Schoorsteenveger Katwijk Noord

Allround dak en schoorsteenspecialist Katwijk Noord

Erkende Schoorsteenveger Katwijk Noord

vakkundige Schoorsteenveger Katwijk NoordZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Katwijk Noord met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk getelefoneerd door zeer veel uiterst tevreden (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar de schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!!. Van der Meij Schoorsteen veger voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kan iedereen bekijken wat Van der Meij als ervaren schoorsteenservice kunnen doen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsopgave, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Katwijk Noord

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist hanteert GEEN extra voorrijkosten met betrekking tot afspraak met u in de woonplaats Katwijk Noord. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenservice in Katwijk Noord

ervaren schoorsteen veger Katwijk NoordVan der Meij is een ervaren schoorsteenveegbedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als familie-bedrijf ondertussen langer dan 16 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Katwijk Noord zoals met;

 • mechanische ventilatie reinigen
 • schoorsteen opnieuw voegen
 • schoorsteen opnieuw metselen Katwijk Noord
 • rookkanaal pelletkachel Katwijk Noord
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • rvs schoorsteenkap
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Katwijk Noord

Schoorsteenkap Kopen Katwijk Noord

schoorsteen kap plaatsen in Katwijk NoordEen schoorsteenkap kopen in Katwijk Noord!? Dat kan via Van der Meij schoorsteen veger. Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Katwijk Noord. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger bied tevens de allerbeste schoorsteenkap in Katwijk Noord NL-ZH. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de allerbeste roterende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste goede schoorsteenkap en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Katwijk Noord

Rookkanaal aanleggen Katwijk Noord

enkelwandig rookkanaal vervangen in Katwijk NoordWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal installeren, is een specialistisch beroep dat Van der Meij goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Katwijk Noord

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als ervaren schoorsteenveegbedrijf prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Katwijk Noord

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in Katwijk NoordEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvrij staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Kijk dan uit dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende belangrijke aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, rookkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluiting van uw open haard
 • Een rookgas afvoerkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Katwijk Noord

Schoorsteen renovatie Katwijk Noord

totale schoorsteen renovatie in Katwijk NoordVoor Schoorsteen renovatie in Katwijk Noord moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende een expert in schoorstenen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Katwijk Noord NL, zoals veel andere wijken in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘nepverhalen’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon mededelen. Daar kunt u op vertrouwen!!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een totale schoorsteen restauratie betekent het compleet slopen, vervolgens weer metselen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteen renovatie methode (over het algemeen):

 • het weghalen van oud schoorsteen puin
 • huren van een muur steiger
 • uitslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof en gruis verwijderen
 • kopen en metselen van schoorsteen stenen
 • plaatsen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • aanbrengen van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteenpot plaatsen
 • schoorsteen kap installeren
 • aanbrengen van lood
 • dakgoten reinigen GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u links en rechts plaatjes van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Elke schoorsteen is echter anders. In het geval van rookkanaal of schoorsteen renovatie bij een aantal schoorstenen dan bieden wij ongetwijfeld aantrekkelijke korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Katwijk Noord

volledige schoorsteenrenovatie in Katwijk NoordU snapt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de omstandigheden. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie circa een week zal duren (met 2 collega’s). De richtprijs zal ongeveer zijn ergens tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden circa een week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installatie en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een complete schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie richtprijs is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Katwijk Noord

Houtkachel kopen Katwijk Noord

houtkachels aanschaffen Katwijk NoordOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen?, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel opzoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden.. Een houtkachel winkel is meestal geen ervaren schoorsteenveegbedrijf, meestal is een houtkachel verkoper geen installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij regelmatig samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET de kachel OOK voor u installeert (u kunt uw kachel enkel maar KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf zal u goed van pas komen. U bespaard tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons ongetwijfeld elk type, merk en model houtkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels liggen over het algemeen vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een installateur. Hou er rekening mee dat goede schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken vakkundig, snel en voordelig en rekenen bovendien geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Katwijk Noord.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden haarden
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel kopen in Katwijk NoordHoutkachels zijn populair vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het leveren en het installeren van perfecte houtkachels. Ook voor een pelletkachel en/of open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en snel kopen tegen de beste kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende lijst:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • houtkachel inbouw
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Katwijk Noord

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, de afkorting HR staat voor een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Katwijk Noord

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat een hrna een stooktijd van slechts twee uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van diverse topmerken. Van der Meij levert onder andere de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in Katwijk NoordU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kan Van der Meij u direct een goed en passend advies, prijs indicatie en offerte aanbieden. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel snel uw moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw woning en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen veger in Noordwijk Zuid-Holland.

Op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Katwijk Noord met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox schoonmaken in Katwijk Noord

Mechanische ventilatie schoonmaken Katwijk Noord

mechanische mv box reinigen in Katwijk NoordMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een ervaren en erkende meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatie systemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie reinigen
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen hoogbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem huis
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen veger maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en/of schoonmaken.

dakgoot reinigen Katwijk Noord

Dakgoot reinigen Katwijk Noord

dakgoot vegen Katwijk NoordDakgoot schoonmaken in Katwijk Noord kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Katwijk Noord

Reinigen van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgootreiniger een taak die geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van hoge of lage gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schepje of mogelijk met een hogedrukspuit. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar de riolering van uw huis of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Katwijk Noord

Niet alleen dakgoot laten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Katwijk Noord

Ook voor bladvanger dakgoot} in Katwijk Noord kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen op deze manier niet de kans om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Katwijk Noord

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Katwijk Noord

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Katwijk Noord

Dak en schoorsteen specialist Katwijk Noord

Schoorsteenspecialist Katwijk NoordSchoorsteenveeg bedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Katwijk Noord zowel aan bedrijven en gezinnen in de plaats Katwijk Noord in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed!!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een goed advies overhandigen met een prijs indicatie.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Katwijk Noord

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Katwijk Noord; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt best vaak de mooie woonplaats van Katwijk Noord, een woonplaats in de gemeente Katwijk. Deze mooie woonplaats bevindt zich in postcodegebied: 2223, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij met een ladder de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal gaan kosten.

Bovendien ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf staat 7 dagen per week bereikbaar in Katwijk Noord, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten