Allround dak en schoorsteenspecialist Leiden

Schoorsteenveger Leiden

beste Schoorsteenveger LeidenZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Leiden met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel enthousiaste (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping ontstaat een groter risico van schoorsteen brand. Van der Meij Dakwerkers voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, in deze pagina kunt u lezen wat wij als professionele schoorsteen veger kunnen uitvoeren.

U krijgt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgave, inzichtelijk advies en zeer prettige klanten-service.

Schoorsteen vegen in Leiden

Van der Meij schoorsteenvegers berekent geen extra voorrijkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de stad Leiden. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenvegers Leiden

erkende schoorsteenvegers LeidenVan der Meij is een allround schoorsteenveger gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels 16+ jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de stad Leiden zoals bijvoorbeeld met;

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • metselen schoorsteen prijs Leiden
 • rvs rookkanaal Leiden
 • wanneer rookgasafvoer vervangen
 • roterende schoorsteenkap
 • open haard

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteen kap plaatsen in Leiden

Schoorsteenkap Kopen Leiden

schoorsteen kap plaatsen in LeidenEen schoorsteenkap kopen in Leiden? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en installeren voor u de beste schoorsteenkap in Leiden NL-ZH. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen VOORDEEL-KORTING prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist bied ook de allerbeste schoorsteenkap in Leiden NL-ZH. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a SCHERPE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteenspecialist Van der Meij Installateur biedt tevens de meest beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de allerbeste uitstekende schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Leiden

Rookkanaal aanleggen Leiden

enkel-wandig rookkanaal kopen in LeidenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Leiden

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als schoorsteenveger goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Leiden

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal kopen in LeidenEen dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd gemaakt van roestvrij staal (rvs). Een enkel-wandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen? Let dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij u het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Leiden

Schoorsteen renovatie Leiden

complete schoorsteen renovatie in LeidenVoor Schoorsteen renovatie in Leiden moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een vakbekwaam een schoorsteenveegbedrijf en tevens druk bezig schoorsteenrenovatie in Leiden NL, zoals veel andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig vervangen moet worden, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een eerlijke en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij schoorsteen voegbedrijf doet NIET in kostenverhogende ‘fabeltjes’. Wij garanderen een vaste dat een vaste kostprijs voor het renoveren van een schoorsteen niet mogelijk is zonder een visuele inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteenrenovatie ongeveer 5 tot 6 dagen kan duren (met twee van onze monteurs). De prijs-indicatie is ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het kost twee Van der Meij personeelsleden circa een hele week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap installeren en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs bij een volledige schoorsteenrenovatie.

De schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw bestaande schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachel aanschaffen in Leiden

Houtkachel kopen Leiden

houtkachel aanschaffen LeidenWilt u eventueel een goede houtkachel kopen?, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel bezoeken
 3. Van der Meij inschakelen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de bestelde kachel ook nog eens moet worden aangesloten… Een houtkachel dealer is echter geen installateur, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Aangezien wij regelmatig samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als specialist dat een kachelwinkel NIET uw kachel OOK voor u installeert (u kunt de kachel alleen KOPEN vanuit de showroom. Onze praktijkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt ieder type, merk en model houtkachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder dan wanneer u een houtkachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een erkende schoorsteenveger. Denk erom dat vakkundige schoorsteenbedrijven bijna niet te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet verkocht en kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Leiden NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormgeving zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale haarden
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in LeidenHoutkachels zijn populairder geworden gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel met name ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de montage en de installatie van zorgvuldig gekozen. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en direct aanschaffen tegen een uitstekende kwaliteit!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht voor wat betreft de volgende opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • kachelpijp houtkachel
 • kosten inbouw houtkachel
 • rookgasafvoer houtkachel
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

HR Houtkachel kopen Leiden

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een Hoge Rendement houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Leiden

Een beste HR houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een stooktijd van ongeveer twee uur (nog steeds) 24 uur heet blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus eigenlijk niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren o.a. de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in LeidenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u direct een professional advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit volledig gratis aan.

Bestel vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek design houtkachel voor een warme warmte in uw woning of kantoor via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenspecialist in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Leiden met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische mv box reinigen in Leiden

Mechanische ventilatie reinigen Leiden

mechanische ventilatiesysteem schoonmaken in LeidenMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er zijn verschillenden typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen renovatie reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp reinigen
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesysteem reinigen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag slimmer op het gebied van meganische ventilatie systemen en/of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Leiden

Dakgoot reinigen Leiden

dakgoot schoonmaken LeidenReinigen van dakgoten in Leiden is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Leiden

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgoot service een klus wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge panden maken wij goed schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of soms met een hogedrukspuit. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer vuil zal zijn zodat uw regenwater wederom probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in uw regenton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Leiden

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij waardoor boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Leiden

Ook voor bladvanger regenpijp} in Leiden kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Leiden

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Leiden

Een alles inclusief prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Leiden

Dak en schoorsteen specialist Leiden

Schoorsteenspecialist LeidenSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Leiden aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Leiden in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Goedzo! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Door onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u direct een passend advies aanbieden met een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen restauratie diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteenkap besteld via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Leiden

Van Der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Leiden; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt vrij veel de Nederlandse stad van Leiden; een stad in de gemeente Leiden. Deze leuke stad heeft als postcode gebied; 2300, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens dit bezoek zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Ook voor mechanische ventilatie accessoires en onderdelen mag u ons aanspreken.

Van der Meij Dakwerker staat 7 dagen per week bereikbaar in Leiden, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 0614786157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten