Schoorsteenveger Hazerswoude-Rijndijk

Ervaren dak en schoorsteenspecialist Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteenveger Hazerswoude-Rijndijk

vakkundige Schoorsteenveger Hazerswoude-RijndijkZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Hazerswoude-Rijndijk met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel enthousiaste (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt min of meer dagelijks schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust door, onderstaand in deze pagina kunt u bekijken wat wij als professionele schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Wij geven u een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Hazerswoude-Rijndijk

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Hazerswoude-Rijndijk. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteen veger Hazerswoude-Rijndijk

vakkundige schoorsteen veger Hazerswoude-RijndijkVan der Meij is een erkende schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen 16+ jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Hazerswoude-Rijndijk zoals onder andere met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen afdichten
 • schoorsteen dichtmetselen Hazerswoude-Rijndijk
 • gas openhaard zonder rookkanaal Hazerswoude-Rijndijk
 • aluminium rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteen kap plaatsen in Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteenkap Kopen Hazerswoude-Rijndijk

schoorsteenkap vervangen in Hazerswoude-RijndijkEen schoorsteenkap kopen in Hazerswoude-Rijndijk!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkappen in Hazerswoude-Rijndijk. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger heeft tevens de beste schoorsteenkappen in Hazerswoude-Rijndijk NL-ZH. Van der Meij is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SUPER-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Hazerswoude-Rijndijk

Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

enkelwandig rookkanaal kopen in Hazerswoude-RijndijkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal inspectie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal kopen in Hazerswoude-Rijndijk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Hazerswoude-RijndijkEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende verstandige instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw gashaard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk

complete schoorsteenrenovatie in Hazerswoude-RijndijkVoor Schoorsteen renovatie in Hazerswoude-Rijndijk moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een goede specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk schoorsteenrenovatie in Hazerswoude-Rijndijk NL-ZH, zoals vele andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die gerenoveerd moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken heeft met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie ongeveer 5 werkdagen zal duren (met twee van onze monteurs). Uw prijs-indicatie zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij medewerkers circa een volledige werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Hazerswoude-Rijndijk

Houtkachel kopen Hazerswoude-Rijndijk

houtkachel kopen Hazerswoude-RijndijkOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel handelaar is niet automatisch ook installatie bedrijf, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij veel samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als specialist dat een kachelwinkel niet! de kachel ook voor u installeert (u kunt de houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld het beste zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt ieder willekeurig, merk en model houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is geen geheim dat “eerlijke” schoorsteenvegers bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Hazerswoude-Rijndijk.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Hazerswoude-RijndijkHoutkachels zijn populairder geworden gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de installatie en het plaatsen van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van der Meij en direct kopen tegen een prima kwaliteit!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • inbouw houtkachel 3 zijdig
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Hazerswoude-Rijndijk

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die energie die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Hazerswoude-Rijndijk

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Hazerswoude-RijndijkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een professional advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop snel uw landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een rustgevende sfeer in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Hazerswoude-Rijndijk met veel goede referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem schoonmaken in Hazerswoude-Rijndijk

Mechanische ventilatie reinigen Hazerswoude-Rijndijk

mechanische mv box reinigen in Hazerswoude-RijndijkMechanische ventilatie vervangen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor de uw ademhaling.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mvbox plaatsen
 • ventilatiesystemen schoonmaken schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem schoonmaken
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag meer wijzer voor wat betreft mechanische ventilatie systemen en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Hazerswoude-Rijndijk

Dakgoot reinigen Hazerswoude-Rijndijk

dakgoot reinigen Hazerswoude-RijndijkReinigen dakgoten in Hazerswoude-Rijndijk kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Hazerswoude-Rijndijk

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoor reiniger een klusje wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van dakgoten kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Hazerswoude-Rijndijk

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Hazerswoude-Rijndijk

Ook voor bladvanger groot} in Hazerswoude-Rijndijk kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Hazerswoude-Rijndijk

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Hazerswoude-Rijndijk

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Rijndijk

Dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteenspecialist Hazerswoude-RijndijkSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Hazerswoude-Rijndijk zowel aan bewoners en bedrijven in de plaats Hazerswoude-Rijndijk in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Prima! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u onmiddelijk een goed en passend advies geven inclusief een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Hazerswoude-Rijndijk

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bewoners en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Hazerswoude-Rijndijk; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt regelmatig de Hollandse woonplaats van Hazerswoude-Rijndijk; een woonplaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze leuke woonplaats bevindt zich in postcode-gebied: 2394, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het mag gaan kosten.

Bovendien ook voor kachelpijp onderdelen en accessoires mag u Van der Meij aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen pw. bereikbaar in Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten