Erkende schoorsteenvegers Bloemendaal

Erkende Schoorsteenveger Bloemendaal

erkende Schoorsteenveger BloemendaalZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Bloemendaal met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door vele uiterst tevreden (allemaal bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag door, onderstaand in deze pagina kunt u lezen wat wij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen doen.

Wij geven u een gratis en geheel vrijblijvende offerte, kostenbesparend advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Bloemendaal

Van der Meij schoorsteenservice berekent GEEN! EXTRA voorrijkosten voor een bezoek bij u in de woonplaats Bloemendaal NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Dak en schoorsteen specialist Bloemendaal NH

allround schoorsteenvegers BloemendaalVan der Meij is een erkende schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels meer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Bloemendaal zoals o.a. met;

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen afdichten
 • een schoorsteen metselen Bloemendaal
 • isoduct rookkanaal Bloemendaal
 • rookgasafvoer afstand tot raam
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen kopen in Bloemendaal

Schoorsteenkap Kopen Bloemendaal

schoorsteenkap vervangen in BloemendaalWilt u een schoorsteenkap kopen in Bloemendaal!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkap in Bloemendaal NL-NH. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de beste schoorsteenkap in Bloemendaal NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van der Meij Schoorsteen veger biedt tevens de meest beste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkap en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Bloemendaal

Rookkanaal aanleggen Bloemendaal

enkelwandig rook-kanaal vervangen in BloemendaalWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Bloemendaal

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Bloemendaal

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in BloemendaalEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, roetkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteenrenovatie in Bloemendaal

Schoorsteen renovatie Bloemendaal

gehele schoorsteen restauratie in BloemendaalVoor Schoorsteen renovatie in Bloemendaal moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam schoorsteen voegbedrijf en tevens druk schoorsteenrenovatie in Bloemendaal NL, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie circa een volledige week kan duren (met 2 werknemers). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij medewerkers circa een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Bloemendaal

Houtkachel kopen Bloemendaal

houtkachels kopen BloemendaalOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook aangesloten moet worden! Een houtkachel dealer is niet zozeer een schoorsteen specialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel niet! de houtkachel ook voor u installeert (u kunt de houtkachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut elk type, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is echt waar dat vakkundige schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Bloemendaal NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in BloemendaalHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de montage en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachels en open haard kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een goede prijs!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • kosten inbouw houtkachel
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • voordelige prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Bloemendaal

Het is meestal verstandig om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Bloemendaal

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een hrna een tijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in BloemendaalU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een goed advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop vandaag nog uw landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw woning en/of pand via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Bloemendaal met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox reinigen in Bloemendaal

Mechanische ventilatie reinigen Bloemendaal

meganische mvbox schoonmaken in BloemendaalMechanische ventilatie vervangen is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem renovatie
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken Bloemendaal

Dakgoot reinigen Bloemendaal

dakgoot vegen BloemendaalDakgoot laten reinigen in Bloemendaal kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Bloemendaal

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een klusje die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of soms met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Bloemendaal

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Bloemendaal

Ook voor bladvanger dakgoot} in Bloemendaal kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Bloemendaal

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Bloemendaal

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Bloemendaal

Dak en schoorsteen specialist Bloemendaal

Schoorsteenspecialist BloemendaalSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Bloemendaal aan bedrijven en particulieren in de plaats Bloemendaal in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!!! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een goed en passend advies overhandigen inclusief een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Bloemendaal

Van der Meij is een ervaren dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Bloemendaal; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt regelmatig de leuke woonplaats genaamd Bloemendaal; een woonplaats in de gemeente Bloemendaal. Deze leuke woonplaats ligt in postcode gebied; 2803, in de Hollandse provincie Noord-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het zal gaan kosten.

Ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen kunt u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. beschikbaar in Bloemendaal, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten