Schoorsteenveger Koudekerk Aan Den Rijn

Vakkundige schoorsteenservice Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteenveger Koudekerk aan den Rijn

ervaren Schoorsteenveger Koudekerk aan den RijnZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Koudekerk aan den Rijn met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele enthousiaste (allemaal inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat het risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag verder, in deze pagina kunt u lezen wat Van der Meij als erkende schoorsteen veger kunnen doen.

U ontvangt van ons GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Koudekerk aan den Rijn

Van der Meij schoorsteenvegers rekent geen extra voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek met u in de woonplaats Koudekerk aan den Rijn. Wij komen dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger Koudekerk aan den Rijn

ervaren dak en schoorsteenspecialist Koudekerk aan den RijnVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen langer dan 15 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Koudekerk aan den Rijn zoals met;

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • schoorsteen verwijderen
 • schoorsteen dichtmetselen Koudekerk aan den Rijn
 • enkelwandig rookkanaal Koudekerk aan den Rijn
 • rookgasafvoer houtkachel plat dak
 • schoorsteenkap tegen vogels
 • open haard inbouwen

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteen kap plaatsen in Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteenkap Kopen Koudekerk aan den Rijn

schoorsteenkappen plaatsen in Koudekerk aan den RijnEen schoorsteenkap kopen in Koudekerk aan den Rijn!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkappen in Koudekerk aan den Rijn. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveger bied ook de beste schoorsteenkap in Koudekerk aan den Rijn NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SUPER-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenvegers Van der Meij Installateur heeft tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Koudekerk aan den Rijn

Rookkanaal aanleggen Koudekerk aan den Rijn

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Koudekerk aan den RijnWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal inspectie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Koudekerk aan den Rijn

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!!! Van der Meij is schoorsteenveegbedrijf goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Koudekerk aan den Rijn

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Koudekerk aan den RijnEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd gemaakt van roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Wees dan op uw hoede dat u tijdens de rookkanaal montage u ook rekening houdt met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een gashaard, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw open haard
 • Een roetkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie Koudekerk aan den Rijn

volledige schoorsteenrenovatie in Koudekerk aan den RijnVoor Schoorsteen renovatie in Koudekerk aan den Rijn moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een erkende een expert in schoorstenen en ook zeer druk bezig schoorsteenrenovatie in Koudekerk aan den Rijn NL-ZH, zoals veel andere wijken in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren doet NIET in kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang uw situatie. Van der Meij schoorsteen vegen weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteen restauratie circa 7 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). De prijs-indicatie zal ongeveer zijn tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers pak ‘em beet een hele werkweek (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel kopen in Koudekerk aan den Rijn

Houtkachel kopen Koudekerk aan den Rijn

houtkachel aanschaffen Koudekerk aan den RijnWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de bestelde kachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel shop is niet zozeer een schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! de houthaard ook voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als ervaren schoorsteenveegbedrijf komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder willekeurig, model en merk pelletkachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald niets meer maar wel minder als dat u een kachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet te zoeken naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Het is echt waar dat betrouwbare schoorsteenbedrijven schaars zijn.

2e hands kachels verkopen wij niet dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en voordelig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Koudekerk aan den Rijn.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Koudekerk aan den RijnHoutkachels zijn gewild gezien het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel in bijzonder t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in de levering en de installatie van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachels en open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een goede prijs en kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • houtkachel binnen inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • natuursteen vloerplaat houtkachel
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Koudekerk aan den Rijn

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel, dit zijn houtkachels waarmee die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Koudekerk aan den Rijn

Een beste HR houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen??

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert onder andere deze typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachel
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in Koudekerk aan den RijnU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u vrijwel direct een professional advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit betrouwbaar aan.

Koop vandaag nog een landelijk, klassiek of moderne design houtkachel voor een gezellige warmte in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Koudekerk aan den Rijn met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische MV box reinigen in Koudekerk aan den Rijn

Mechanische ventilatie schoonmaken Koudekerk aan den Rijn

meganische MV box reinigen in Koudekerk aan den RijnMechanische ventilatie reinigen is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn diverse soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem installeren
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf maakt u graag slimmer voor wat betreft meganische ventilatie systemen of schoonmaken.

dakgoot reinigen Koudekerk aan den Rijn

Dakgoot reinigen Koudekerk aan den Rijn

dakgoot vegen Koudekerk aan den RijnDakgootreiniging in Koudekerk aan den Rijn kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Koudekerk aan den Rijn

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgootreiniger een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of af en toe met een hogedrukreiniger. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Koudekerk aan den Rijn

Niet alleen dakgoot reinigingechter ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Koudekerk aan den Rijn

Ook voor bladvanger groot} in Koudekerk aan den Rijn kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Dakgoot schoonmaken kosten Koudekerk aan den Rijn

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Koudekerk aan den Rijn

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Koudekerk aan den Rijn

Dak en schoorsteen specialist Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteenspecialist Koudekerk aan den RijnErvaren schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Koudekerk aan den Rijn zowel aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Koudekerk aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo!! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens onze inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u onmiddelijk een passend advies overhandigen met daarbij een richtprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Koudekerk aan den Rijn

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Koudekerk aan den Rijn; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt geregeld de Nederlandse woonplaats genaamd Koudekerk aan den Rijn, een woonplaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze Hollandse woonplaats ligt qua postcode gebied; 2396, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand snel komen inspecteren. Tijdens onze inspectie zal Van der Meij met een ladder kijken hoe het er echt voor staat en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor kachelpijp accessoires en onderdelen kunt u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen per week bereikbaar in Koudekerk aan den Rijn, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar: 8.00 uur tot 18.00 uur Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten