Schoorsteenveger Lisse Nederland

Schoorsteenveger Lisse

ervaren Schoorsteenveger LisseZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Lisse met veel goede aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ??

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door vele opgewekte (allemaal inwoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk omdat bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt in principe iedere dag schoorsteen brand.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom gerust door, in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven zien wat Van der Meij als professionele dak en schoorsteenspecialist kunnen uitvoeren.

U ontvangt van ons gratis en geheel vrijblijvende prijsopgaaf, inzichtelijk advies en de meest vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Lisse

Van der Meij schoorsteenvegers rekent voor het schoorsteenvegen in Lisse geen extra voorrijkosten met betrekking tot bezoek met u in de woonplaats Lisse NL-ZH.

Wij komen graag bij u langs !

Ervaren dak en schoorsteenspecialist Lisse

ervaren dak en schoorsteenspecialist LisseVan der Meij is een allround schoorsteenveger uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf ondertussen langer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de woonplaats Lisse zoals met:

 • ventilatie reinigen
 • schoorsteen voegen
 • een schoorsteen metselen Lisse
 • dubbelwandig rookkanaal Lisse
 • flex rookgasafvoer
 • schoorsteenkap natuursteen
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons inhuren.

schoorsteen kap plaatsen in Lisse

Schoorsteenkap Kopen Lisse

schoorsteen kap kopen in LisseEen schoorsteenkap kopen in Lisse? Dat kan via Van der Meij dak en schoorsteenspecialist. Wij verkopen en plaatsen de beste schoorsteenkappen in Lisse NL-ZH. Van der Meij installeert en leveren uw nieuwe schoorsteenkap, u kan bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteen veger heeft ook de meest beste schoorsteenkap in Lisse Nederland. Van der Meij verkoopt en plaatst uw nieuwe schoorsteenkap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van Der Meij Schoorsteen vegen biedt tevens de beste ronde schoorsteen kap en installeert nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt tevens de allerbeste ronde schoorsteenkap en installeert nieuwe schoorsteenkappen tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkelwandig rookkanaal plaatsen in Lisse

Rookkanaal aanleggen Lisse

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in LisseWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw allesbrander of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of gashaard rookkanaal renovatie, is een specialistisch beroep dat Van der Meij uitstekend begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Lisse

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Wij zijn als erkend schoorsteenveegbedrijf goed geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Lisse

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkelwandig rookkanaal plaatsen in LisseEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn haast altijd gemaakt van roestvaststaal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen?? wees dan alert dat u tijdens de rookkanaal montage u er rekening mee heeft gehouden met de volgende belangrijke instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, roetkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw houtkachel
 • Een roetkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is natuurlijk nog geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen restauratie in Lisse

Schoorsteen renovatie Lisse

complete schoorsteen renovatie in LisseVoor Schoorsteen renovatie in Lisse moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een ervaren een expert in schoorstenen en ook druk bezig schoorsteenrenovatie in Lisse NL, zoals vele andere woonplaatsen in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig vervangen moet worden, laat u zich dan VRIJBLIJVEND adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij schoorsteen renovatie specialist verkoopt GEEN kostenverhogende ‘nepverhalen’. Wij garanderen een eerlijke dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele inspectie. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit de praktijk dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer 7 dagen zal duren (met twee werknemers). Onze prijs is ergens tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij personeelsleden pak ‘em beet een werkweek (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken, af te voeren en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen restauratie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel werk kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteenrenovatie.

Een schoorsteen restauratie prijs-indicatie is vanaf 95 euro en 950 euro. Wij kunnen ook uw huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

houtkachel kopen in Lisse

Houtkachel kopen Lisse

houtkachel aanschaffen LisseWilt u eventueel een nieuwe houtkachel kopen?, dan kunt u drie dingen doen:

 1. Houtkachelwinkel bezoeken
 2. Een online winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 en/of 2 de nieuwe kachel ook nog eens aangesloten moet worden… Een houtkachel verkoper is niet automatisch ook schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachels niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met diverse kachelwinkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel NIET uw houthaard ook voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als schoorsteenspecialist komt dus goed van pas. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van ons bovendien gratis en vrijblijvend maatwerk advies. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachels absoluut het toepasselijk zal zijn (rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons echt elk type, merk en model houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald een stuk minder dan wanneer u een houtkachel in een winkel zou kopen. De markt prijzen voor een houtkachel blijven ongewijzigd. U betaald bij Van der Meij gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een vakkundige en erkend schoorsteen veegbedrijf. Het is geen leugen dat “eerlijke” schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Wij werken snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Lisse NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een brandhaard kan diverse vormen hebben zo zijn er ;

 • Vierkante haarden
 • Vertikale haarden
 • Horizontale kachels
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrijhangende haarden en vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). wij verkopen helaas geen gashaard omdat wij daar helaas niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels aanschaffen in LisseHoutkachels zijn gewild vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een open haard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is gespecialiseerd in de montage en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk kopen tegen de allerbeste prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij Van der Meij terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige pijp voor houtkachel
 • houtkachel rookkanaal
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • houtkachel hangend prijs
 • vloerplaat kacheltegels
 • aantrekkelijke houtkachel prijs

hr Houtkachel kopen Lisse

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, onder HR wordt verstaan een “Hoge Rendement” houtkachel: dit is een houtkachel waarmee die hitte die ontstaat goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Lisse

Een goede hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een HR houtkachelna een tijd van ongeveer 2 uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. Gedurende het voorjaar en najaar zal het stoken wat korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren onder andere de volgende typen hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houthaard
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houthaard
 • Nordic Fire houthaard

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels aanschaffen in LisseU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring met houtkachels kunnen wij u onmiddelijk een goed en passend advies, kostprijs en offerte aanbieden. Wij bieden dit vertrouwd aan.

Bestel vandaag nog uw klassiek, landelijk of modern design houthaard voor een rustgevende sfeer in uw woning of pand via Van der Meij schoorsteenveger.

Dakgoot reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen renovatie diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteen vegen in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare houtkachel specialist in Lisse met uitstekende referenties??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

meganische ventilatie schoonmaken in Lisse

Mechanische ventilatie schoonmaken Lisse

mechanische MV box reinigen in LisseMechanische ventilatie schoonmaken is voor ons een kleine moeite!! Van der Meij is een ervaren en erkend meganische ventilatiespecialist cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend woning ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatie schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de persoonlijke gezondheid.

Er bestaan uiteenlopende typen ventilatie systemen voor verschillende doeleinden.

 • mechanische ventilatiesysteem reinigen
 • ventilatiebox reinigen
 • ventilatiesystemen in huis schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie specialist
 • ventilatiesysteem installeren
 • mechanische ventilatie kopen
 • mechanische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteen vegen maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie of schoonmaken.

dakgoot schoonmaken Lisse

Dakgoot reinigen Lisse

dakgoot reinigen LisseReinigen van dakgoten in Lisse is een mooie klus voor Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Lisse

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoot service een opdracht wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van hoge of lage woningen maken wij goed schoon en bladvrij vaak met een schep of mogelijk met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Regenwater afvoer

Van der Meij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater weer probleemloos wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook gootdrain kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Lisse

Niet alleen dakgoot schoonmakenechter ook voor dakgootbescherming en dakgootpreventie kunt u bij ons terecht zodat boom bladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren is een goed idee.

Bladvanger dakgoot Lisse

Ook voor bladvanger dakgoot} in Lisse kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat deze en regenpijp bladvrij blijft. Boom bladeren krijgen daardoor niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Lisse

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoonmaken van een ernstig vervuilde dakgoot neemt meer tijd en materieel in beslag en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij doen niet aan vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Lisse

Een totale prijs voor dakgoot schoonmaken en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Lisse

Dak en schoorsteen specialist Lisse

dak en schoorsteen specialist LisseErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bied diensten als dak en schoorsteen specialist Lisse aan bewoners en bedrijven in de woonplaats Lisse in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zullen wij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Gezien onze jarenlange ervaring met schoorsteen renovatie kan VanderMeij u onmiddelijk een goed en passend advies overhandigen inclusief een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen herstel diensten besteld of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kap aanschaft via ons.

Schoorsteen vegen in Lisse

Van Der Meij is een allround dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel bedrijven en particulieren in de Hollandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Lisse; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt nogal vaak de mooie woonplaats genaamd Lisse; een woonplaats in de gemeente Lisse. Deze mooie woonplaats ligt in postcode-gebied; 2160, gelegen in onze Nederlandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een bezoek afspraak en uw pand persoonlijk bezoeken. Tijdens ons bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag gaan kosten.

Overigens ook voor schoorsteen accessoires en onderdelen mag u ons benaderen.

Van der Meij Schoorsteenveger staat 7 dagen pw. bereikbaar in Lisse, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Bel 0614786157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten