Erkende dak en schoorsteenspecialist Kaag

Schoorsteenveger De Kaag ZH

vakkundige Schoorsteenveger KaagZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Kaag met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel uiterst tevreden (allen particulieren en zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker door, in deze pagina kan iedereen lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteenveger voor u uit handen kunnen nemen.

Voor u maken wij een GRATIS en vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Kaag

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot afspraak met u in de dorp Kaag and Braassem. Wij komen dus graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist in Kaag

ervaren dak en schoorsteenspecialist KaagVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels meer dan 10 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de dorp Kaag zoals onder andere met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen pelletkachel vegen
 • nieuwe schoorsteen metselen Kaag
 • pelletkachel rookkanaal Kaag
 • rookgasafvoer afstand tot raam
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haard inbouwen

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap kopen in Kaag

Schoorsteenkap Kopen Kaag

schoorsteenkap plaatsen in KaagEen schoorsteenkap kopen in Kaag!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en plaatsen voor u de beste schoorsteenkappen in Kaag en Braassem NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Installateur bied ook de allerbeste schoorsteenkappen in Kaag Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenvegers Van Der Meij Schoorsteenveger heeft tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Kaag

Rookkanaal aanleggen Kaag

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in KaagWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal inspectie, is een vak apart wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Kaag

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als installateur goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Kaag

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in KaagEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal uitgevoerd in roestvrij staal (rvs). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Pas dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u ook rekening houdt met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

algehele schoorsteenrenovatie in Kaag

Schoorsteen renovatie Kaag

algehele schoorsteen renovatie in KaagVoor Schoorsteen renovatie in Kaag moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam een schoorsteenveegbedrijf en tevens actief met schoorsteenrenovatie in Kaag NL-ZH, zoals vele andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo het beste dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch informeren. Daar mag u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een volledige schoorsteen restauratie betekent het compleet slopen, vervolgens opnieuw metselen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteenrenovatie werkwijze (in grote lijnen):

 • het verwijderen van kapot schoorsteen puin
 • huren en plaatsen van een muur steiger
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof weg halen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optie)
 • aanbrengen van spouwanker-systeem (optioneel)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteen pot installeren
 • schoorsteenkap plaatsen
 • plaatsen lood
 • dakgoten schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u links en rechts foto’s van onze eerdere renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is echter anders. In het geval van schoorsteenpijp of schoorsteen herstel bij meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld mooie korting op de prijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Kaag

totale schoorsteenrenovatie in KaagU begrijpt hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie circa 7 dagen zal duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs-indicatie ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen restauratie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Kaag

Houtkachel kopen Kaag

houtkachels kopen KaagOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 uw nieuwe houtkachel ook moet worden aangesloten.. Een houtkachel shop is niet zozeer een installateur, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij regelmatig samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij zeer goed dat kachel winkels niet! de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel absoluut voor u het beste zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut ieder willekeurig, model en merk houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor een houtkachel liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Het is echt waar dat “eerlijke” schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Kaag en Braassem NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante houtkachel
 • Vertikale haarden
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in KaagHoutkachels zijn gewild vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in transporteren en het plaatsen van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een goede prijs!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • Barbas houtkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Kaag

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Kaag

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de hrna een stooktijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in KaagU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een no-nonsens advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit geheel gratis aan.

Bestel vandaag nog een klassiek, landelijk of modern model houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Kaag met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische ventilatiebox schoonmaken in Kaag

Mechanische ventilatie reinigen Kaag

mechanische mvbox reinigen in KaagMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij een kleine moeite!! Van der Meij is een ervaren en erkend mechanische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een forse energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er zijn diverse typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem schoonmaken
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw reinigen
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem vervangen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatiesysteem installatie of reinigen.

dakgoot schoonmaken Kaag

Dakgoot reinigen Kaag

dakgoot reinigen KaagDakgoot schoonmaken in Kaag kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Kaag

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoor reiniger een taak wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of mogelijk met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Kaag

Niet alleen dakgoot laten reinigenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht waardoor boom bladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Kaag

Ook voor bladvanger dakgoot} in Kaag kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken prijs Kaag

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Kaag

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Kaag

Dak en schoorsteen specialist Kaag

Schoorsteenspecialist KaagSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Kaag zowel aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Kaag in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een goed en passend advies geven inclusief een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Kaag and Braassem

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Kaag; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt nogal vaak de leuke dorp genaamd Kaag, een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze leuke dorp heeft als postcodegebied: 2159, in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal kosten.

Overigens ook voor kachel onderdelen en accessoires kunt u ons inschakelen.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week beschikbaar in Kaag, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Bel 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten