Schoorsteenveger Nieuwe Wetering

Allround schoorsteen veger Nieuwe Wetering

Schoorsteenveger Nieuwe Wetering

ervaren Schoorsteenveger Nieuwe WeteringZoekt u een erkende Schoorsteenveger in Nieuwe Wetering met uitstekende aanbevelingen in de provincie Zuid-Holland ???

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door vele opgewekte (allen particulieren of zakelijke klanten) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Jaarlijks de schoorsteen vegen is heel belangrijk aangezien bij roet ophoping bestaat een groot risico van schoorsteen brand!!. Van der Meij Dakwerkers voorkomt eigenlijk min of meer iedere dag schoorsteenbrand.

Van der Meij voorkomt graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand inwoners en bedrijven lezen wat Van der Meij als ervaren schoorsteenveger kunnen betekenen.

Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsopgave, professioneel advies en een altijd vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Nieuwe Wetering

Van der Meij schoorsteenvegers hanteert GEEN EXTRA voorrijkosten voor een afspraak met u in de dorp Nieuwe Wetering NL-ZH. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenvegers Nieuwe Wetering

ervaren schoorsteen veger Nieuwe WeteringVan der Meij is een allround schoorsteenveeg onderneming uit Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als v.o.f inmiddels langer dan 10 jaar ruime ervaring in schoorsteen en dak onderhoud; ja! ook in de dorp Nieuwe Wetering zoals bijvoorbeeld met:

 • mechanische ventilatie
 • schoorsteen installatie
 • schoorsteen dichtmetselen Nieuwe Wetering
 • enkelwandig rookkanaal Nieuwe Wetering
 • houtkachel rookgasafvoer
 • schoorsteenkap schoonmaken
 • open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mechanische ventilatie box, houtkachels kunt u ons aanspreken.

schoorsteenkap kopen in Nieuwe Wetering

Schoorsteenkap Kopen Nieuwe Wetering

schoorsteenkappen plaatsen in Nieuwe WeteringEen schoorsteenkap kopen in Nieuwe Wetering!!? Dat kan via Van der Meij schoorsteenveger. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Nieuwe Wetering. Van der Meij installeert en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt bij ons ook uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SCHERPE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist heeft tevens de meest beste schoorsteen kap in Nieuwe Wetering NL-ZH. Van der Meij installeert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenvegers Van Der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de allerbeste draaiende schoorsteenkappen en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkappen tegen SUPER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven en gezinnen in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de allerbeste goede schoorsteenkappen en is installatiebedrijf van uw nieuwe schoorsteenkap tegen ZEER-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rook-kanaal vervangen in Nieuwe Wetering

Rookkanaal aanleggen Nieuwe Wetering

enkelwandig rook-kanaal plaatsen in Nieuwe WeteringWilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelbuis plaatsen voor uw gashaard of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal keuren, is een vak apart dat Van der Meij goed verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Nieuwe Wetering

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem!!! Van der Meij is installatiebedrijf goed bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal houtkachel
 • enkelwandig RVS kanaal pelletkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen
enkel-wandig rook-kanaal aanleggen in Nieuwe Wetering

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

enkel-wandig rookkanaal vervangen in Nieuwe WeteringEen dubbelwandige pijp voor uw houtkachel of andere type dubbelwandig rookkanaal is haast altijd uitgevoerd in roestvast staal (rvs). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook sterk onderscheid gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Wees dan op uw hoede dat u tijdens het rookkanaal plaatsen u er rekening mee heeft gehouden met o.a. deze kostenbesparende aanwijzingen:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnen-diameter van een gashaard, rookgas afvoerkanaal mag niet kleiner zijn dan de aansluitmaat van uw open haard
 • Een roetkanaal moet ook minimaal 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. allesbrander
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze goede vraag kunnen wij het beste een passend antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een persoonlijk afgestemd passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.  

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste vaste rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

gehele schoorsteen renovatie in Nieuwe Wetering

Schoorsteen renovatie Nieuwe Wetering

volledige schoorsteenrenovatie in Nieuwe WeteringVoor Schoorsteen renovatie in Nieuwe Wetering moet u bij Van der Meij zijn. Van der Meij is een vakbekwaam specialist in schoorsteen vegen en ook druk in de weer schoorsteenrenovatie in Nieuwe Wetering NL, zoals veel andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een versleten schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Nederland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan veel hoofdpijn en geld verlies voorkomen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo beter dat u te maken heeft met een gerenommeerde dus “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘sprookjes’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of telefonisch mededelen. Daar mag u zeker van zijn!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daardoor onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een algehele schoorsteenrenovatie wil zeggen het compleet weghalen, dan weer metselen en schoon maken van uw schoorsteen op uw dak.

Een Voorbeeld van schoorsteen renovatie methode (in grote lijnen):

 • het weghalen van kapot schoorsteen puin
 • huren van steigers
 • wegslijpen van de verweerde voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk gruis verwijderen
 • kopen en metselen van schoorsteen stenen
 • monteren van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • aanbrengen van spouwanker systeem (optioneel)
 • metsel mortel voegen
 • schoorsteenpot monteren
 • schoorsteen kap monteren
 • aanbrengen van dak lood
 • dakgoten reinigen GRATIS
 • schoorsteen VEGEN van rookafvoerkanaal INBEGREPEN

Op onze website ziet u her en der afbeeldingen van onze eerdere renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is echter verschillend. In het geval van rookafvoerkanaal of schoorsteen restauratie bij meerdere schoorstenen dan bieden wij uiteraard goede korting op de kostprijs.

Schoorsteen restauratie of renovatie prijs Nieuwe Wetering

totale schoorsteen renovatie in Nieuwe WeteringU begrijpt waarschijnlijk (vanzelfsprekend dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk kan zijn zonder een visuele onderzoek. Een complete schoorsteen renovatie kostprijs is al naar gelang de situatie. Van der Meij schoorsteen renovatie specialist weet vanuit ervaring dat uw huidige schoorsteen renovatie iets van 5 werkdagen zal duren (met 2 van onze monteurs). De richtprijs is tussen de vijf honderd euro en tien duizend euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteen restauratie of renovatie?

Het benodigd 2 Van der Meij collega’s pak ‘em beet een volledige week (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap kopen en plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, daarmee dus kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen renovatie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw huidige schoorsteen voegwerk uitslijpen (met een slijptol) en daarna opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan een complete schoorsteen vervangen (dus ook minder zal kosten).

houtkachels aanschaffen in Nieuwe Wetering

Houtkachel kopen Nieuwe Wetering

houtkachel kopen Nieuwe WeteringOverweegt u eventueel een beste houtkachel kopen??, u kunt dan 3 dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel bezoeken
 2. Online een winkel opzoeken
 3. Van der Meij benaderen voor beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de gekochte houtkachel ook nog eens moet worden aangesloten.. Een houtkachelwinkel is niet zozeer een schoorsteen specialist, meestal is een houtkachels geen installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat Van der Meij intensief samenwerken met diverse kachelwinkels weten wij als specialist dat een kachelwinkel NIET de houtkachel ook voor u installeert (u kunt de kachel slechts KOPEN vanuit de showroom. Onze werkervaring als installateur zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel ongetwijfeld voor u het meest geschikt zal zijn (ivm. een goede prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via ons werkelijk ieder willekeurig, model en merk kachel aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels blijven ongewijzigd. U betaald bij ons gelijke (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet op zoek te gaan naar een erkende schoorsteenveger. Hou er rekening mee dat betrouwbare schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet aangeboden dus kopen of ruilen wij helaas niet in.

Wij werken snel, voordelig en vakkundig en rekenen bovendien ook nog geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Nieuwe Wetering.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (type brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante haarden
 • Vertikale houtkachel
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden houtkachel
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet haarden (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwbouw), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op aardgas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas GEEN gashaard omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

houtkachels kopen in Nieuwe WeteringHoutkachels zijn in populariteit gestegen vanwege het hoge rendement van een hoogrendementshoutkachel t.o.v. een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is vakkundig in de installatie en het plaatsen van uw gekozen houtkachel. Ook voor een pelletkachels of open haard kunt terecht bij Van der Meij en gelijk bestellen tegen de allerbeste prijs en kwaliteit!

U kunt wel bij ons terecht voor wat betreft deze opsomming:

 • houtkachel te koop
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • pijp voor houtkachel
 • pelletkachel inbouw
 • houtkachel afvoerbuis
 • houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • kachel vloerplaat vierkant
 • aantrekkelijke prijs houtkachel

hr Houtkachel kopen Nieuwe Wetering

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, met HR wordt bedoeld een Hoge Rendement houtkachel, dit zijn houtkachels waarbij die warmte die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van houtkachels wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Nieuwe Wetering

Een goede hr houtkachel kan er o.a. voor zorgen dat uw HR houtkachelna een stooktijd van slechts 2 uur (nog steeds) 24 uur warm blijft. In het voor en najaar zal het stoken iets korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen aan uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen???

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse houtkachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Wij leveren o.a. deze soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houthaard
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houthaard
 • Scandinavische Godin houtkachel
 • Jotul houtkachel
 • Jacobus houthaard
 • Nestor Martin houtkachels
 • Nordic Fire houtkachel

Goedkope Houtkachel kopen

goedkope houtkachels kopen in Nieuwe WeteringU kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u direct een professional advies, prijs indicatie en offerte geven. Wij bieden dit uitstekend aan.

Bestel snel uw klassiek, landelijk of modern design houtkachel voor een warme warmte in uw huis en/of kantoor via Van der Meij schoorsteenvegers.

Dakgoot schoonmaken GRATIS voor iedere klant die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Schoorsteenveger in Noordwijk Zuid-Holland.

Zoekt u dus een erkende houtkachel specialist in Nieuwe Wetering met veel goede aanbevelingen??? .. neem dan contact op met Van der Meij!

mechanische mvbox schoonmaken in Nieuwe Wetering

Mechanische ventilatie schoonmaken Nieuwe Wetering

meganische mvbox schoonmaken in Nieuwe WeteringMechanische ventilatie vervangen is voor Van der Meij zo gebeurt!!! Van der Meij is een ervaren en erkende mechanische ventilatieinstallateur cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur voor alle soorten ventilatie systemen.

Een prima werkend woning ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een goed werkend huis ventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een aanzienlijke energie besparing. Tijdig uw meganische ventilatiesysteem reinigen is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon gemaakt ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor de uw ademhaling.

Er bestaan verschillenden typen ventilatiesystemen voor uiteenlopende doeleinden.

 • meganische ventilatiesysteem reinigen
 • MV box reinigen
 • ventilatiesystemen schoonmaken reinigen
 • Itho mechanische ventilatie reinigen
 • Itho ventilatie installatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatie warmtepomp
 • meganische ventilatie kopen
 • meganische ventilatie badkamer

Van der Meij Schoorsteenveger maakt u graag meer wijzer op het gebied van mechanische ventilatie installeren en reinigen.

dakgoot reinigen Nieuwe Wetering

Dakgoot reinigen Nieuwe Wetering

dakgoot schoonmaken Nieuwe WeteringDakgootreiniging in Nieuwe Wetering kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een professionele oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Nieuwe Wetering

Reiniging van uw verstopte dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgootreiniger een klusje wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dakgoten van lage of hoge gebouwen maken wij goed schoon en bladvrij meestal met een schep of mogelijk met een hogedrukwaterstraler. Door middel van een camera schoonmaken is ook geen probleem.

Regenwaterafvoer

Vandermeij zorgt er voor dat uw hemelwaterafvoer niet meer verstopt zal zijn zodat het hemelwater opnieuw normaal wordt afgevoerd naar uw riool van uw pand of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons inschakelen ongeacht het materiaal waar uw dakgoot van is gemaakt !

Dakgootpreventie Nieuwe Wetering

Niet alleen dakgoot laten reinigenmaar ook voor dakgootpreventie kunt u bij ons terecht en daardoor bookbladeren (die langs uw dak naar beneden vallen, de kans niet krijgen om in uw dakgoot te belanden! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Nieuwe Wetering

Ook voor bladvanger groot} in Nieuwe Wetering kunt u bij ons terecht. Wij installeren dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor dakgoten zodat uw dakgoot en regenpijp bladvrij blijft. Boombladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgootreiniging kosten Nieuwe Wetering

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het reinigen van een zwaar vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van vreemde verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig van tevoren kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Nieuwe Wetering

Een totaal prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoten reinigen is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot kopen, dakgoot reparatie als uw dakgoot lekt kunt u ons inschakelen. Ongeacht het materiaal waar uw dakgoten van zijn gemaakt.

Schoorsteenspecialist Nieuwe Wetering

Dak en schoorsteen specialist Nieuwe Wetering

dak en schoorsteen specialist Nieuwe WeteringErkend schoorsteenveegbedrijf Van der Meij levert als dak en schoorsteen specialist Nieuwe Wetering zowel aan particulieren en bedrijven in de plaats Nieuwe Wetering in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Heel goed! Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u telefoneren voor een afspraak en uw woning of bedrijfspand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteen renoveren kan VanderMeij u direct een passend advies aanbieden met daarbij een prijs indicatie.

Dakgoten reinigen is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten besteld of bijv. een spiksplinter nieuwe schoorsteenkap besteld via ons.

Schoorsteen vegen in Nieuwe Wetering

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt aan bedrijven en particulieren in de lokale regio’s zoals: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Nieuwe Wetering; Van der Meij schoorsteen veger bezoekt af en toe de mooie dorp genaamd Nieuwe Wetering, een dorp in de gemeente Kaag and Braassem. Deze fijne dorp bevindt zich in postcode-gebied; 2376, in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Nederland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

Op basis van uw verzoek zal Van der Meij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning snel bezoeken. Tijdens onze introductie en inspectie zal Van der Meij direct kijken hoe het er echt voor staat en wat het ongeveer zal gaan kosten.

Bovendien ook voor stooktoestel onderdelen en accessoires mag u Van der Meij inschakelen.

Van Der Meij Schoorsteen vegen staat 7 dagen per week bereikbaar in Nieuwe Wetering, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

Tot ziens bij Van der Meij {schoorsteenschoorsteenvegers uit Noordwijk-Binnen

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten