Schoorsteenveger Hoogmade

Erkende dak en schoorsteenspecialist Hoogmade

Erkende Schoorsteenveger Hoogmade

erkende Schoorsteenveger HoogmadeZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Hoogmade met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele uiterst tevreden (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteenveger voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker door, onderstaand in deze pagina kan iedereen zien wat wij als vakbekwame schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Hoogmade

Van der Meij schoorsteenservice hanteert GEEN! extra voorrijkosten voor een afspraak bij u in de dorp Hoogmade. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenvegers Hoogmade

beste dak en schoorsteenspecialist HoogmadeVan der Meij is een erkende schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de dorp Hoogmade zoals onder andere met;

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • nieuwe schoorsteen metselen Hoogmade
 • rookkanaal houtkachel Hoogmade
 • mechanische rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons inschakelen.

schoorsteenkappen kopen in Hoogmade

Schoorsteenkap Kopen Hoogmade

schoorsteen kap kopen in HoogmadeWilt u een schoorsteenkap kopen in Hoogmade!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Hoogmade. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf heeft tevens de beste schoorsteenkappen in Hoogmade NL-ZH. Van der Meij verkoopt en monteert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerker Van der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de meest beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste goede schoorsteenkap en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Hoogmade

Rookkanaal aanleggen Hoogmade

enkelwandig rook-kanaal vervangen in HoogmadeWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal renovatie, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Hoogmade

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveger uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Hoogmade

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in HoogmadeEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvrij staal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een open haard, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen renovatie in Hoogmade

Schoorsteen renovatie Hoogmade

algehele schoorsteenrenovatie in HoogmadeVoor Schoorsteen renovatie in Hoogmade moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede schoorsteen specialist en tevens druk schoorsteenrenovatie in Hoogmade NL, zoals veel andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet vanuit de praktijk dat uw huidige schoorsteen restauratie circa 7 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs is tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers ongeveer een week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restaureren prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachels aanschaffen in Hoogmade

Houtkachel kopen Hoogmade

houtkachel kopen HoogmadeWilt u wellicht een goede houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook moet worden aangesloten.. Een houtkachel verkoper is meestal geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij regelmatig samenwerken met een aantal kachelwinkels weten wij zeer goed dat kachel winkels NIET de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder willekeurig, model en merk houthaard bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een schoorsteenspecialist. Het is geen geheim dat vakkundige schoorsteenvegers schaars zijn.

Tweedehands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Hoogmade.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in HoogmadeHoutkachels zijn populair gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het leveren en de installatie van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachel of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van de volgende lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Hoogmade

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR bedoelen wij een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Hoogmade

Een goede hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een hrna een tijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur heet blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Wij leveren onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in HoogmadeU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u gelijk een goed advies, kostprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog een klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een warme warmte in uw huis of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Hoogmade met uitstekende referenties? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesysteem reinigen in Hoogmade

Mechanische ventilatie vervangen Hoogmade

mechanische mv box schoonmaken in HoogmadeMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • mvbox schoonmaken
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem toilet
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatie installeren of reinigen.

dakgoot vegen Hoogmade

Dakgoot reinigen Hoogmade

dakgoot vegen HoogmadeReinigen van dakgoten in Hoogmade is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Hoogmade

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een klus wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schep of soms met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw hemelwater weer normaal wordt afgevoerd naar uw riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Hoogmade

Niet alleen reinigen dakgotenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Hoogmade

Ook voor bladvanger dakgoot} in Hoogmade kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen daardoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Hoogmade

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Hoogmade

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Hoogmade

Dak en schoorsteen specialist Hoogmade

dak en schoorsteen specialist HoogmadeErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Hoogmade zowel aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Hoogmade in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens dit bezoek zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u gelijk een goed en passend advies geven en een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Hoogmade

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Hoogmade; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt vrij veel de Hollandse dorp genaamd Hoogmade, een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze Hollandse dorp ligt qua postcode gebied: 2355, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning snel bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen wij direct uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week tot uw dienst in Hoogmade, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten