Erkende schoorsteen veger Heemstede

Beste Schoorsteenveger Heemstede

erkende Schoorsteenveger HeemstedeZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Heemstede met veel goede aanbevelingen in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel vaste klanten (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat het risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteenspecialist voorkomt in principe dagelijks schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand in deze pagina inwoners en bedrijven lezen wat wij als professionele schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Heemstede

Van der Meij schoorsteenveger berekent GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een afspraak bij u in de woonplaats Heemstede NL-NH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenservice Heemstede

beste schoorsteen veger HeemstedeVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveeg bedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Heemstede zoals o.a. met;

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen afdichten
 • schoorsteen opnieuw metselen Heemstede
 • rookkanaal pelletkachel Heemstede
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • schoorsteenkap natuursteen
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkappen kopen in Heemstede

Schoorsteenkap Kopen Heemstede

schoorsteenkap plaatsen in HeemstedeEen schoorsteenkap kopen in Heemstede? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkap in Heemstede NL-NH. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Installateur levert tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Heemstede NL. Vandermeij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de beste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de beste goede schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal kopen in Heemstede

Rookkanaal aanleggen Heemstede

enkelwandig rookkanaal kopen in HeemstedeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij heel goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Heemstede

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveeg bedrijf prima expert in vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Heemstede

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in HeemstedeEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn vrijwel altijd uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een gashaard, rookgas afvoerkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteen renovatie in Heemstede

Schoorsteen renovatie Heemstede

volledige schoorsteen restauratie in HeemstedeVoor Schoorsteen renovatie in Heemstede moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam een schoorsteenveegbedrijf en ook zeer actief met schoorsteenrenovatie in Heemstede NL, zoals vele andere plaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon informeren. Daar kunt u zeker van zijn!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een algehele schoorsteen restauratie betekent het compleet weghalen, dan wederom opbouwen en schoon maken van een schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteen renovatie werkwijze (in grote lijnen):

 • het weghalen van oud schoorsteen puin
 • plaatsen van een bouwsteiger
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • kopen en metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optie)
 • aanbrengen van spouwanker systeem (optioneel)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteen pot monteren
 • schoorsteen kap monteren
 • aanbrengen van lood
 • dakgoot schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u links en rechts afbeeldingen van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is ongetwijfeld verschillend. In het geval van rookkanaal of schoorsteen herstel van meer dan 1 schoorstenen dan geven wij uiteraard interessante korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Heemstede

complete schoorsteen restauratie in HeemstedeU begrijpt waarschijnlijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost twee Van der Meij medewerkers ongeveer een volledige werkweek (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Heemstede

Houtkachel kopen Heemstede

houtkachel aanschaffen HeemstedeWilt u wellicht een goede houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij bellen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel dealer is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij veel samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat kachel winkels NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel alleen KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, model en merk houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij Van der Meij dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installateur. Het is geen leugen dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2ehands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Heemstede NL-NH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in HeemstedeHoutkachels zijn populair gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in het installeren en de installatie van uw nieuwe houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een prima kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • rookkanaal houtkachel
 • inbouw kachel ventilator
 • houtkachel rookafvoer
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • vloerplaat houtkachel
 • voordelige houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Heemstede

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor Hoge Rendement houtkachels, dit is een houtkachel waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Heemstede

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een tijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in HeemstedeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een passend advies, richtprijs en offerte geven. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne design houthaard voor een rustgevende sfeer in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Heemstede met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie schoonmaken in Heemstede

Mechanische ventilatie vervangen Heemstede

meganische ventilatiesysteem reinigen in HeemstedeMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiesystemenspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een prima werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw uw ademhaling.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen hoogbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • duco ventilatiesystemen
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag verstandiger op het gebied van mechanische ventilatie systemen en schoonmaken.

dakgoot reinigen Heemstede

Dakgoot reinigen Heemstede

dakgoot schoonmaken HeemstedeDakgootreiniging in Heemstede kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Heemstede

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgootreiniger een klus die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schepje of af en toe met een hogedrukreiniger. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Wij zorgen er voor dat uw regenwater afvoer niet meer verstopt zal zijn zodat uw hemelwater weer goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Heemstede

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij waardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Heemstede

Ook voor bladvanger dakgoot} in Heemstede kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Heemstede

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Heemstede

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Heemstede

Dak en schoorsteen specialist Heemstede

Schoorsteenspecialist HeemstedeErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Heemstede aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Heemstede in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u vrijwel direct een goed en passend advies overhandigen inclusief een richtprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Heemstede

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Heemstede; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt best vaak de Hollandse woonplaats genaamd Heemstede; een woonplaats in de gemeente Heemstede. Deze leuke woonplaats heeft als postcode-gebied: 2100, in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen wij direct uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u ons aanspreken.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen pw. bereikbaar in Heemstede, Noord-Holland NL-NH. Openingstijden: 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen specialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten