Schoorsteenveger IJmuiden

Ervaren schoorsteenvegers in IJmuiden

Beste Schoorsteenveger IJmuiden

vakkundige Schoorsteenveger IJmuidenZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in IJmuiden met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel vaste klanten (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt eigenlijk dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, in deze pagina kunt u lezen wat Van der Meij als professionele schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in IJmuiden

Van der Meij schoorsteen veger rekent GEEN! extra voorrijdkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de havenstad IJmuiden. Wij komen dus graag bij u langs !

Allround schoorsteenveger IJmuiden

ervaren schoorsteenveger IJmuidenVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de havenstad IJmuiden zoals o.a. met;

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen nest verwijderen
 • metselen schoorsteen prijs IJmuiden
 • rookkanaal pelletkachel IJmuiden
 • rookgasafvoer cv
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkappen plaatsen in IJmuiden

Schoorsteenkap Kopen IJmuiden

schoorsteenkap vervangen in IJmuidenU wilt een schoorsteenkap kopen in IJmuiden?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren de beste schoorsteenkap in IJmuiden. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger bied tevens de meest beste schoorsteenkappen in IJmuiden NL-ZH. Vandermeij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerkers Van Der Meij Schoorsteenspecialist biedt tevens de meest beste draaiende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste vierkante schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in IJmuiden

Rookkanaal aanleggen IJmuiden

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in IJmuidenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen IJmuiden

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Wij zijn als installateur goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in IJmuiden

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in IJmuidenEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvaststaal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u ook rekening houdt met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, rookkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in IJmuiden

Schoorsteen renovatie IJmuiden

complete schoorsteen restauratie in IJmuidenVoor Schoorsteen renovatie in IJmuiden moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam een expert in schoorstenen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in IJmuiden NL, zoals vele andere plaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig vervangen moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie iets van een week zal duren (met twee werknemers). Onze prijs is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd twee Van der Meij collega’s pak ‘em beet een week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in IJmuiden

Houtkachel kopen IJmuiden

houtkachel aanschaffen IJmuidenWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden! Een houtkachel wederverkoper is echter geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij als specialist dat kachel winkels niet! uw houtkachel ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installatie bedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk voor u het meest geschikt zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij werkelijk elk type, merk en model pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een installateur. Het is geen geheim dat goede schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2ehands kachels worden door ons niet aangeboden en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van IJmuiden.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in IJmuidenHoutkachels zijn populair dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is expert in de levering en de installatie van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haard kunt terecht bij Van Der Meij en direct kopen tegen een goede kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft deze lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • Dovre inbouw houtkachel
 • houtkachel afvoerbuis
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • scherpe houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen IJmuiden

Het is meestal het beste een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel: dit is een houtkachel waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel IJmuiden

Een goede hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van gemiddeld 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de allerbest topmerken. Van der Meij levert o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachels
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in IJmuidenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een goed advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Koop vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne model houtkachel voor een gezellige sfeer in uw huis of pand via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in IJmuiden met veel goede referenties!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiesystem reinigen in IJmuiden

Mechanische ventilatie reinigen IJmuiden

mechanische MV box reinigen in IJmuidenMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij geen probleem!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox plaatsen
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installeren
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag verstandiger op het gebied van meganische ventilatie systemen en/of reinigen.

dakgoot schoonmaken IJmuiden

Dakgoot reinigen IJmuiden

dakgoot reinigen IJmuidenReinigen dakgoten in IJmuiden kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken IJmuiden

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als ervaren dakgoot service een taak die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater wederom normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie IJmuiden

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u terecht bij Van der Meij en daardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot IJmuiden

Ook voor bladvanger groot} in IJmuiden kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs IJmuiden

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot IJmuiden

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist IJmuiden

Dak en schoorsteen specialist IJmuiden

Schoorsteenspecialist IJmuidenErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist IJmuiden zowel aan bedrijven en particulieren in de woonplaats IJmuiden in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u onmiddelijk een goed advies geven met een kostprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in IJmuiden

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in IJmuiden; Van der Meij schoorsteen vegen bezoekt zeer regelmatig de leuke havenstad van IJmuiden; een havenstad in de gemeente Velsen. Deze fijne havenstad bevindt zich in postcode gebied; 1970, in de Nederlandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand volgens afspraak bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen mag u ons bereiken.

Van der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen per week bereikbaar in IJmuiden, Noord-Holland NL-NH. Geopend van van 8 tot 8 Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten