Schoorsteenveger Halfweg

Allround schoorsteen veger Halfweg

Schoorsteenveger Halfweg

ervaren Schoorsteenveger HalfwegZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Halfweg met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel tevreden (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, in deze pagina kan iedereen lezen wat wij als ervaren schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij geven u een gratis en geheel vrijblijvende offerte, kostenbesparend advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Halfweg

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist rekent GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een afspraak met u in de woonplaats Halfweg. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Vakkundige schoorsteenveger in Halfweg

erkende dak en schoorsteenspecialist HalfwegVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels meer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Halfweg zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen nest verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs Halfweg
 • enkelwandig rookkanaal Halfweg
 • rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap natuursteen
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen plaatsen in Halfweg

Schoorsteenkap Kopen Halfweg

schoorsteenkap vervangen in HalfwegWilt u een schoorsteenkap kopen in Halfweg!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkappen in Halfweg. Wij installeren en bieden nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteen vegen levert tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Halfweg NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Halfweg

Rookkanaal aanleggen Halfweg

enkelwandig rookkanaal aanleggen in HalfwegWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Halfweg

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is installateur uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal kopen in Halfweg

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal vervangen in HalfwegEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteenrenovatie in Halfweg

Schoorsteen renovatie Halfweg

totale schoorsteen renovatie in HalfwegVoor Schoorsteen renovatie in Halfweg moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren een expert in schoorstenen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Halfweg NL, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die gerenoveerd moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa een week kan duren (met 2 werknemers). Onze richtprijs zal ongeveer zijn tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers pak ‘em beet een volledige week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Halfweg

Houtkachel kopen Halfweg

houtkachel kopen HalfwegWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel verkoper is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij geregeld samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij zeer goed dat een kachelwinkel NIET de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt ieder type, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een schoorsteen specialist. Denk erom dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Halfweg.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in HalfwegHoutkachels zijn populair dit vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in transporteren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk aanschaffen tegen een prima kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • houtkachel inbouw kopen
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • voordelige prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Halfweg

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent Hoge Rendement houtkachels: dit is een houtkachel waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Halfweg

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de hrna een tijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in HalfwegU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een passend advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Koop vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw huis en/of bedrijfsgebouw via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Halfweg met uitstekende aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische MV box schoonmaken in Halfweg

Mechanische ventilatie vervangen Halfweg

mechanische mv box reinigen in HalfwegMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • mv box reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen in huis
 • mechanische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot vegen Halfweg

Dakgoot reinigen Halfweg

dakgoot vegen HalfwegReinigen van dakgoten in Halfweg kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Halfweg

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgootreiniger een opdracht wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van uw dakgoot kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Halfweg

Niet alleen dakgoot laten reinigenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Halfweg

Ook voor bladvanger regenpijp} in Halfweg kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Halfweg

Van der Meij berekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Halfweg

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Halfweg

Dak en schoorsteen specialist Halfweg

dak en schoorsteen specialist HalfwegErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Halfweg zowel aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Halfweg in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u ter plaatse een professional advies overhandigen en een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Halfweg

Van der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Halfweg; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt vrij veel de Hollandse woonplaats genaamd Halfweg, een woonplaats in de gemeente Haarlemmerliede and Spaarnwoude. Deze Hollandse woonplaats bevindt zich in postcode gebied: 1165, gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap onderdelen en accessoires mag u Van der Meij bereiken.

Van der Meij Dakwerkers staat 7 dagen pw. beschikbaar in Halfweg, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar: van 8 tot 8 Bel 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten