Vakkundige schoorsteenveger in Leimuiden

Beste Schoorsteenveger Leimuiden

ervaren Schoorsteenveger LeimuidenZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Leimuiden met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel tevreden (allen bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping ontstaat een groot risico van schoorsteen brand. Van der Meij Dakwerker voorkomt eigenlijk dagelijks schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom gerust verder, onderstaand kunt u bekijken wat wij als professionele schoorsteenservice kunnen betekenen.

Wij maken voor u gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klantenservice.

Schoorsteen vegen in Leimuiden

Van der Meij schoorsteenveger rekent GEEN extra voorrijkosten voor een afspraak met u in de dorp Leimuiden NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteen veger Leimuiden

vakkundige schoorsteen veger LeimuidenVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als kleinbedrijf familiebedrijf inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; met name ook in de dorp Leimuiden zoals met:

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • schoorsteen afdichten
 • schoorsteen dichtmetselen Leimuiden
 • rookkanaal houtkachel Leimuiden
 • rookgasafvoer installeren
 • prefab schoorsteenkap
 • prijzen open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteen kap plaatsen in Leimuiden

Schoorsteenkap Kopen Leimuiden

schoorsteenkap plaatsen in LeimuidenEen schoorsteenkap kopen in Leimuiden?? Dat kan via Van der Meij schoorsteenservice. Wij verkopen en installeren de beste schoorsteenkap in Leimuiden. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf levert tevens de beste schoorsteenkappen in Leimuiden NL-ZH. Van der Meij verkoopt en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen a SCHERPE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Dakwerker Van Der Meij Schoorsteenveger levert tevens de beste draaiende schoorsteen kap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft tevens de beste vierkante schoorsteenkap en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal plaatsen in Leimuiden

Rookkanaal aanleggen Leimuiden

enkelwandig rookkanaal kopen in LeimuidenWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of houtkachel rookkanaal keuren, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Leimuiden

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen probleem! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming prima ervaren met vele rookkanaal uitvoeringen zoals bijvoorbeeld:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrisch kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Leimuiden

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal aanleggen in LeimuidenEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is meestal uitgevoerd in roestvaststaal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? wees dan alert dat u tijdens het monteren van de een rookkanaal dat u rekening gehouden heeft met de volgende kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een houtkachel, rookkanaal mag nooit kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. gashaard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze logische vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is uiteraard geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

totale schoorsteen restauratie in Leimuiden

Schoorsteen renovatie Leimuiden

gehele schoorsteenrenovatie in LeimuidenVoor Schoorsteen renovatie in Leimuiden moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren schoorsteen specialist en ook zeer druk schoorsteenrenovatie in Leimuiden NL, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een kapotte schoorsteen die gerenoveerd moet worden, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteenrenovatie bedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een eerlijke daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij specialist in schoorsteen renoveren verkoopt GEEN dure ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon offereren. Daar kunt u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor om de kosten te beperken.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteenrenovatie?

Een totale schoorsteen restauratie betekent het compleet slopen, dan weer opbouwen en reinigen van uw schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteenrenovatie stappen (over het algemeen):

 • het weghalen van oud schoorsteen puin
 • huren van een muur steiger
 • uitslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof verwijderen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • monteren van spouwmuur isolatie (optioneel)
 • monteren van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteen kap installatie
 • installeren daklood
 • dakgoten schoonmaken INBEGREPEN
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Via deze website ziet u her en der afbeeldingen van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Elke schoorsteen is ongetwijfeld verschillend. Indien schoorsteenpijp of schoorsteen restauratie van meerdere schoorstenen dan geeft Van der Meij ongetwijfeld goede korting op de prijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Leimuiden

totale schoorsteen restauratie in LeimuidenU snapt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet bestaat zonder een oog onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie richtprijs is afhankelijk uw situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat een bestaande schoorsteen renovatie circa een week kan duren (met 2 van onze monteurs). De prijs zal ongeveer zijn ergens tussen de 500 euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij werknemers pak ‘em beet een hele week (5 werkdagen) om een bestaande schoorsteen stenen volledig af te breken en verwijderen en opnieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten stukken minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie bij een volledige schoorsteen restauratie.

Een schoorsteen renovatie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook de bestaande schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Leimuiden

Houtkachel kopen Leimuiden

houtkachel aanschaffen LeimuidenWilt u wellicht een beste houtkachel kopen?, dan kunt u 3 dingen doen:

 1. Houtkachel winkel opzoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij inschakelen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook nog eens moet worden aangesloten! Een houtkachel handelaar is echter geen schoorsteen specialist, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij geregeld samenwerken met een aantal kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel niet! uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de kachel enkel maar KOPEN vanuit de winkel. Onze werkervaring als installatie bedrijf komt dus goed van pas. U bespaard tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels waarschijnlijk het beste zal zijn (ivm. de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij werkelijk ieder type, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het ook best leuk dat u zich (door onze inmenging) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft ook niet op zoek te gaan naar een installateur. Het is geen geheim dat goede schoorsteenbedrijven schaars zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten binnen de regio Leimuiden.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachel aanschaffen in LeimuidenHoutkachels zijn populairder geworden dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een zeer hoog rendement.

Van der Meij is specialist in het monteren en het plaatsen van goede houtkachels. Ook voor een pelletkachel of openhaard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen de allerbeste prijs!!!

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van de volgende lijst:

 • te koop houtkachel
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • houtkachel pijp
 • inbouw houtkachel te koop
 • houtkachel zonder afvoer
 • houtkachel binnen
 • hangende kachel prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • lage houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Leimuiden

Het is meestal het beste om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel, dit is een houtkachel waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Leimuiden

Een beste hr houtkachel kan er bijv. voor zorgen dat de HR houtkachelna een tijd van gemiddeld twee uur (aanhoudend) 24 uur warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter iets langer. Na twee uur stoken hoeft u dus weinig meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de betere topmerken. Wij leveren onder andere deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachel
 • Dovre houtkachel
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachels
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in LeimuidenU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u gelijk een passend advies, kostprijs en offerte geven. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel vandaag nog uw moderne, landelijk of klassiek model houtkachel voor een gezellige temperatuur in uw huis of bedrijfsgebouw via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen restauratie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Leimuiden met uitstekende aanbevelingen!? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische MV box reinigen in Leimuiden

Mechanische ventilatie reinigen Leimuiden

meganische ventilatiesystem reinigen in LeimuidenMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij geen probleem!!! Van der Meij is een bedreven en erkend mechanische ventilatiesysteeminstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Op tijd uw meganische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een mooi schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw luchtwegen.

Er bestaan verschillenden typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatie schoonmaken
 • mv box schoonmaken
 • ventilatiesystemen woningen reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie specialist
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesystemen utiliteitsbouw
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerker maakt u graag verstandiger voor wat betreft meganische ventilatiesysteem installatie en schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Leimuiden

Dakgoot reinigen Leimuiden

dakgoot reinigen LeimuidenDakgootreiniging in Leimuiden kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Leimuiden

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgotenreiniger een klusje wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij grondig schoon en bladvrij vaak met een schepje of mogelijk met een hogedrukwaterstraler. Camera-gestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Wij zorgen er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat uw regenwater weer goed wordt afgevoerd naar de riolering van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons benaderen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Leimuiden

Niet alleen dakgoot schoonmakenmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger dakgoot Leimuiden

Ook voor bladvanger groot} in Leimuiden kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen hierdoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Leimuiden

Van der Meij rekent een voordelige vaste dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden netjes van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Leimuiden

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Leimuiden

Dak en schoorsteen specialist Leimuiden

Schoorsteenspecialist LeimuidenSchoorsteenveger Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Leimuiden aan bedrijven en gezinnen in de plaats Leimuiden in de provincie Zuid-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!! Na uw verzoek via onze website zullen wij u bellen voor een bezoek afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens ons bezoek zullen wij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze ruime ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kunnen wij u direct een passend advies aanbieden met daarbij een kostprijs.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijv. een gloednieuwe schoorsteen kap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Leimuiden

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan particulieren en bedrijven in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Leimuiden; Van der Meij schoorsteenvegers bezoekt af en toe de Nederlandse dorp van Leimuiden; een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze fijne dorp heeft als postcode-gebied; 2450, gelegen in de Hollandse provincie Zuid-Holland in Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning persoonlijk komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij direct de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen en wat het zal gaan kosten.

Ook voor mechanische ventilatie onderdelen en accessoires kunt u ons aanspreken.

Van Der Meij Dakwerker staat 7 dagen pw. bereikbaar in Leimuiden, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Telefoon 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenservice uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten