Beste dak en schoorsteenspecialist in Noordwijk aan Zee

Schoorsteenveger Noordwijk aan Zee

Zoekt u een erkende Schoorsteenveger in Noordwijk aan Zee met uitstekende referenties in de provincie Zuid-Holland ?

Wij worden aanbevolen en herhaaldelijk opgebeld door zeer veel tevreden (allen bewoners of bedrijven) voor het uitvoeren van diverse schoonmaak, reparatie en herstel werkzaamheden van schoorstenen en lekkende daken.

Regelmatig uw schoorsteen vegen is zeer belangrijk aangezien bij roetophoping bestaat het risico van schoorsteen brand!. Van der Meij Schoorsteenvegers voorkomt eigenlijk iedere dag schoorsteen branden.

Wij voorkomen graag brand, lees daarom zeker verder, onderstaand in deze pagina kunt u zien wat wij als erkende schoorsteen veger kunnen doen.

Wij geven u een GRATIS en geheel vrijblijvende offerte, vakkundig advies en een altijd vriendelijke klanten-service.

Schoorsteen vegen in Noordwijk aan Zee

Van der Meij dak en schoorsteenspecialist rekent geen EXTRA voorrijkosten met betrekking tot bezoek met u in de deelgebied Noordwijk aan Zee. Van der Meij komt dus graag bij u langs !

Ervaren schoorsteenservice in Noordwijk aan Zee

Van der Meij is een vakkundige schoorsteenveegbedrijf gevestigd in Noordwijk-Binnen. Van der Meij heeft als familie-bedrijf inmiddels meer dan 15 jaar een goede reputatie in dak en schoorsteen onderhoud werkzaamheden; met name ook in de deelgebied Noordwijk aan Zee zoals bijvoorbeeld met:

 • ventilatie warmtepomp
 • schoorsteen opnieuw opmetselen
 • een schoorsteen metselen Noordwijk aan Zee
 • enkelwandig rookkanaal Noordwijk aan Zee
 • rvs rookgasafvoer
 • schoorsteenkap op maat
 • outlet open haarden

Ook voor onderdelen voor uw dakgoot en accessoires voor uw schoorsteen, schoorsteenkap, mv box, houtkachels kunt u ons bellen.

Schoorsteenkap Kopen Noordwijk aan Zee

Een schoorsteenkap kopen in Noordwijk aan Zee? Dat kan via Van der Meij schoorsteenvegers. Wij leveren voor u de beste schoorsteenkappen in Noordwijk aan Zee NL-ZH. Wij installeren en bieden uw nieuwe schoorsteenkap, u kunt uw nieuwe schoorsteenkap kopen tegen SUPER-LAGE prijzen.

Van der Meij Schoorsteenspecialist levert tevens de beste schoorsteenkap in Noordwijk aan Zee Nederland. Van der Meij verkoopt en monteert uw nieuwe schoorsteen kap tegen a VASTE-LAGE prijzen.

Van Der Meij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij Installateur biedt tevens de meest beste ronde schoorsteenkap en is installateur van uw nieuwe schoorsteenkap tegen SCHERPE-LAGE schoorsteenkap prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in Zuid-Holland.

Van der Meij Dakwerkers biedt ook de beste ronde schoorsteenkappen en is installateur van nieuwe schoorsteenkappen tegen SCHERPE-LAGE schoorsteen kap prijzen. Wij leveren zowel aan bedrijven of particulieren in Zuid-Holland, Nederland.

enkel-wandig rookkanaal kopen in Noordwijk aan Zee

Rookkanaal aanleggen Noordwijk aan Zee

Wilt u een nieuw rookkanaal aanleggen? en/of een nieuwe kachelpijp plaatsen voor uw pelletkachel of ander soort verwarmingsapparaat? Een nieuw rookkanaal vervangen) of pelletkachel rookkanaal laten plaatsen, is een vak apart wat Van der Meij uitstekend verstaat.

Nieuw Rookkanaal aanleggen Noordwijk aan Zee

Een nieuw rookkanaal aanleggen is voor Van der Meij geen enkel probleem! Van der Meij is schoorsteenveeg bedrijf uitstekend bekend met vele rookkanaal uitvoeringen namelijk:

 • dubbelwandig rookkanaal pelletkachel
 • enkelwandig RVS kanaal houtkachel
 • concentrische kachelpijp
 • dikwandige kanalen van staal
 • flexibele rookkanalen
 • dunne geblauwde kachelbuizen

Dubbelwandige pijp voor houtkachel

Een dubbelwandige pijp voor een houtkachel of andere soorten dubbelwandig rookkanaal is nagenoeg alijd uitgevoerd in roestvast staal (RVS). Een enkelwandig rook-kanaal (of buis) bestaat ook in meerdere uitvoeringen. Er wordt ook groot verschil gemaakt tussen flexibele rookkanalen versus stugge rookkanalen.

Zelf een rookkanaal aanleggen?

Wilt u zelf een rookkanaal aanleggen!? Pas dan goed op dat u tijdens de rookkanaal montage dat u rekening gehouden heeft met o.a. deze kostenbesparende instructies:

 • het rookkanaal moet een zo vertikaal mogelijk verloop hebben
 • de binnenkant diameter van een open haard, rookgas afvoerkanaal mag NIET kleiner zijn dan de aansluiting-maat van uw houtkachel
 • Een rookkanaal moet ook min. 3 meter lang zijn. Dit is de lengte gemeten vanaf uw houtkachel of bijv. open haard
 • zorg dat u zeker weet dat uw rookkanaal niet “op zijn kop” of “verkeert om” wordt gemonteerd.

Wat kost een rookkanaal aanleggen?

“wat kost een rookkanaal aanleggen?” Op deze slimme vraag kunnen wij u het beste een exact antwoord geven na een vrijblijvend visuele inspectie bezoek. Daarna kunnen wij een beter passend antwoord krijgen op deze goede vraag. Een rookkanaal aanleg richtprijs (op basis van uw verbale toelichting) is altijd mogelijk, maar een richtprijs is logisch gezien geen afgesproken prijs; ook die kunnen wij u geven.

U heeft in ieder geval een goede schoorsteenveger gevonden want wij rekenen een vaste aantrekkelijke rookkanaal aanleggen prijs en lage prijzen voor andere schoorsteen diensten en accessoires (schoorsteenkap, sierkap, windvaan, houtkachels, mv box) die wij aanbieden.

“Een goede Schoorsteenveger mag niets minder kosten als Van Der Meij!”

complete schoorsteen renovatie in Noordwijk aan Zee

Schoorsteen renovatie Noordwijk aan Zee

Voor Schoorsteen renovatie in Noordwijk aan Zee moet u bij Van der Meij zijn. Wij zijn een ervaren specialist in schoorsteen vegen en tevens druk schoorsteenrenovatie in Noordwijk aan Zee NL, zoals vele andere steden in provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Heeft u dus een oude schoorsteen die nodig aan vervanging toe, neem dan VRIJBLIJVEND contact op met Van der Meij schoorsteen voegbedrijf, aannemer en installateur in Zuid-Holland NL-ZH Holland.

Schoorsteen renovatie advies

Een goed schoorsteen renovatie advies kan u veel hoofdpijn (en verloren geld) schelen. Het is voor uw bedrijf of gezin zowiezo belangrijk dat u te maken heeft met een gerenommeerde daarmee “echte” schoorsteen specialist (die u niets aan zal smeren).

Van Der Meij een expert in schoorsteenrenovatie verkoopt GEEN kostenverhogende ‘leugens’. Wij garanderen een scherpe prijs die wij vooraf en gratis schriftelijk of via de telefoon aanbieden. Daar kunt u op vertrouwen!!

Laat u zich daarom geheel gratis en vrijblijvend) adviseren door Van der Meij. Bel ons en ontvang gratis advies en voorkom daarmee onnodige kosten en problemen.

Welke stappen zijn nodig bij schoorsteen restauratie?

Een gehele schoorsteen renovatie betekent het compleet verwijderen, dan wederom opbouwen en schoon maken van een schoorsteen op uw dak.

Voorbeeld van schoorsteenrenovatie werkwijze (over het algemeen):

 • het verwijderen van oude schoorsteen afval
 • huren van een bouwsteiger
 • wegslijpen van de oude voegen (voegwerk, slijpwerk)
 • voegwerk stof weg halen
 • metselen van schoorsteen stenen
 • aanbrengen van spouwmuurisolatie (optioneel)
 • plaatsen van spouwankersysteem (optioneel)
 • metsel mortel aanbrengen
 • schoorsteen pot plaatsen
 • schoorsteen kap installeren
 • aanbrengen van dak lood
 • dakgoot reinigen GRATIS
 • schoorsteen vegen van schoorsteenpijp INBEGREPEN

Via deze website ziet u meerdere plaatjes van eerdere succesvolle schoorsteen renovatie projecten renovatie herstel projecten. Iedere schoorsteen is vrijwel altijd anders. Bij rookafvoerkanaal of schoorsteen renovatie van meer dan 1 schoorstenen dan geven wij uiteraard goede korting op de kostprijs.

Schoorsteen renovatie of restauratie prijs Noordwijk aan Zee

U begrijpt wellicht (op voorhand dat een vaste kostprijs voor een schoorsteen renovatie niet mogelijk is zonder een oog inspectie. Een volledige schoorsteen renovatie kostprijs is afhankelijk de situatie. Van der Meij schoorsteenvegers weet uit de praktijk dat een bestaande schoorsteenrenovatie circa 5 tot 6 dagen kan duren (met 2 van onze monteurs). De prijs ligt ergens tussen de vijf honderd euro en 10.000 euro.

Hoeveel tijd kost een schoorsteenrenovatie of restauratie?

Het benodigd twee Van der Meij werknemers ongeveer een hele werkweek (5 dagen) om uw bestaande schoorsteen stenen helemaal te verwijderen en nieuw te metselen, inclusief schoorsteenkap plaatsen en impregneren. Een schoorsteen renovatie, m.a.w. een kleine(re) schoorsteen herstel arbeid kost aanzienlijk minder dan de (500 tot 10.000 euro) richtprijs voor een volledige schoorsteen restauratie.

De schoorsteen renovatie prijs-indicatie is vanaf 95 euro tot 950 euro. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de huidige schoorsteen voegwerk slijpen (met een slijptol) en vervolgens opnieuw voegen. Dit is minder werk is dan compleet een schoorsteen vervangen (dit betekent een lagere prijs).

Houtkachel kopen Noordwijk aan Zee

Wilt u eventueel een goede houtkachel kopen??, u kunt dan drie dingen doen:

 1. Een houtkachel winkel opzoeken
 2. Online een winkel vinden
 3. Van der Meij laten komen om beste houtkachel

Hou er rekening mee dat in geval 1 of 2 de houtkachel (die u koopt) ook moet worden aangesloten! Een houtkachel wederverkoper is niet zozeer een schoorsteenspecialist, meestal is een houtkachel verkoper niet tevens een installateur (dit staat los van elkaar).

Omdat wij geregeld samenwerken met diverse kachel winkels weten Van der Meij als geen ander dat een kachelwinkel niet! de houtkachel OOK voor u installeert (u kunt de houtkachel slechts KOPEN vanuit de winkel. Onze praktijkervaring als schoorsteen specialist zal u goed van pas komen. U bespaard dus tijd en moeite en krijgt van Van der Meij altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Van der Meij weet (uit ervaring) welke houtkachel zeker het toepasselijk zal zijn (ivm. de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding).

U kunt via Van der Meij werkelijk ieder willekeurig, model en merk houthaard aanschaffen die u online kunt vinden (allesbehalve gaskachels). U betaald behoorlijk wat minder als dat u een houthaard zou kopen in een winkel. De markt prijzen voor nieuwe houtkachels staan vast. U betaald bij ons dezelfde (soms zelfs lagere) prijzen.

Voor u is het extra leuk dat u zich (door ons in te schakelen) niet meer druk hoeft te maken of u de juiste kachel heeft gekocht EN! u hoeft niet te zoeken naar een ervaren schoorsteenveegbedrijf. Het is echt waar dat vakkundige schoorsteenvegers haast niet te vinden zijn.

Tweedehands kachels worden door ons niet verkocht dus kopen of ruilen wij jammer genoeg niet in.

Van der Meij werkt snel, schoon en adequaat en rekenen ook geen voorrijkosten in en rondom de plaats van Noordwijk aan Zee NL-ZH.

Welke houtkachel kopen?

Welke houtkachel kopen? is afhankelijk van uw ruimte, hoe u wilt stoken (soort brandstof), uw budget, en uw voorkeur voor een bepaalde vormgeving en stijl. Een vuurhaard kan diverse vormen hebben zo wordt er onderscheid gemaakt tussen :

 • Vierkante kachels
 • Vertikale haarden
 • Horizontale houtkachel
 • Houthaarden
 • Gashaarden kachels
 • Tunnelhaarden

U kunt ook kiezen voor een bepaald model, zo zijn er inzet kachels (in het geval van een bestaande situatie), inbouw haarden (nieuwe situatie), vrij hangende haarden of vrijstaande haarden. Een haard kan branden op hout of op gas (als brandstof). Van der Meij verkoopt helaas geen gashaarden omdat wij daar niet gecertificeerd voor zijn.

Waarom een houtkachel kopen?

Houtkachels worden steeds meer gewild dit vanwege het hogere rendement van een hoogrendementshoutkachel ten opzichte van een openhaard. Een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een hoog rendement.

Van der Meij is expert in de installatie en het installeren van iedere houtkachel. Ook voor een pelletkachel en/of openhaard kunt terecht bij Van Der Meij en gelijk kopen tegen een uitstekende prijs en kwaliteit.

U kunt wel bij Van Der Meij terecht op gebied van deze onderwerpen:

 • houtkachel kopen
 • dubbelwandige buis voor houtkachel
 • schoorsteenpijp houtkachel
 • inbouw houtkachel binnen
 • houtkachel zonder afvoer
 • gietijzeren houtkachel binnen
 • hangende houtkachel
 • vloerplaat houtkachel
 • lage prijs houtkachel

HR Houtkachel kopen Noordwijk aan Zee

Het is meestal beter om een ‘HR houtkachel kopen’ indien u maximaal, HR betekent een “Hoge Rendement” houtkachel: dit zijn houtkachels waarmee die energie die vrij komt goed op kan slaan. Het rendement van een houtkachel wordt uitgedrukt in KW (Kilo Watt).

Beste hr Houtkachel Noordwijk aan Zee

Een goede hr houtkachel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de hrna een tijd van slechts twee uur (aanhoudend) 24 uur goed warm blijft. In het voorjaar en najaar zal het stoken enigszins korter duren en in de winter wat langer. Na twee uur stoken hoeft u dus niets meer te doen met uw uw houtkachel.

Welke houtkachel kunt u het beste kopen?

Van der Meij kan u meer dan 500 diverse kachel modellen aanbieden, houtkachels van de meest verstandige topmerken. Van der Meij levert o.a. de volgende soorten hout kachels:

 • Speksteenkachels
 • HR houtkachels
 • Tuinhaarden
 • Gietijzeren houtkachels
 • Kleine houtkachels
 • Goedkope houtkachels

Houtkachel Merken in Nederland

De gerenommeerde houtkachel merken (verkrijgbaar in Nederland via Van der Meij) zijn o.a.

 • Barbas houtkachel
 • Contura houtkachels
 • Dovre houtkachels
 • Efel houtkachel
 • Scandinavische Godin houtkachels
 • Jotul houthaard
 • Jacobus houtkachel
 • Nestor Martin houtkachel
 • Nordic Fire houtkachels

Goedkope Houtkachel kopen

U kan via ons een goede goedkope houtkachel kopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houtkachels kan Van der Meij u onmiddelijk een passend advies, richtprijs en offerte overhandigen. Wij bieden dit vrijblijvend aan.

Koop snel uw klassiek, landelijk of modern model houthaard voor een rustgevende sfeer in uw huis of gebouw via Van der Meij schoorsteenservice.

Dakgoot reinigen BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor klanten die dak reparatie of schoorsteen herstel diensten afneemt of een nieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij Dakwerkers in Noordwijk Zuid-Holland.

Bent u dus op zoek naar een erkende houtkachel specialist in Noordwijk aan Zee met veel goede aanbevelingen? .. neem dan contact op met Van der Meij!

Mechanische ventilatie reinigen Noordwijk aan Zee

Mechanische ventilatie reinigen is voor ons geen probleem!! Van der Meij is een bedreven en erkend meganische ventilatiesysteemspecialist cq. installatiebedrijf en onderhoudsmonteur van alle typen ventilatiesystemen.

Een naar behoren werkend huis ventilatie systeem zorgt voor een verbetering van de lucht capaciteit (luchtverplaatsing). Een naar behoren werkend huisventilatie systeem zorgt daarbij ook voor een flinke energie besparing. Tijdig uw mechanische ventilatiesysteem schoonmaken is belangrijk voor uw gezondheid. Een schoon ventilatie systeem (door middel van kanaalreiniging) is beter voor uw luchtwegen.

Er zijn verschillenden typen ventilatiesystemen voor verschillende doeleinden.

 • meganische ventilatie schoonmaken
 • mvbox schoonmaken
 • ventilatiesystemen in huis schoonmaken
 • Itho mechanische ventilatie schoonmaken
 • Itho ventilatie installatie schoonmaken
 • ventilatie warmtepomp specialist
 • Duco ventilatie reinigen
 • ventilatiesystemen woningen
 • meganische ventilatiesysteem kopen
 • meganische ventilatiesysteem badkamer

Van der Meij Dakwerkers maakt u graag verstandiger voor wat betreft mechanische ventilatiesysteem installatie of reinigen.

Dakgoot reinigen Noordwijk aan Zee

dakgoot reinigen Noordwijk aan ZeeReinigen dakgoten in Noordwijk aan Zee kunt u snel en makkelijk laten doen via Van der Meij Schoorsteenvegers in Zuid-Holland, wij zoeken altijd een voordelige oplossing!

Dakgoot reinigen schoonmaken Noordwijk aan Zee

Reinigen van uw vuile dakgoot, gutter in het Engels, is als erkende dakgotenreiniger een taak wat geen enkel probleem is (alle gebouw hoogte). Dakwerken of dak goten van lage of hoge gebouwen maken wij grondig schoon en vrij van bladeren vaak met een schepje of eventueel met een hogedrukwaterstraler. Cameragestuurd is ook mogelijk.

Hemelwaterafvoer reparatie

Van der Meij zorgt er voor dat uw regenwater afvoer voorlopig niet meer zal lekken zodat uw hemelwater wederom normaal wordt afgevoerd naar uw riool van uw woning of wordt opgevangen in een regen ton. Wij repareren ook dakgoten kunt u ons benaderen het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoten van zijn gemaakt.

Dakgootpreventie Noordwijk aan Zee

Niet alleen dakgoten reinigen maar ook voor dakgootpreventie en dakgootbescherming kunt u terecht bij Van der Meij zodat bookbladeren (die langs het dak naar beneden vallen, niet de kans krijgen om in uw dakgoot terecht te komen! Preventief uw dakgoot beschermen tegen bladeren wordt aanbevolen.

Bladvanger regenpijp Noordwijk aan Zee

Ook voor bladvanger groot} in Noordwijk aan Zee kunt u bij ons terecht. Wij plaaysen dakgoot gaas dat dient als een dakgoot bladvanger. Het is een bladrooster cq. bladvanger voor uw dakgoot zodat uw dakgoot en regenpijp vrij van bladeren en dieren blijft. Boom bladeren krijgen daarom niet de mogelijkheid om in uw dakgoot (te belanden|terecht te komen} (en deze te verstoppen).

Dakgoten reinigen prijs Noordwijk aan Zee

Van der Meij berekent een vaste scherpe dakgoot reinigen prijs van 6 euro per strekkende meter (in het geval dat uw dakgoot normaal is vervuild). Het schoon maken van een ernstig vervuilde dakgoot kost meer tijd en materieel en kost 1 euro EXTRA per strekkende meter(dus totaal 7 euro per meter). Wij houden niet van rare verassingen voor onze klanten, daarom; mogelijke extra kosten worden keurig vooraf kenbaar gemaakt na een visuele inspectie.

Vogelwering dakgoot Noordwijk aan Zee

Een alles inclusief prijs voor dakgoten reinigen en het installeren van vogelwering gaas kost: 50 euro per strekkende meter (alles inclusief). Dakgoot schoonmaken is GRATIS voor klanten die ook andere dak en schoorsteen diensten afnemen via Van der Meij Schoorsteenvegers.

Ook voor dakgoot kopen, dakgoot vervangen, dakgoot renovatie, dakgootbeugels, dakgoot reparatie bij een lekke dakgoot kunt u ons inschakelen. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dakgoot van is gemaakt.

Dak en schoorsteen specialist Noordwijk aan Zee

Schoorsteenveeg onderneming Van der Meij is een dienstverlener als dak en schoorsteen specialist Noordwijk aan Zee zowel aan particulieren en bedrijven in de woonplaats Noordwijk aan Zee in de provincie Zuid-Holland.

Heeft u interesse!? Goedzo!! na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw pand persoonlijk komen inspecteren.

Tijdens ons bezoek zal Van der Meij vervolgens uw schoorsteen visueel inspecteren. Door onze ruime ervaring met schoorsteen renoveren kunnen wij u direct een no-nonsehttp://nl.wikipedia.org/wiki/Noordwijk_Zuid-Holland/ns advies geven en een prijs indicatie.

Dakgoot schoonmaken is GRATIS en BIJ DE PRIJS INBEGREPEN voor iedere klant die dak en schoorsteen renovatie diensten afneemt of bijv. een gloednieuwe schoorsteenkap aanschaft via Van der Meij.

Schoorsteen vegen in Noordwijk aan Zee

Van Der Meij is een vakkundige dienstverlener die schoorsteen veeg diensten aan biedt zowel aan bedrijven en particulieren in de Nederlandse regio’s bijvoorbeeld: de Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Oegstgeest), Westland, Holland Rijnmond, Agglomeratie Leiden (Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude) Zuidelijke Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout), Rijnstreek (Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop), Midden-Kennemerland en IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) , Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort), Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Boskoop) van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Voor wat betreft Schoorsteenveger in Noordwijk aan Zee; Van der Meij schoorsteenveger bezoekt vrij veel de Nederlandse deelgebied genaamd Noordwijk aan Zee, een deelgebied in de gemeente Noordwijk. Deze fijne deelgebied heeft als postcode gebied: 2200, gelegen in onze Hollandse provincie Zuid-Holland, Holland.

Van Meij Schoorsteenveger Contact

na het invullen van ons contact formulier zullen wij u bellen voor een afspraak en uw bedrijfspand of woning snel komen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zullen wij direct wat de situatie is en wat het mag kosten.

Bovendien ook voor schoorsteen onderdelen en accessoires mag u ons bereiken.

Van Der Meij Schoorsteenvegers staat 7 dagen pw. tot uw dienst in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland NL-ZH. Geopend: van 8 tot 8 Telefoon 06 147 86 157

error: Informeer Vrijblijvend !!

Welkom ! Van Der Meij maakt gebruik (geen misbruik) van cookies, okay? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten