Erkende schoorsteenservice Leiderdorp

Erkende Schoorsteenveger Leiderdorp

allround Schoorsteenveger LeiderdorpZoekt u een vakkundige Schoorsteenveger in Leiderdorp met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel vaste klanten (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk omdat bij roetophoping ontstaat een groter risico van schoorsteenbrand!!!. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt min of meer iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom graag door, onderstaand kunnen particulieren en bedrijven zien wat Van der Meij als vakbekwame schoorsteenservice kunnen doen.

Voor u maken wij een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, kostenbesparend advies en zeer prettige klanten service.

Schoorsteen vegen in Leiderdorp

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN EXTRA voorrijdkosten met betrekking tot werkbezoek bij u in de woonplaats Leiderdorp. Wij komen dus graag bij u langs !

Vakkundige dak en schoorsteenspecialist in Leiderdorp

ervaren schoorsteenservice LeiderdorpVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg onderneming gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij beschikt over als v.o.f ondertussen langer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Leiderdorp zoals onder andere met;

 • dakdoorvoer ventilatie
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • een schoorsteen metselen Leiderdorp
 • houtkachel rookkanaal Leiderdorp
 • rookgasafvoer afstand tot raam
 • schoorsteenkap cv ketel
 • prijzen open haarden

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

schoorsteenkap vervangen in Leiderdorp

Schoorsteenkap Kopen Leiderdorp

schoorsteenkap vervangen in LeiderdorpEen schoorsteenkap kopen in Leiderdorp!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkappen in Leiderdorp. Wij installeren en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Installateur heeft tevens de meest beste schoorsteenkap in Leiderdorp Nederland. Vandermeij verkoopt en monteert nieuwe schoorsteenkappen tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van der Meij Dakwerkers Van der Meij Schoorsteenspecialist biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteenkappen prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste uitstekende schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Leiderdorp

Rookkanaal aanleggen Leiderdorp

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in LeiderdorpWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Leiderdorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf goed ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Leiderdorp

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in LeiderdorpEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkel-wandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal u er rekening mee heeft gehouden met de volgende kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een houtkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw pelletkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen restauratie in Leiderdorp

Schoorsteen renovatie Leiderdorp

totale schoorsteen restauratie in LeiderdorpVoor Schoorsteen renovatie in Leiderdorp moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een betere een schoorsteenveegbedrijf en tevens druk in de weer schoorsteenrenovatie in Leiderdorp NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo het beste dat u te maken heeft met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van Der Meij schoorsteen voegbedrijf verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch informeren. Daar kunt u zeker van zijn!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een algehele schoorsteen renovatie wil zeggen het compleet weghalen, dan wederom metselen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Overzicht van schoorsteen renovatie werkwijze (in grote lijnen):

 • het afvoeren van oud schoorsteen afval
 • huren en plaatsen van steigers
 • uitslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof verwijderen
 • metselen van nieuwe bouwstenen
 • plaatsen van spouwmuurisolatie (optie)
 • plaatsen van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteen pot monteren
 • schoorsteenkap installeren
 • aanbrengen van daklood
 • dakgoten schoonmaken GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal GRATIS

Op onze website ziet u hier en daar afbeeldingen van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten restauratie herstel projecten. Iedere schoorsteen is sowieso verschillend. In het geval van schoorsteenpijp of schoorsteen herstel bij een aantal schoorstenen dan bieden wij ongetwijfeld mooie korting op de prijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Leiderdorp

algehele schoorsteen restauratie in LeiderdorpU snapt wellicht (op voorhand dat een vaste prijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteenveger weet vanuit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie ongeveer 7 dagen zal duren (met 2 collega’s). De prijs ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een hele week (5 dagen) om een bestaande schoorsteen stenen helemaal af te breken, af te voeren en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, dus kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een complete schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel aanschaffen in Leiderdorp

Houtkachel kopen Leiderdorp

houtkachels kopen LeiderdorpOverweegt u misschien een nieuwe houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Een online winkel vinden
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens aangesloten moet worden! Een houtkachel wederverkoper is niet automatisch ook schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij nauw samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij maar al te goed dat een kachelwinkel niet! uw houthaard ook voor u installeert (u kunt uw houtkachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel waarschijnlijk voor u het toepasselijk zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons absoluut elk type, merk en model kachel bestellen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder als dat u een kachel zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook leuk dat u zich (via ons) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een erkende schoorsteenveger. Het is geen geheim dat “eerlijke” schoorsteenvegers moeilijk te vinden zijn.

2e hands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten binnen de regio Leiderdorp.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een haard kan diverse vormgeving zo zijn er ;

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in LeiderdorpHoutkachels worden steeds meer gewild gezien het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in het leveren en het plaatsen van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en open haarden kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk aanschaffen tegen een uitstekende kwaliteit!!!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • inbouw houtkachel te koop
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • ronde hangende houtkachel
 • houtkachel vloerplaat
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Leiderdorp

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld Hoge Rendement houtkachels: dit zijn houtkachels waarbij die hitte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste HR Houtkachel Leiderdorp

Een beste hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat een hrna een tijd van ongeveer 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de beste topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De beste houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachels
 • Contura houtkachel
 • Dovre houthaard
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houthaard
 • Jotul houtkachels
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachel kopen in LeiderdorpU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u ter plaatse een professional advies, prijs indicatie en offerte overhandigen. Wij bieden dit uitstekend aan.

Koop snel een klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een gezellige sfeer in uw huis en/of gebouw via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot reinigen INBEGREPEN DUS GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Leiderdorp met uitstekende aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatiebox reinigen in Leiderdorp

Mechanische ventilatie vervangen Leiderdorp

mechanische mvbox schoonmaken in LeiderdorpMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons zo gebeurt!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesystemeninstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een prima werkend huisventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er bestaan diverse soorten ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • MV box schoonmaken
 • ventilatiesystemen schoonmaken specialist
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem huis
 • meganische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatiesysteem installatie en schoonmaken.

dakgoot reinigen Leiderdorp

Dakgoot reinigen Leiderdorp

dakgoot reinigen LeiderdorpReinigen dakgoten in Leiderdorp kunt u prima over laten aan Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij vinden altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Leiderdorp

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als gespecialiseerde dakgotenreiniger een klus wat geen enkel probleem is (op iedere gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en bladvrij meestal met een schep of soms met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw regenwater afvoer niet meer zal lekken zodat uw regenwater wederom normaal wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in uw regenton. Ook voor reparatie van gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Leiderdorp

Niet alleen reinigen van dakgotenechter ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Leiderdorp

Ook voor bladvanger groot} in Leiderdorp kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen hierdoor niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en uw regenpijp te verstoppen).

Kosten dakgoot laten reinigen Leiderdorp

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een zwaar vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Leiderdorp

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons benaderen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Leiderdorp

Dak en schoorsteen specialist Leiderdorp

Schoorsteenspecialist LeiderdorpErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Leiderdorp aan bedrijven en gezinnen in de woonplaats Leiderdorp in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Heel goed! Na uw verzoek via onze website zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kunnen wij u onmiddelijk een no-nonsens advies geven en een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een nieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Leiderdorp

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bewoners en bedrijven in de lokale regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Leiderdorp; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt regelmatig de leuke woonplaats van Leiderdorp, een woonplaats in de gemeente Leiderdorp. Deze fijne woonplaats heeft als postcode gebied; 2350, in de Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw pand snel bezoeken. Tijdens onze inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren en wat het ongeveer zal kosten.

Ook voor stooktoestellen accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Leiderdorp, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteendak en schoorsteenspecialist uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten