Vakkundige schoorsteenservice in Leidschendam

Erkende Schoorsteenveger Leidschendam

ervaren Schoorsteenveger LeidschendamZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Leidschendam met veel goede referenties in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk ingehuurd door zeer veel uiterst tevreden (allen inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roetophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Dakwerker voorkomt eigenlijk min of meer dagelijks schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina inwoners en bedrijven zien wat wij als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen uitvoeren.

Voor u maken wij een GRATIS en vrijblijvende offerte, professioneel advies en een altijd vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Leidschendam

Van der Meij schoorsteenservice rekent GEEN EXTRA voorrijdkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Leidschendam NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Erkende schoorsteenveger Leidschendam

erkende schoorsteenvegers LeidschendamVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf ondertussen meer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de woonplaats Leidschendam zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie vervangen
 • schoorsteen gaskachel vegen
 • metselen schoorsteen prijs Leidschendam
 • houtkachel rookkanaal Leidschendam
 • wat is een rookgasafvoer
 • smeedijzeren schoorsteenkap
 • open haard kopen

Ook voor dakgoot onderdelen of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkappen plaatsen in Leidschendam

Schoorsteenkap Kopen Leidschendam

schoorsteenkap plaatsen in LeidschendamU wilt een schoorsteenkap kopen in Leidschendam? Wij bieden voor u de beste schoorsteenkap in Leidschendam NL-ZH. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveger levert tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Leidschendam Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijs.

Van der Meij Schoorsteen vegen Van Der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de allerbeste roterende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt eveneens de beste uitstekende schoorsteenkap en installeert uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Leidschendam

Rookkanaal aanleggen Leidschendam

enkelwandig rookkanaal kopen in LeidschendamWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw houtkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of houtkachel rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Leidschendam

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem!! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf uitstekend expert in vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal gashaard
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal aanleggen in Leidschendam

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rook-kanaal vervangen in LeidschendamEen dubbelwandige buis voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is vrijwel altijd uitgevoerd in roestvrij staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen en stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnendiameter van een pelletkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw pelletkachel
 • Een roetkanaal moet tevens minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een goed antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen restauratie in Leidschendam

Schoorsteen renovatie Leidschendam

totale schoorsteen restauratie in LeidschendamVoor Schoorsteen renovatie in Leidschendam moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een goede specialist in schoorsteen vegen en ook zeer druk in de weer schoorsteenrenovatie in Leidschendam NL-ZH, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen renovatie specialist, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een schoorsteenrenovatie bedrijf doet NIET in dure ‘fabeltjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar kunt u op vertrouwen!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een totale schoorsteen restauratie wil zeggen het compleet verwijderen, dan weer metselen en schoonmaken van een schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteen renovatie stappen (in grote lijnen):

 • het weghalen van oude schoorsteen afval
 • huren en plaatsen van steigers
 • slijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis en stof verwijderen
 • kopen en metselen van nieuwe bouwstenen
 • aanbrengen van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • monteren van spouwanker-systeem (optie)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot installatie
 • schoorsteenkap plaatsen
 • monteren van dak lood
 • dakgoot reinigen GRATIS
 • schoorsteen vegen van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u links en rechts afbeeldingen van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is altijd verschillend. Bij rookafvoerkanaal of schoorsteen renovatie van meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij uiteraard aantrekkelijke korting op de kostprijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Leidschendam

algehele schoorsteen restauratie in LeidschendamU snapt hopelijk (vanzelfsprekend dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie prijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer een week kan duren (met 2 collega’s). Uw prijs-indicatie ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij werknemers circa een hele werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een complete schoorsteen restauratie.

De schoorsteen restaureren richtprijs zal liggen tussen de 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. U begrijpt dat dit minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

 

mechanische mvbox reinigen in Leidschendam

Mechanische ventilatie schoonmaken Leidschendam

mechanische mv box reinigen in LeidschendamMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkende mechanische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur voor alle typen ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is vele malen beter voor uw persoonlijke gezondheid.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatie systemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • mechanische ventilatie reinigen
 • mv box schoonmaken
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw specialist
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen bedrijven
 • mechanische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag meer wijzer voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en schoonmaken.

dakgoot reinigen Leidschendam

Dakgoot reinigen Leidschendam

dakgoot vegen LeidschendamReinigen dakgoten in Leidschendam kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Leidschendam

Reiniging van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoot service een taak wat geen probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schep of soms met een hogedrukspuit. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw gebouw of wordt opgevangen in een regenton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Leidschendam

Niet alleen dakgoot laten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger groot Leidschendam

Ook voor bladvanger groot} in Leidschendam kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat deze en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boombladeren krijgen op deze bewezen manier niet de kans om in de dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Leidschendam

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Leidschendam

Een totaal prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

dak en schoorsteen specialist Leidschendam

Dak en schoorsteen specialist Leidschendam

Schoorsteenspecialist LeidschendamSchoorsteenveeg onderneming Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Leidschendam aan bedrijven en particulieren in de woonplaats Leidschendam in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u telefoneren voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk bezoeken.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renovatie kunnen wij u vrijwel direct een professional advies aanbieden en een richtprijs.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijvoorbeeld een gloednieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Leidschendam

Van der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Leidschendam; Van der Meij schoorsteenservice bezoekt geregeld de leuke woonplaats genaamd Leidschendam, een woonplaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze mooie woonplaats heeft als postcode-gebied: 2260, in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw bedrijfspand of woning volgens afspraak bezoeken. Tijdens ons bezoek zullen wij met een ladder wat de situatie is en wat het zal gaan kosten.

Overigens ook voor mechanische ventilatie onderdelen en accessoires kunt u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen per week beschikbaar in Leidschendam, Zuid-Holland NL-ZH. Beschikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur Bel 06 14786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten