Schoorsteenveger Boesingheliede

Ervaren dak en schoorsteenspecialist Boesingheliede

Erkende Schoorsteenveger Boesingheliede

allround Schoorsteenveger BoesingheliedeZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Boesingheliede met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel tevreden (allemaal bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand in deze pagina kunt u zien wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons gratis en vrijblijvende offerte, inzichtelijk advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Boesingheliede

Van der Meij schoorsteenvegers berekent GEEN extra voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Boesingheliede. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenservice in Boesingheliede

allround schoorsteen veger BoesingheliedeVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen meer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Boesingheliede zoals o.a. met;

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen pelletkachel vegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Boesingheliede
 • isoduct rookkanaal Boesingheliede
 • rookgasafvoer houtkachel
 • schoorsteenkap op maat
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen kopen in Boesingheliede

Schoorsteenkap Kopen Boesingheliede

schoorsteenkappen kopen in BoesingheliedeEen schoorsteenkap kopen in Boesingheliede!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij bieden de beste schoorsteenkap in Boesingheliede. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft ook de allerbeste schoorsteenkap in Boesingheliede NL-ZH. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteen veger levert tevens de allerbeste ronde schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste goede schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Boesingheliede

Rookkanaal aanleggen Boesingheliede

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in BoesingheliedeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Boesingheliede

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming goed expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal aanleggen in Boesingheliede

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in BoesingheliedeEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Boesingheliede

Schoorsteen renovatie Boesingheliede

volledige schoorsteen restauratie in BoesingheliedeVoor Schoorsteen renovatie in Boesingheliede moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook zeer actief met schoorsteenrenovatie in Boesingheliede NL-ZH, zoals vele andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteenrenovatie ongeveer een volledige week zal duren (met twee collega’s). Onze richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s ongeveer een hele werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Boesingheliede

Houtkachel kopen Boesingheliede

houtkachels kopen BoesingheliedeOverweegt u eventueel een goede houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden.. Een houtkachel verkoper is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij nauw samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als specialist dat een kachelwinkel NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons zeer zeker ieder type, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Het is geen leugen dat vakkundige schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Boesingheliede.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in BoesingheliedeHoutkachels zijn gewild dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in transporteren en de installatie van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachels en/of open haard kunt terecht bij Van der Meij en snel bestellen tegen de beste prijs!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • scherpe prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Boesingheliede

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Boesingheliede

Een goede hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in BoesingheliedeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een professional advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Koop snel een moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een gezellige sfeer in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoten reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Boesingheliede met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatie schoonmaken in Boesingheliede

Mechanische ventilatie schoonmaken Boesingheliede

mechanische ventilatiesystem reinigen in BoesingheliedeMechanische ventilatie vervangen is voor ons zo gebeurt! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw uw ademhaling.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem bestaande woning
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot reinigen Boesingheliede

Dakgoot reinigen Boesingheliede

dakgoot vegen BoesingheliedeReinigen dakgoten in Boesingheliede kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Boesingheliede

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoot service een klus die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw woning of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Boesingheliede

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Boesingheliede

Ook voor bladvanger regenpijp} in Boesingheliede kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Boesingheliede

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Boesingheliede

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Boesingheliede

Dak en schoorsteen specialist Boesingheliede

dak en schoorsteen specialist BoesingheliedeSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Boesingheliede zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Boesingheliede in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u ter plaatse een no-nonsehttp://nl.wikipedia.org/wiki/Haarlemmermeer/ns advies geven en een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Boesingheliede

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Boesingheliede; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt nogal vaak de mooie woonplaats van Boesingheliede, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze mooie woonplaats ligt qua postcode gebied: 2143, gelegen in onze Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week beschikbaar in Boesingheliede, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten