Erkende dak en schoorsteenspecialist Boskoop

Schoorsteenveger Boskoop 2018

erkende Schoorsteenveger BoskoopZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Boskoop met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ?

VAn der Meij wordt dagelijks opgebeld door vele uiterst tevreden (bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt in principe dagelijks schoorsteen brand, lees daarom graag door, onderstaand kunt u lezen wat wij als erkende schoorsteen veger kunnen doen.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Boskoop

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN! EXTRA voorrijkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Boskoop NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenservice Boskoop

erkende schoorsteenvegers BoskoopVan der Meij is een allround schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen meer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Boskoop zoals o.a. met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen installatie
 • een schoorsteen metselen Boskoop
 • rookkanaal pelletkachel Boskoop
 • rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap op maat
 • outlet open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkap plaatsen in Boskoop

Schoorsteenkap Kopen Boskoop

schoorsteenkap kopen in BoskoopEen schoorsteenkap kopen in Boskoop!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden de beste schoorsteenkap in Boskoop. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert ook de meest beste schoorsteenkap in Boskoop NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de allerbeste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de beste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Boskoop

Rookkanaal aanleggen Boskoop

enkel-wandig rookkanaal vervangen in BoskoopWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Boskoop

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Boskoop

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in BoskoopEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd gemaakt van roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, roetkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Boskoop

Schoorsteen renovatie Boskoop

algehele schoorsteenrenovatie in BoskoopVoor Schoorsteen renovatie in Boskoop moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en tevens druk bezig schoorsteenrenovatie in Boskoop NL, zoals veel andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer een volledige week zal duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs ligt tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden circa een hele week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Boskoop

Houtkachel kopen Boskoop

houtkachel kopen BoskoopOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten! Een houtkachelwinkel is meestal geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met een aantal kachel winkels weten Van der Meij maar al te goed dat kachel winkels NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut het meest geschikt zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een haard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Boskoop.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in BoskoopHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de levering en het plaatsen van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels en open haard kunt terecht bij Van Der Meij en snel kopen tegen de beste prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • inbouw houtkachel te koop
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Boskoop

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Boskoop

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw hrna een stooktijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in BoskoopU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een goed en passend advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Bestel vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een knusse temperatuur in uw huis en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoten reinigen GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Boskoop met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box reinigen in Boskoop

Mechanische ventilatie reinigen Boskoop

mechanische ventilatie reinigen in BoskoopMechanische ventilatie reinigen is voor ons geen enkel probleem!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw luchtwegen.

Er bestaan diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem installeren
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot schoonmaken Boskoop

Dakgoot reinigen Boskoop

dakgoot vegen BoskoopReinigen van dakgoten in Boskoop is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Boskoop

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een klus wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Boskoop

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Boskoop

Ook voor bladvanger groot} in Boskoop kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Boskoop

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Boskoop

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Boskoop

Dak en schoorsteen specialist Boskoop

Schoorsteenspecialist BoskoopSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Boskoop zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Boskoop in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een goed advies geven met een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Boskoop

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan particulieren en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Boskoop; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt regelmatig de Hollandse woonplaats genaamd Boskoop; een woonplaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze fijne woonplaats ligt qua postcodegebied; 2770, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning snel komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het mag gaan kosten.

Ook voor kachel onderdelen en accessoires mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Boskoop, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van van 8 tot 8 Bel 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten