Ervaren schoorsteenvegers Heemskerk

Beste Schoorsteenveger Heemskerk

erkende Schoorsteenveger HeemskerkZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Heemskerk met uitstekende referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel enthousiaste (allemaal particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt min of meer dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker door, in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven bekijken wat wij als vakbekwame schoorsteenveger kunnen betekenen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende offerte, kostenbesparend advies en een zeer vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Heemskerk

Van der Meij schoorsteenservice hanteert geen extra voorrijdkosten met betrekking tot bezoek bij u in de woonplaats Heemskerk NL-NH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenveger Heemskerk

ervaren schoorsteenveger HeemskerkVan der Meij is een erkende schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Heemskerk zoals onder andere met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen voegen
 • schoorsteen dichtmetselen Heemskerk
 • houtkachel rookkanaal Heemskerk
 • rookgasafvoer cv
 • rvs schoorsteenkap
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen kopen in Heemskerk

Schoorsteenkap Kopen Heemskerk

schoorsteen kap kopen in HeemskerkU wilt een schoorsteenkap kopen in Heemskerk?? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Heemskerk NL-NH. Van der Meij installeert en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de beste schoorsteenkappen in Heemskerk NL-ZH. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger Van der Meij Schoorsteen vegen levert tevens de meest beste roterende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste goede schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Heemskerk

Rookkanaal aanleggen Heemskerk

enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in HeemskerkWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal laten plaatsen, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Heemskerk

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming prima bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Heemskerk

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal plaatsen in HeemskerkEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Kijk dan uit dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met de volgende belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een open haard, roetkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw allesbrander
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteenrenovatie in Heemskerk

Schoorsteen renovatie Heemskerk

volledige schoorsteen renovatie in HeemskerkVoor Schoorsteen renovatie in Heemskerk moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende schoorsteen voegbedrijf en tegelijkertijd ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Heemskerk NL, zoals veel andere steden in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN dure ‘leugens’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteen renovatie ongeveer 5 werkdagen zal duren (met twee werknemers). De richtprijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers circa een volledige werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Heemskerk

Houtkachel kopen Heemskerk

houtkachels aanschaffen HeemskerkOverweegt u misschien een beste houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel dealer is niet automatisch ook schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met een aantal kachel winkels weten wij als geen ander dat een kachelwinkel NIET de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels ongetwijfeld voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij zeer zeker ieder willekeurig, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een schoorsteenspecialist. Hou er rekening mee dat betrouwbare schoorsteenbedrijven haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Heemskerk NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in HeemskerkHoutkachels worden steeds meer gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in het leveren en de installatie van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels en open haarden kunt terecht bij Van der Meij en gelijk aanschaffen tegen een betaalbare prijs!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • kleine houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Heemskerk

Het is meestal beter een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarmee die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Heemskerk

Een goede HR houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in HeemskerkU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een passend advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Bestel vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw woning en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Heemskerk met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox reinigen in Heemskerk

Mechanische ventilatie reinigen Heemskerk

meganische ventilatie schoonmaken in HeemskerkMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem!!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een forse energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw luchtwegen.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • mvbox vervangen
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag slimmer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en/of reinigen.

dakgoot reinigen Heemskerk

Dakgoot reinigen Heemskerk

dakgoot reinigen HeemskerkReinigen van dakgoten in Heemskerk kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Heemskerk

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoor reiniger een opdracht wat geen probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage panden maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw woning of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Heemskerk

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Heemskerk

Ook voor bladvanger dakgoot} in Heemskerk kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen van dakgoten prijs Heemskerk

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Heemskerk

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Heemskerk

Dak en schoorsteen specialist Heemskerk

Schoorsteenspecialist HeemskerkErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Heemskerk aan bedrijven en gezinnen in de plaats Heemskerk in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een passend advies overhandigen en een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Heemskerk

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Heemskerk; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt geregeld de Hollandse woonplaats van Heemskerk, een woonplaats in de gemeente Heemskerk. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcodegebied; 1960, gelegen in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Overigens ook voor stooktoestel accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van der Meij Schoorsteen veger staat 7 dagen per week beschikbaar in Heemskerk, Noord-Holland NL-NH. Bereikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten