Schoorsteenveger Hazerswoude-Dorp

Beste dak en schoorsteenspecialist in Hazerswoude-Dorp

Beste Schoorsteenveger Hazerswoude-Dorp

erkende Schoorsteenveger Hazerswoude-DorpZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Hazerswoude-Dorp met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel enthousiaste (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand!!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt in principe dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, in deze pagina kunt u bekijken wat wij als professionele schoorsteenveger kunnen uitvoeren.

Voor u maken wij een gratis en vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Hazerswoude-Dorp

Van der Meij schoorsteen veger hanteert GEEN! extra voorrijkosten voor een werkbezoek bij u in de woonplaats Hazerswoude-Dorp NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteen veger Hazerswoude-Dorp

allround dak en schoorsteenspecialist Hazerswoude-DorpVan der Meij is een ervaren schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels langer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Hazerswoude-Dorp zoals onder andere met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen repareren
 • schoorsteen opnieuw metselen Hazerswoude-Dorp
 • pelletkachel rookkanaal Hazerswoude-Dorp
 • rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap op maat
 • open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen vervangen in Hazerswoude-Dorp

Schoorsteenkap Kopen Hazerswoude-Dorp

schoorsteen kap plaatsen in Hazerswoude-DorpWilt u een schoorsteenkap kopen in Hazerswoude-Dorp? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij leveren de beste schoorsteenkap in Hazerswoude-Dorp. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf bied ook de beste schoorsteenkap in Hazerswoude-Dorp NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de beste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste uitstekende schoorsteenkap en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Hazerswoude-Dorp

Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Dorp

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Hazerswoude-DorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Dorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Wij zijn als installateur goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Hazerswoude-Dorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Hazerswoude-DorpEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw gashaard
 • Een rookkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen renovatie in Hazerswoude-Dorp

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Dorp

totale schoorsteen renovatie in Hazerswoude-DorpVoor Schoorsteen renovatie in Hazerswoude-Dorp moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een betere specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk schoorsteenrenovatie in Hazerswoude-Dorp NL, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog inspectie. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteen restauratie iets van 7 dagen zal duren (met 2 van onze monteurs). Onze prijs is ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers ongeveer een volledige week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Hazerswoude-Dorp

Houtkachel kopen Hazerswoude-Dorp

houtkachels kopen Hazerswoude-DorpOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij bellen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook moet worden aangesloten… Een houtkachel shop is niet zozeer een installatie bedrijf, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij intensief samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel niet! uw houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houthaard in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installateur. Denk erom dat goede schoorsteenvegers schaars zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien geen voorrijkosten binnen de regio Hazerswoude-Dorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in Hazerswoude-DorpHoutkachels zijn gewild gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in het leveren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en/of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen een prima kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachel 3 zijdig
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel kopen
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Hazerswoude-Dorp

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een Hoge Rendement houtkachel: dit is een houtkachel waarmee die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Hazerswoude-Dorp

Een goede HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een tijd van gemiddeld 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Hazerswoude-DorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een goed en passend advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Koop vandaag nog een moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een rustgevende temperatuur in uw huis of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Hazerswoude-Dorp met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox reinigen in Hazerswoude-Dorp

Mechanische ventilatie vervangen Hazerswoude-Dorp

mechanische ventilatie reinigen in Hazerswoude-DorpMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn uiteenlopende soorten ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box plaatsen
 • ventilatiesystemen renovatie specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem schoonmaken
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot vegen Hazerswoude-Dorp

Dakgoot reinigen Hazerswoude-Dorp

dakgoot schoonmaken Hazerswoude-DorpReinigen van dakgoten in Hazerswoude-Dorp kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Hazerswoude-Dorp

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoot service een klus die geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat het regenwater opnieuw probleemloos wordt afgevoerd naar uw riolering van uw woning of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Hazerswoude-Dorp

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Hazerswoude-Dorp

Ook voor bladvanger regenpijp} in Hazerswoude-Dorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Hazerswoude-Dorp

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Hazerswoude-Dorp

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Dorp

Dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Dorp

dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-DorpErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Dorp aan particulieren en bedrijven in de plaats Hazerswoude-Dorp in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!! Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u ter plaatse een passend advies overhandigen met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een gloednieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Hazerswoude-Dorp

Van der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Hazerswoude-Dorp; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt nogal vaak de Hollandse woonplaats van Hazerswoude-Dorp, een woonplaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze mooie woonplaats ligt qua postcode-gebied; 2390, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal kosten.

Overigens ook voor kachel onderdelen en accessoires kunt u ons aanspreken.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen pw. beschikbaar in Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland NL-ZH. Bereikbaar: van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten