Erkende schoorsteenveger Cruquius

Beste Schoorsteenveger Cruquius

vakkundige Schoorsteenveger CruquiusZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Cruquius met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel uiterst tevreden (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven lezen wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

Wij geven u een GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, kostenbesparend advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Cruquius

Van der Meij schoorsteenvegers rekent GEEN! EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Cruquius. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenveger in Cruquius

vakkundige schoorsteenservice CruquiusVan der Meij is een schoorsteenveger in Cruquius ervaren schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen meer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Cruquius zoals bijvoorbeeld met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • nieuwe schoorsteen metselen Cruquius
 • rookkanaal houtkachel Cruquius
 • rookgasafvoer houtkachel
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • outlet open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap plaatsen in Cruquius

Schoorsteenkap Kopen Cruquius

schoorsteen kap vervangen in CruquiusEen schoorsteenkap kopen in Cruquius!!? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Cruquius. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Installateur bied tevens de beste schoorsteenkap in Cruquius NL. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Cruquius

Rookkanaal aanleggen Cruquius

enkel-wandig rookkanaal vervangen in CruquiusWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal inspectie, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Cruquius

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg bedrijf prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal vervangen in Cruquius

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in CruquiusEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen renovatie in Cruquius

Schoorsteen renovatie Cruquius

algehele schoorsteen renovatie in CruquiusVoor Schoorsteen renovatie in Cruquius moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook actief met schoorsteenrenovatie in Cruquius NL, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een oprechte dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch informeren. Daar mag u zeker van zijn!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een complete schoorsteenrenovatie betekent het compleet verwijderen, vervolgens opnieuw metselen en reinigen van een schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteenrenovatie methode (in grote lijnen):

 • het verwijderen van kapot schoorsteen afval
 • huren van een steiger
 • uitslijpen van de kapotte voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof weg halen
 • kopen en metselen van metsel stenen
 • monteren van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • aanbrengen van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteen kap installeren
 • aanbrengen van dak lood
 • dakgoten schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u links en rechts afbeeldingen van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is sowieso anders. Bij schoorsteenpijp of schoorsteen herstel van meer dan 1 schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld interessante korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Cruquius

gehele schoorsteen restauratie in CruquiusU ziet hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie ongeveer 7 dagen zal duren (met twee werknemers). Uw prijs ligt ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s circa een werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Cruquius

Houtkachel kopen Cruquius

houtkachel aanschaffen CruquiusWilt u misschien een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten.. Een houtkachelwinkel is meestal geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat kachel winkels niet! uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen leugen dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Cruquius.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in CruquiusHoutkachels zijn populair gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de installatie en de installatie van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of open haard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een prima kwaliteit!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel inbouw rendement
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Cruquius

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een Hoge Rendement houtkachel, dit is een houtkachel waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Cruquius

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van gemiddeld 2 uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in CruquiusU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een professional advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop snel uw moderne, landelijk of klassiek model houthaard voor een warme sfeer in uw woning en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Cruquius met veel goede referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Cruquius

Mechanische ventilatie vervangen Cruquius

mechanische mvbox schoonmaken in CruquiusMechanische ventilatie vervangen is voor ons zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • duco ventilatiesystemen
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en/of schoonmaken.

dakgoot vegen Cruquius

Dakgoot reinigen Cruquius

dakgoot schoonmaken CruquiusDakgoot schoonmaken in Cruquius kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Cruquius

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgotenreiniger een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat het hemelwater wederom goed wordt afgevoerd naar uw riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Cruquius

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Cruquius

Ook voor bladvanger regenpijp} in Cruquius kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Cruquius

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Cruquius

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Cruquius

Dak en schoorsteen specialist Cruquius

Schoorsteenspecialist CruquiusSchoorsteenveger Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Cruquius zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Cruquius in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een betrouwbaar advies geven inclusief een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Cruquius

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Cruquius; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt regelmatig de Nederlandse woonplaats van Cruquius, een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze fijne woonplaats ligt qua postcode gebied: 2142, in onze Hollandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires kunt u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week bereikbaar in Cruquius, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden: van 8 tot 8 Bel 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten