Schoorsteenveger Delft

Allround schoorsteen veger in Delft

Beste Schoorsteenveger Delft

vakkundige Schoorsteenveger DelftZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Delft met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele opgewekte (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt in principe dagelijks schoorsteenbrand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand in deze pagina kan iedereen bekijken wat wij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen doen.

U krijgt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgaaf, gedegen advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Delft

Van der Meij schoorsteen veger rekent geen EXTRA voorrijdkosten voor een bezoek bij u in de stad Delft NL-ZH. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenservice Delft

beste schoorsteen veger DelftVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels langer dan 16 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de stad Delft zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • schoorsteen pelletkachel vegen
 • metselen schoorsteen prijs Delft
 • dubbelwandig rookkanaal Delft
 • flex rookgasafvoer
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen vervangen in Delft

Schoorsteenkap Kopen Delft

schoorsteenkappen vervangen in DelftWilt u een schoorsteenkap kopen in Delft!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Delft NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers bied ook de beste schoorsteenkappen in Delft Nederland. Van der Meij installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenspecialist Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste goede schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Delft

Rookkanaal aanleggen Delft

enkel-wandig rookkanaal kopen in DelftWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Delft

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Van der Meij is schoorsteenveger prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Delft

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal kopen in DelftEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Kijk dan uit dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, roetkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Delft

Schoorsteen renovatie Delft

algehele schoorsteen renovatie in DelftVoor Schoorsteen renovatie in Delft moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een ervaren schoorsteen voegbedrijf en tevens druk bezig schoorsteenrenovatie in Delft NL, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 7 dagen zal duren (met 2 werknemers). Uw richtprijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s ongeveer een volledige werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Delft

Houtkachel kopen Delft

houtkachel aanschaffen DelftWilt u misschien een beste houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 uw nieuwe houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel winkel is niet automatisch ook installatie bedrijf, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als specialist dat kachel winkels NIET uw houthaard OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij zeer zeker ieder type, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen leugen dat betrouwbare schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Delft NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in DelftHoutkachels zijn gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in transporteren en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel en openhaard kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een betaalbare kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Delft

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die warmte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Delft

Een beste HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hrna een tijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in DelftU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een no-nonsens advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop snel een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een gezellige warmte in uw huis of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot schoonmaken INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Delft met veel goede aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatie reinigen in Delft

Mechanische ventilatie schoonmaken Delft

mechanische mv box reinigen in DelftMechanische ventilatie reinigen is voor ons een kleine moeite!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box plaatsen
 • ventilatiesystemen woningen specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen huis
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot vegen Delft

Dakgoot reinigen Delft

dakgoot vegen DelftDakgoot schoonmaken in Delft is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Delft

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een opdracht wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of af en toe met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer zal lekken zodat het regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Delft

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Delft

Ook voor bladvanger groot} in Delft kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Delft

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Delft

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Delft

Dak en schoorsteen specialist Delft

Schoorsteenspecialist DelftSchoorsteenveger Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Delft zowel aan particulieren en bedrijven in de plaats Delft in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een goed advies aanbieden en een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Delft

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Delft; Van der Meij dak en schoorsteenspecialist bezoekt vrij veel de Hollandse stad genaamd Delft; een stad in de gemeente Delft. Deze leuke stad ligt in postcodegebied; 2600, in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij met een ladder wat de situatie is en wat het ongeveer zal kosten.

Bovendien ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week tot uw dienst in Delft, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten