSchoorsteenveger Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Bleiswijk zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Bleiswijk in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een betrouwbaar advies overhandigen en een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Bleiswijk

Van Der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Bleiswijk; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt nogal vaak de mooie woonplaats genaamd Bleiswijk; een woonplaats in de gemeente Leerdam. Deze mooie woonplaats ligt qua postcode-gebied; 2665, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens onze inspectie zullen wij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Bovendien ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u ons aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen per week bereikbaar in Bleiswijk, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten