Beste dak en schoorsteenspecialist Nieuw-Vennep

Erkende Schoorsteenveger Nieuw-Vennep

erkende Schoorsteenveger Nieuw-VennepZoekt u een betrouwbare Schoorsteenveger in Nieuw-Vennep met veel goede referenties in de provincie Noord-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk gebeld door zeer veel vaste klanten (allemaal bewoners en bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

ieder jaar uw schoorsteen vegen is ontzettend belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat het grootste risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Dakwerker voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen brand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom graag door, onderstaand in deze pagina kunnen particulieren en bedrijven zien wat wij als vakbekwame schoorsteenservice voor u uit handen kunnen nemen.

U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende prijsopgave, inzichtelijk advies en een altijd vriendelijke klanten service.

Schoorsteen vegen in Nieuw-Vennep

Van der Meij schoorsteenvegers rekent geen EXTRA voorrijdkosten voor een bezoek met u in de woonplaats Nieuw-Vennep. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Beste schoorsteenservice Nieuw-Vennep

erkende dak en schoorsteenspecialist Nieuw-VennepVan der Meij is een ervaren schoorsteenveeg bedrijf uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in dak onderhoud werkzaamheden; ja! ook in de woonplaats Nieuw-Vennep zoals met:

 • meganische ventilatie
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • een schoorsteen metselen Nieuw-Vennep
 • flexibel rookkanaal Nieuw-Vennep
 • rookgasafvoer wind
 • rvs schoorsteenkap
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot of schoorsteen accessoires, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons benaderen.

schoorsteenkap vervangen in Nieuw-Vennep

Schoorsteenkap Kopen Nieuw-Vennep

schoorsteenkap kopen in Nieuw-VennepEen schoorsteenkap kopen in Nieuw-Vennep?? Dat kan via Van der Meij Schoorsteenveger. Wij bieden de beste schoorsteenkappen in Nieuw-Vennep. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kan uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteen veger levert tevens de allerbeste schoorsteenkappen in Nieuw-Vennep Nederland. Van der Meij verkoopt en installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a ZEER-LAGE prijs.

Van Der Meij Schoorsteenveger Van Der Meij Schoorsteen veger levert tevens de beste draaiende schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen VASTE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Noord-Holland.

Van der Meij Dakwerkers heeft eveneens de beste vierkante schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Noord-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Nieuw-Vennep

Rookkanaal aanleggen Nieuw-Vennep

enkelwandig rookkanaal vervangen in Nieuw-VennepWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe pijp plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal aanleggen) of gashaard rookkanaal keuren, is een specialistisch beroep wat Van der Meij heel goed begrijpt.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Nieuw-Vennep

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!! Van der Meij is schoorsteenveeg onderneming prima geïnformeerd over vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal gashaard
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rookkanaal vervangen in Nieuw-Vennep

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal plaatsen in Nieuw-VennepEen dubbelwandige buis voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandige rookkanalen zijn meestal gemaakt van roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rookkanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Ook wordt er sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Let dan goed op dat u tijdens het rookkanaal plaatsen dat u rekening gehouden heeft met de volgende verstandige aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een pelletkachel, rookkanaal mag NOOIT kleiner zijn dan de aansluiting van uw gashaard
 • Een rookkanaal moet tevens min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw pelletkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze uitstekende vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is vanzelfsprekend geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste voordelige rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

volledige schoorsteen renovatie in Nieuw-Vennep

Schoorsteen renovatie Nieuw-Vennep

complete schoorsteen renovatie in Nieuw-VennepVoor Schoorsteen renovatie in Nieuw-Vennep moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een erkende schoorsteen voegbedrijf en ook zeer druk in de weer schoorsteenrenovatie in Nieuw-Vennep NL-ZH, zoals veel andere woonplaatsen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een verouderde schoorsteen die nodig aan vervanging toe, informeer dan vrijblijvend en laat u zich GRATIS adviseren door Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Noord-Holland NL-NH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor u en uw portomonee zowiezo beter dat u te maken zal krijgen met een gerenommeerde en “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal praten).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie doet NIET in dure ‘leugens’. Wij garanderen een vaste dat een vaste prijs voor het renoveren van een schoorsteen niet bestaat zonder een visuele onderzoek. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk uw omstandigheden. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet uit ervaring dat uw huidige schoorsteenrenovatie ongeveer een week zal duren (met 2 van onze monteurs). Uw prijs-indicatie ligt tussen de 500 euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het kost 2 Van der Meij medewerkers ongeveer een week (5 werkdagen) om uw bestaande schoorsteen stenen compleet af te breken en verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel werkzaamheden kosten aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) prijs-indicatie voor een volledige schoorsteen renovatie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie zal liggen tussen de 95 euro en 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

 

meganische mv box reinigen in Nieuw-Vennep

Mechanische ventilatie reinigen Nieuw-Vennep

meganische ventilatie reinigen in Nieuw-VennepMechanische ventilatie reinigen is voor Van der Meij een kleine moeite!! Van der Meij is een bedreven en erkende meganische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoud monteur van alle soorten en maten ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend woning ventilatie systeem resulteerd vrijwel altijd in een verbetering van de lucht-capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een behoorlijke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is belangrijk voor uw luchtwegen.

Er zijn verschillenden soorten ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem schoonmaken
 • ventilatiebox vervangen
 • ventilatiesystemen bedrijven reinigen
 • Itho mechanische ventilatie specialist
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp schoonmaken
 • Duco ventilatie schoonmaken
 • ventilatiesysteem onderhoud
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Schoorsteenspecialist maakt u graag meer wijzer op het gebied van meganische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot vegen Nieuw-Vennep

Dakgoot reinigen Nieuw-Vennep

dakgoot vegen Nieuw-VennepDakgoot schoonmaken in Nieuw-Vennep kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Noord-Holland, wij vinden altijd een passende oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Nieuw-Vennep

Reiniging van uw vuile en verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als professionele dakgoor reiniger een klusje die geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij goed schoon en vrij van bladeren meestal met een schep of af en toe met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook geen probleem.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwaterafvoer voorlopig niet meer verstopt zal zijn zodat het regenwater opnieuw goed wordt afgevoerd naar uw riool van uw gebouw of wordt opgevangen in uw regen ton. Wij repareren ook uw dakgoot kunt u ons inschakelen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt !

Dakgootpreventie Nieuw-Vennep

Niet alleen dakgoot reinigingmaar ook voor dakgootpreventie of dakgootbescherming kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs het dak naar beneden glijden, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger groot Nieuw-Vennep

Ook voor bladvanger regenpijp} in Nieuw-Vennep kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor een dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen op deze bewezen manier niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijzen Nieuw-Vennep

Van der Meij rekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf bekend gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Nieuw-Vennep

Een totale prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Schoorsteenspecialist Nieuw-Vennep

Dak en schoorsteen specialist Nieuw-Vennep

dak en schoorsteen specialist Nieuw-VennepSchoorsteenveger Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Nieuw-Vennep zowel aan bedrijven en particulieren in de plaats Nieuw-Vennep in de provincie Noord-Holland.

Geinteresseerd!? Uitstekend!!! na het invullen van ons contact formulier zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen bezichtigen.

Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij vervolgens de toestand van uw schoorsteen visueel vaststellen. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renovatie kan VanderMeij u vrijwel direct een betrouwbaar advies geven met een kostprijs.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak en schoorsteen restauratie diensten afneemt of bijv. een nieuwe schoorsteen kap koopt via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Nieuw-Vennep

Van der Meij is een erkende dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan zowel particulieren en bedrijven in de Hollandse regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Op het gebied van Schoorsteenveger in Nieuw-Vennep; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt zeer regelmatig de Nederlandse woonplaats genaamd Nieuw-Vennep; een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze mooie woonplaats ligt qua postcode gebied: 2150, gelegen in onze Nederlandse provincie Noord-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zullen wij u bellen voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand volgens afspraak komen bezichtigen. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het mag gaan kosten.

Bovendien ook voor schoorsteenkap accessoires en onderdelen kunt u Van der Meij aanspreken.

Van Der Meij Schoorsteenspecialist staat 7 dagen per week beschikbaar in Nieuw-Vennep, Noord-Holland NL-NH. Beschikbaar: van 8 tot 8 Bel 06 147 86 157

bedankt voor uw bezoek aan Van der Meij {schoorsteenschoorsteen veger uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten