Schoorsteenveger Gelderswoude

Vakkundige schoorsteenvegers in Gelderswoude

Schoorsteenveger Gelderswoude

beste Schoorsteenveger GelderswoudeZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Gelderswoude met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele enthousiaste (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groter risico van schoorsteenbrand!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand kan iedereen zien wat Van der Meij als professionele schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Voor u maken wij een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Gelderswoude

Van der Meij schoorsteen veger berekent geen extra voorrijkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Gelderswoude. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenservice Gelderswoude

ervaren schoorsteenveger GelderswoudeVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen meer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Gelderswoude zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen repareren
 • metselen schoorsteen prijs Gelderswoude
 • flexibel rookkanaal Gelderswoude
 • rookgasafvoer monteren
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen vervangen in Gelderswoude

Schoorsteenkap Kopen Gelderswoude

schoorsteen kap plaatsen in GelderswoudeWilt u een schoorsteenkap kopen in Gelderswoude?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Gelderswoude. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist heeft ook de meest beste schoorsteenkappen in Gelderswoude Nederland. Vandermeij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijs. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste vierkante schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Gelderswoude

Rookkanaal aanleggen Gelderswoude

enkel-wandig rookkanaal vervangen in GelderswoudeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal plaatsen, is een specialistisch beroep dat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Gelderswoude

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Wij zijn als schoorsteenveegbedrijf prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Gelderswoude

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal vervangen in GelderswoudeEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? wees dan alert dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Gelderswoude

Schoorsteen renovatie Gelderswoude

volledige schoorsteenrenovatie in GelderswoudeVoor Schoorsteen renovatie in Gelderswoude moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een betere een schoorsteenveegbedrijf en ook zeer actief met schoorsteenrenovatie in Gelderswoude NL-ZH, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘leugens’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteenrenovatie iets van een week kan duren (met 2 werknemers). Uw prijs is tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers pak ‘em beet een werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels kopen in Gelderswoude

Houtkachel kopen Gelderswoude

houtkachels kopen GelderswoudeOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook aangesloten moet worden… Een houtkachel winkel is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij zeer goed dat kachel winkels NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld ieder willekeurig, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Hou er rekening mee dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Gelderswoude.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas GEEN gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in GelderswoudeHoutkachels zijn populairder geworden vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het leveren en de installatie van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels en openhaard kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een uitstekende prijs!!!

U kunt wel bij ons terecht op gebied van de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • houtkachel inbouw rendement
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • voordelige houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Gelderswoude

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Gelderswoude

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in GelderswoudeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een no-nonsens advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een warme sfeer in uw woning en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Gelderswoude met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox reinigen in Gelderswoude

Mechanische ventilatie vervangen Gelderswoude

mechanische MV box schoonmaken in GelderswoudeMechanische ventilatie reinigen is voor ons een kleine moeite!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem huis
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen en schoonmaken.

dakgoot reinigen Gelderswoude

Dakgoot reinigen Gelderswoude

dakgoot vegen GelderswoudeDakgoten reinigen in Gelderswoude kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Gelderswoude

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een klusje die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of soms met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het hemelwater wederom normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Gelderswoude

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Gelderswoude

Ook voor bladvanger dakgoot} in Gelderswoude kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Gelderswoude

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Gelderswoude

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Gelderswoude

Dak en schoorsteen specialist Gelderswoude

Schoorsteenspecialist GelderswoudeSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Gelderswoude aan bedrijven en particulieren in de plaats Gelderswoude in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u gelijk een goed en passend advies geven met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten afneemt of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Gelderswoude

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Gelderswoude; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt vrij veel de Hollandse woonplaats genaamd Gelderswoude, een woonplaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze fijne woonplaats heeft als postcodegebied; 2735, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning snel komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het mag kosten.

Ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen mag u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen per week beschikbaar in Gelderswoude, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten