Schoorsteenveger Buitenkaag

Beste schoorsteenvegers Buitenkaag

Schoorsteenveger Buitenkaag

erkende Schoorsteenveger BuitenkaagZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Buitenkaag met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel vaste klanten (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt in principe iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand inwoners en bedrijven zien wat wij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Buitenkaag

Van der Meij schoorsteen veger rekent geen EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak bij u in de woonplaats Buitenkaag NL-NH. Wij komen dus graag bij u langs !

Beste dak en schoorsteenspecialist Buitenkaag

ervaren dak en schoorsteenspecialist BuitenkaagVan der Meij is een vakkundige erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen langer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Buitenkaag zoals o.a. met;

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Buitenkaag
 • warmfire rookkanaal Buitenkaag
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen plaatsen in Buitenkaag

Schoorsteenkap Kopen Buitenkaag

schoorsteenkap plaatsen in BuitenkaagU wilt een schoorsteenkap kopen in Buitenkaag?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Buitenkaag. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de beste schoorsteenkap in Buitenkaag Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Installateur biedt tevens de beste draaiende schoorsteen kap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste goede schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Buitenkaag

Rookkanaal aanleggen Buitenkaag

enkel-wandig rookkanaal kopen in BuitenkaagWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Buitenkaag

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is installateur uitstekend ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Buitenkaag

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in BuitenkaagEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvrij staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen restauratie in Buitenkaag

Schoorsteen renovatie Buitenkaag

algehele schoorsteen restauratie in BuitenkaagVoor Schoorsteen renovatie in Buitenkaag moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een betere schoorsteen voegbedrijf en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Buitenkaag NL, zoals vele andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie circa een volledige week kan duren (met twee collega’s). Uw richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij werknemers ongeveer een werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Buitenkaag

Houtkachel kopen Buitenkaag

houtkachel kopen BuitenkaagOverweegt u wellicht een nieuwe houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachelwinkel is niet automatisch ook ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij als geen ander dat kachel winkels NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij absoluut ieder willekeurig, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is geen geheim dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Buitenkaag.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in BuitenkaagHoutkachels zijn populairder geworden vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in het installeren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en snel aanschaffen tegen de allerbeste prijs!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze onderwerpen:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • vloerplaat houtkachel
 • lage prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Buitenkaag

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Buitenkaag

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van slechts 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in BuitenkaagU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u gelijk een goed advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek design houthaard voor een warme warmte in uw huis en/of kantoor via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een betrouwbare houtkachel specialist in Buitenkaag met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiesystem reinigen in Buitenkaag

Mechanische ventilatie schoonmaken Buitenkaag

mechanische ventilatie reinigen in BuitenkaagMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn diverse typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen bedrijven reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Buitenkaag

Dakgoot reinigen Buitenkaag

dakgoot reinigen BuitenkaagDakgoot laten reinigen in Buitenkaag kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Buitenkaag

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een klus die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of mogelijk met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar uw riolering van uw woning of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Buitenkaag

Niet alleen reinigen van dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Buitenkaag

Ook voor bladvanger regenpijp} in Buitenkaag kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Buitenkaag

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Buitenkaag

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Buitenkaag

Dak en schoorsteen specialist Buitenkaag

Schoorsteenspecialist BuitenkaagErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Buitenkaag zowel aan bewoners en bedrijven in de plaats Buitenkaag in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u gelijk een passend advies geven met een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Buitenkaag

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Buitenkaag; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt best vaak de mooie woonplaats van Buitenkaag; een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze fijne woonplaats bevindt zich in postcodegebied; 2158, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zullen wij met een ladder uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen mag u ons aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. bereikbaar in Buitenkaag, Noord-Holland NL-NH. Geopend: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten