Schoorsteenveger Duindorp

Erkende schoorsteenvegers Duindorp

Erkende Schoorsteenveger Duindorp

beste Schoorsteenveger DuindorpZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Duindorp met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel vaste klanten (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag verder, onderstaand kunnen particulieren en bedrijven lezen wat wij als vakbekwame schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

U ontvangt van ons GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, gedegen advies en de meest vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Duindorp

Van der Meij schoorsteenveger hanteert geen EXTRA voorrijkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Duindorp NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteen veger in Duindorp

allround schoorsteen veger DuindorpVan der Meij is een allround erkend schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen meer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Duindorp zoals o.a. met:

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs Duindorp
 • houtkachel rookkanaal Duindorp
 • wat is een rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haard

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteen kap vervangen in Duindorp

Schoorsteenkap Kopen Duindorp

schoorsteenkap plaatsen in DuindorpEen schoorsteenkap kopen in Duindorp? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren de beste schoorsteenkappen in Duindorp. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger bied tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Duindorp Nederland. Vandermeij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft tevens de meest beste roterende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Duindorp

Rookkanaal aanleggen Duindorp

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in DuindorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Duindorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is ervaren schoorsteenveegbedrijf uitstekend ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Duindorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in DuindorpEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende behulpzame instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteenrenovatie in Duindorp

Schoorsteen renovatie Duindorp

volledige schoorsteen renovatie in DuindorpVoor Schoorsteen renovatie in Duindorp moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam een schoorsteenveegbedrijf en ook druk schoorsteenrenovatie in Duindorp NL, zoals veel andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer 5 werkdagen zal duren (met twee collega’s). Uw prijs-indicatie ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een hele werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Duindorp

Houtkachel kopen Duindorp

houtkachel kopen DuindorpOverweegt u eventueel een goede houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de nieuwe kachel ook moet worden aangesloten! Een houtkachel winkel is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als specialist dat kachel winkels niet! uw kachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij ongetwijfeld ieder willekeurig, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installateur. Denk erom dat goede schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Duindorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in DuindorpHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het installeren en het installeren van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen de allerbeste kwaliteit!!!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • kosten inbouw houtkachel
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Duindorp

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Duindorp

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de hrna een tijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in DuindorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een no-nonsens advies, richtprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop snel uw moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een betrouwbare houtkachel specialist in Duindorp met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mv box schoonmaken in Duindorp

Mechanische ventilatie reinigen Duindorp

mechanische mvbox reinigen in DuindorpMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten ventilatie systemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de luchtwegen.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • duco ventilatiesystemen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Duindorp

Dakgoot reinigen Duindorp

dakgoot vegen DuindorpDakgoten reinigen in Duindorp kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Duindorp

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het regenwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Duindorp

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Duindorp

Ook voor bladvanger regenpijp} in Duindorp kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Duindorp

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Duindorp

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Duindorp

Dak en schoorsteen specialist Duindorp

dak en schoorsteen specialist DuindorpSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Duindorp zowel aan particulieren en bedrijven in de plaats Duindorp in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u direct een no-nonsens advies aanbieden inclusief een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteen kap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Duindorp

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Duindorp; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt nogal vaak de leuke woonplaats van Duindorp; een woonplaats in de gemeente The Hague. Deze leuke woonplaats bevindt zich in postcode gebied; 2583, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij direct wat de situatie is en wat het zal kosten.

Ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Duindorp, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten