Vakkundige schoorsteenveger in Katwijk aan den Rijn

Erkende Schoorsteenveger Katwijk aan den Rijn

vakkundige Schoorsteenveger Katwijk aan den RijnZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Katwijk aan den Rijn met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele uiterst tevreden (allemaal particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteen veger voor u uit handen kunnen nemen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf, vakkundig advies en de meest vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Katwijk aan den Rijn

Van der Meij schoorsteen veger hanteert GEEN EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Katwijk aan den Rijn. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenservice Katwijk aan den Rijn

vakkundige schoorsteenveger Katwijk aan den RijnVan der Meij is een vakkundige schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f inmiddels langer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Katwijk aan den Rijn zoals met;

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • metselen schoorsteen prijs Katwijk aan den Rijn
 • warmfire rookkanaal Katwijk aan den Rijn
 • mechanische rookgasafvoer
 • houtkachel schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteen kap vervangen in Katwijk aan den Rijn

Schoorsteenkap Kopen Katwijk aan den Rijn

schoorsteen kap vervangen in Katwijk aan den RijnEen schoorsteenkap kopen in Katwijk aan den Rijn?? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Katwijk aan den Rijn. Wij installeren en leveren nieuwe schoorsteenkappen, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger heeft ook de meest beste schoorsteenkappen in Katwijk aan den Rijn NL-ZH. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Schoorsteen vegen heeft tevens de beste roterende schoorsteen kap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteenkap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft ook de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal kopen in Katwijk aan den Rijn

Rookkanaal aanleggen Katwijk aan den Rijn

enkel-wandig rook-kanaal kopen in Katwijk aan den RijnWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Katwijk aan den Rijn

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is installateur uitstekend geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkelwandig rookkanaal vervangen in Katwijk aan den Rijn

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal aanleggen in Katwijk aan den RijnEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere type dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvaststaal (RVS). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? Kijk dan uit dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende behulpzame aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw pelletkachel
 • Een rookgas afvoerkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie Katwijk aan den Rijn

totale schoorsteen restauratie in Katwijk aan den RijnVoor Schoorsteen renovatie in Katwijk aan den Rijn moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een betere schoorsteen voegbedrijf en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Katwijk aan den Rijn NL, zoals vele andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar mag u zeker van zijn!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een gehele schoorsteen renovatie wil zeggen het compleet verwijderen, dan weer metselen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Inzicht van schoorsteen renovatie methode (in grote lijnen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen puin
 • plaatsen van een steiger
 • slijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof verwijderen
 • metselen van metsel stenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel voegwerk
 • schoorsteen pot installatie
 • schoorsteen kap plaatsen
 • plaatsen van lood
 • dakgoot schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u her en der foto’s van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is vrijwel altijd anders. Bij rookkanaal of schoorsteen renovatie bij een aantal schoorstenen dan geven wij ongetwijfeld goede korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Katwijk aan den Rijn

complete schoorsteenrenovatie in Katwijk aan den RijnU ziet hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteenrenovatie iets van een volledige week kan duren (met twee collega’s). Onze prijs-indicatie is ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost 2 Van der Meij personeelsleden ongeveer een week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen geheel te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een complete schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Katwijk aan den Rijn

Houtkachel kopen Katwijk aan den Rijn

houtkachel aanschaffen Katwijk aan den RijnOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachel winkel vinden
 2. Online een winkel bezoeken
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachelwinkel is echter geen schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij intensief samenwerken met diverse kachel winkels weten wij zeer goed dat kachel winkels NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder type, model en merk pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een schoorsteen specialist. Het is geen geheim dat goede schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Katwijk aan den Rijn.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale kachels
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Katwijk aan den RijnHoutkachels zijn gewild vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het installeren en de installatie van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een prima kwaliteit!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht op gebied van deze opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • kleine houtkachel inbouw
 • houtkachel rookafvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Katwijk aan den Rijn

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Katwijk aan den Rijn

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert o.a. deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Katwijk aan den RijnU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een betrouwbaar advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Bestel snel een klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een gezellige warmte in uw huis of pand via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Katwijk aan den Rijn met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Katwijk aan den Rijn

Mechanische ventilatie reinigen Katwijk aan den Rijn

meganische ventilatiesystem reinigen in Katwijk aan den RijnMechanische ventilatie schoonmaken is voor Van der Meij zo gebeurt! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle typen ventilatie systemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er bestaan verschillenden soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen bedrijven reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen huis
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatiesysteem installatie of reinigen.

dakgoot vegen Katwijk aan den Rijn

Dakgoot reinigen Katwijk aan den Rijn

dakgoot reinigen Katwijk aan den RijnDakgoot laten reinigen in Katwijk aan den Rijn is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Katwijk aan den Rijn

Reinigen van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgoot service een klusje die geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of soms met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat het hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in uw regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Katwijk aan den Rijn

Niet alleen reinigen dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Katwijk aan den Rijn

Ook voor bladvanger groot} in Katwijk aan den Rijn kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de mogelijkheid om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Katwijk aan den Rijn

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Katwijk aan den Rijn

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Katwijk aan den Rijn

Dak en schoorsteen specialist Katwijk aan den Rijn

Schoorsteenspecialist Katwijk aan den RijnErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Katwijk aan den Rijn aan bedrijven en particulieren in de plaats Katwijk aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Prima!!! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk bezoeken.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een no-nonsehttp://nl.wikipedia.org/wiki/Katwijk_Zuid-Holland/ns advies aanbieden inclusief een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap koopt via ons.

Schoorsteen vegen in Katwijk aan den Rijn

Van Der Meij is een betrouwbare dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en gezinnen in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Katwijk aan den Rijn; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt vrij veel de leuke woonplaats genaamd Katwijk aan den Rijn; een woonplaats in de gemeente Katwijk. Deze leuke woonplaats heeft als postcode-gebied: 2223, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand snel komen bezichtigen. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij direct uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. beschikbaar in Katwijk aan den Rijn, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten