Schoorsteenveger Kudelstraat En Kalslagen

Ervaren schoorsteenservice in Kudelstraat en Kalslagen

Erkende Schoorsteenveger Kudelstraat en Kalslagen

erkende Schoorsteenveger Kudelstraat en KalslagenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Kudelstraat en Kalslagen met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel tevreden (allen inwoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteen vegen voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kan iedereen zien wat Van der Meij als professionele schoorsteen veger kunnen betekenen.

Wij maken voor u GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, professioneel advies en een zeer vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Kudelstraat en Kalslagen

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN! extra voorrijkosten voor een afspraak bij u in de woonplaats Kudelstraat en Kalslagen. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenservice in Kudelstraat en Kalslagen

erkende schoorsteenvegers Kudelstraat en KalslagenVan der Meij is een erkende schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen langer dan 16 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; met name ook in de woonplaats Kudelstraat en Kalslagen zoals met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen verwijderen
 • een schoorsteen metselen Kudelstraat en Kalslagen
 • houtkachel rookkanaal Kudelstraat en Kalslagen
 • rookgasafvoer monteren
 • schoorsteenkap natuursteen
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteenkap vervangen in Kudelstraat en Kalslagen

Schoorsteenkap Kopen Kudelstraat en Kalslagen

schoorsteenkap kopen in Kudelstraat en KalslagenEen schoorsteenkap kopen in Kudelstraat en Kalslagen?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkap in Kudelstraat en Kalslagen. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers heeft tevens de allerbeste schoorsteenkap in Kudelstraat en Kalslagen NL-ZH. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteenvegers levert tevens de beste roterende schoorsteenkappen en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen VASTE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste ronde schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Kudelstraat en Kalslagen

Rookkanaal aanleggen Kudelstraat en Kalslagen

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Kudelstraat en KalslagenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Kudelstraat en Kalslagen

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Wij zijn als schoorsteenveeg onderneming prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Kudelstraat en Kalslagen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Kudelstraat en KalslagenEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Let dan goed op dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een pelletkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw pelletkachel
 • Een rookkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven. ┬á

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Kudelstraat en Kalslagen

Schoorsteen renovatie Kudelstraat en Kalslagen

algehele schoorsteen restauratie in Kudelstraat en KalslagenVoor Schoorsteen renovatie in Kudelstraat en Kalslagen moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een goede specialist in schoorsteen vegen en tegelijkertijd ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Kudelstraat en Kalslagen NL-ZH, zoals vele andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken zal krijgen met een oprechte daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch offereren. Daar kunt u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om kosten en overbodige moeite te besparen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een gehele schoorsteen restauratie betekent het compleet weghalen, dan opnieuw metselen en schoonmaken van uw schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen restauratie werkwijze (in grote lijnen):

 • het verwijderen van oud schoorsteen afval
 • plaatsen van een bouwsteiger
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis weg halen
 • metselen van metsel stenen
 • plaatsen van spouwmuur isolatie (optie)
 • monteren van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel metselen
 • schoorsteen pot installatie
 • schoorsteenkap monteren
 • verwerken van daklood
 • dakgoten schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Op onze website ziet u her en der plaatjes van onze eerdere restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is sowieso anders. In het geval van schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie van meerdere schoorstenen dan bieden wij uiteraard goede korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Kudelstraat en Kalslagen

algehele schoorsteen restauratie in Kudelstraat en KalslagenU begrijpt waarschijnlijk (op voorhand dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie prijs is al naar gelang uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen restauratie ongeveer 7 dagen kan duren (met 2 werknemers). Uw richtprijs zal ongeveer zijn tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij werknemers ongeveer een hele week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten beduidend minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen renovatie richtprijs is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Kudelstraat en Kalslagen

Houtkachel kopen Kudelstraat en Kalslagen

houtkachel kopen Kudelstraat en KalslagenOverweegt u wellicht een beste houtkachel kopen??, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel vinden
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en 2 de nieuwe kachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachel handelaar is echter geen installatie bedrijf, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij zeer goed dat een kachelwinkel NIET uw kachel ook voor u installeert (u kunt de kachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij bovendien gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels zeker voor u het beste zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij echt ieder type, merk en model kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald geen cent meer dan wanneer u een haard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze dienstverlening) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Het is geen geheim dat betrouwbare schoorsteenvegers schaars zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, voordelig en vakkundig en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Kudelstraat en Kalslagen.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormgeving zo zijn er :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale kachels
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in Kudelstraat en KalslagenHoutkachels zijn in populariteit gestegen dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is ervaren in de installatie en het installeren van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachels en open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen een goede kwaliteit!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • inbouw houtkachel te koop
 • rookgasafvoer houtkachel
 • houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Kudelstraat en Kalslagen

Het is meestal verstandig een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Kudelstraat en Kalslagen

Een goede hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hrna een stooktijd van gemiddeld twee uur (nog steeds) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel aanschaffen in Kudelstraat en KalslagenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze ruime ervaring met houtkachels kan Van der Meij u gelijk een goed advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop snel uw moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een knusse temperatuur in uw woning en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor alle klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerker in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Kudelstraat en Kalslagen met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mvbox schoonmaken in Kudelstraat en Kalslagen

Mechanische ventilatie reinigen Kudelstraat en Kalslagen

meganische mvbox schoonmaken in Kudelstraat en KalslagenMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend huis ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de luchtwegen.

Er zijn verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen bedrijven schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem reinigen
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenvegers maakt u graag verstandiger op het gebied van mechanische ventilatie installeren of schoonmaken.

dakgoot vegen Kudelstraat en Kalslagen

Dakgoot reinigen Kudelstraat en Kalslagen

dakgoot vegen Kudelstraat en KalslagenDakgoot schoonmaken in Kudelstraat en Kalslagen kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Kudelstraat en Kalslagen

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een opdracht die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge woningen maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schep of eventueel met een hogedrukreiniger. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer vuil zal zijn zodat het regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regen ton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Kudelstraat en Kalslagen

Niet alleen dakgoot laten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger regenpijp Kudelstraat en Kalslagen

Ook voor bladvanger dakgoot} in Kudelstraat en Kalslagen kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen op deze manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Reinigen dakgoten prijs Kudelstraat en Kalslagen

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; eventuele extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Kudelstraat en Kalslagen

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Kudelstraat en Kalslagen

Dak en schoorsteen specialist Kudelstraat en Kalslagen

dak en schoorsteen specialist Kudelstraat en KalslagenSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Kudelstraat en Kalslagen aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Kudelstraat en Kalslagen in de provincie Noord-Holland.

Heeft u interesse!? Uitstekend!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens dit bezoek zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u vrijwel direct een goed en passend advies aanbieden met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Kudelstraat en Kalslagen

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bewoners en bedrijven in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Kudelstraat en Kalslagen; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt af en toe de Hollandse woonplaats van Kudelstraat en Kalslagen; een woonplaats in de gemeente Aalsmeer. Deze mooie woonplaats ligt in postcodegebied: 1433, in de Hollandse provincie Noord-Holland in Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand snel komen bezichtigen. Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal gaan kosten.

Ook voor stooktoestel onderdelen en accessoires mag u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen per week beschikbaar in Kudelstraat en Kalslagen, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar van van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteen vegen uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten